90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №58

• 17 978
  • 433
  •   1
Отговори
# 330
..**НаТи**.. Не си й помисляй такива работи  Naughty , нали вас питаме как да не оплескаме нещата  Hug
♥ ЖаБкА ♥  Само така никакво мърдане, а и нали знаеш за аватара ти и моето дзверче  Mr. Green Тя е ти е такъв фен  Heart Eyes
ili-ana Браво, с такъв стаж като пушач...сигурна съм, че сега и килограмите ще свалиш  Hug

# 331
  • Габрово
Още веднъж ви благодаря! HugДавате ми кураж и надежда.И аз си мисля,че щом успях да спра цигарите,няма начин тези пусти килограми да ми се опрат,нали?
Жабка,възхищавам ти се и на Нати също!
 Hug Hug Hugза всички!

# 332
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Бубе , с аватара успокояваме страстите на малката.  Heart Eyes
Имам си вее фен клуб с една малка сладка жабо-фенка.  Crazy

Илияна , с теб съм , смело напред , заедно ще се борим.  Hug

# 333
  • Панагюрище
Добро утро,дами и Петко.Жабе Даничка,мерси за закуската и кафето.
Дани,не бързай с отказването,аз в трети цикъл  съм свалила само 1 кг и пак го изкарах целия.Хубавите работи бавно стават ,но са и по траини.
Нати, smile3501 на теб.
Жабче,чудесно си се справила с лунуването,честито.
Бубето, Hug.
Намен нещо тези череши ми деистват много зле,от тях се запичам/лошо,защото много ги обичам/.Имам -1кг от луната,но не съм посещавала WC от 2 дни,отоците ми поспаднаха малко,имам още 1 кг над линииката ,но и тои ще падне.На см не съм надала и грам,даже вчера си купих и потник и пола и изпитах като Жабка,удоволствието да влезеш в магазина и да си кажеш,че нищоняма да ти стане,а да се окаже,че ти стават много неща.СКоро не ми се беше случвало.

# 334
Добро утро, слабеещи! Hug
За хубави минусчета чета - мммдаааа Жабче, Нати изобщо не си и помисляйте да ни напускате  Naughty, кой ще ни дава такъв стимул  Hug
Аз снощи на рождения ден се удържах режимна, само количеството малко по-така, и може би не беше до 20 ч, ами до 21 ч, продължи хапването  Crazy Е, имам едно малко плюсче, но днес съм плодова, че размених дните, и трябва да го преборя  Simple Smile Определено се забелязва и от околните, че са свалени килца, и най-вече не ми вярват, че си хапвам всичко и слабея, особено като разказах как ми протича въглехидратния ден  Party ми казаха, че нещо ги послъгвам  Joy А ако знаят, че аз на него най-много разчитам, и там имам винаги голямо минусче  Whistling
И да не чувам, че някой се отказва, такъв хубав и лек режим, дори не е диета  Peace
Хубав и слънчев ден ден от мен!    bouquet

# 335
Добро утро.

Днес мойта дъщеря ме съжали и ме остави да поспя повечко. Като станах не можах да повярвам на очите си колко бях спала.

Вчера ми беше белтъчния ден но нали се разведох с моя кантар не съм се мерила и няма скоро да се меря.

Жабче честит ти огромен минус. Поздравления най-вече за упоритостта и постоянството.   bouquet
НаТи честито и на теб миличка за достигнатите 57 кг. най-после мина границата от 58.  Hug

Ели пак изчезна а пък Жани хич я няма.

# 336
Роси , имаш и ти страхотен минус , браво.  Hug
Ще сбориш и другото кило , но мисля , че е по важно
кво казват сантимите.  Laughing Честита нова дрешка , със
здраве да си я носиш. Супер е да влезеш в обикновен магазин и да си
купиш нещо което ти харесва. До мин. година ми беше ад , в гигант магазините нищо
няма което да ти хване окото , но по неволя взимах некой парцал и носех , кво
да правя.  Crazy

Мартинче , ще го махнеш днес плюса.  Peace
И аз като кажа режима добре , но стигна ли до въглехидратите
и всеки се звери.  Shocked А както повечето тук , тогава най-много сваляме.  Grinning

Вирджи , браво на детенце , че се е смилило над мама.  Hug
Ели , забегва тез дни , Жани явно неможе да стигне до компа с
тез двама малчугана , ма ще драснат някой ред , де. Peace

# 337
Добро утро фиданки- сладуранки.Нямам мн време ,но само да ви поздравя за постигнатите резултати.

Жабче браво бе ти си герой Hug

# 338
добро утро  Hug

- пия кафенце и си вдигам акциите с вас, много добре ми действате - определено  Peace и да не чета за ОТКАЗВАНЕ или пък нещо подобно Naughty ние новите на вас разчитаме   bouquet
- след вчерашния плодов ден отново имам минус, но когато мистър кантарев не мине под 60, тогава ще имам повод за хвалене... засега съм Тома неверни  в показанията му  Crossing Arms
- днес съм на белтъци - взела съм си едни шишчета за обяд , а довечера мисля да си направя едни сърчица, че и дъщерята ги харесва  Heart Eyes

лек и минусов ден на всички  Hug

# 339
  • София
Добро утро фиданки,
Вирджи, Жабка мерси за закуската и кафето.
Честито на тези с минусите и браво за успешното лунуване. Аз правих веднъж луната и останах много учудена, че изобщо не изпитвах глад и успешно приключих. Може би след края на режима и аз ще се присъединя към лунуващите.
Аз си задържам -1 кг, дано сваля още 1-2 до края. Вчера си хапвах барбекю на обяд и вечеря със салата.
Днес съм на ориз с грах и салата.

# 340
Верабел , браво за килцето.  Hug
Свърши режима , пък после заедно ще вием с/у луната. Laughing

Анита , бягайте дорде е хлад навън , пък после ще
пишеш повече.  Hug

Вили , като опиат сме всички , аз без вас трудно бих могла да си
представя деня.    bouquet

Смених си линийката , че предишния сайт се е бъгнал и
временно съм с нова премяна.  Mr. Green  

# 341
Добро утро момичета благодаря за закуската и кафенцето .
Жабка честито ти голямо минусче .Никъде няма да ходим тука ще сме че като дойде време за новото начало на диетката  да не сме загубили тренинг.Аз за това си писах на линийката че не съм на диета да не бъркам новите момичета .
След вчерашния ябълково воден ден имам -0.600гр .Днес ми е много скапано до преди малко спах сега ще пийна валерянчето и започвам да шетам .
Интересува ме зеления чай съдържа ли кофеин тези дни наблягам на него  newsm78след този сърцетуп .
Гушкам ви силно всички  Hug

# 342
Здравейте сладки мои Hug
Тук съм аз но наистина нямам никакво време....направо нямам време да дишам с тез тоите мъже вкъщи. На обяд като се приберем от разходка ги храня, приспивам и като заспят лягам до тях защото съм много изморена Confused
Извинявайте, че рядко се разписвам. В петък ще ходим при свекитата на гости и големия ще остане малко на гости там та другата седмица ще се разписвам по-често Hug
Галя честито минусче и те гушкам за подобряване на настроението Hug
Верджиния много мило ми стана, че питаш за мен Hug
Жабче новата линийка е също много хубава и виждам, че имаш още свалени грамчета. БРАВО Hug И си права, че трудно се добирам до компютъра. А след малко ще извеждам малките на разходка. Ходим при Бубето в двора на етнографския музей. Добре, че тя ми каза, че ходят там защото е оградено и много удобно за две тичащи деца. Ставам сега, че край мен настана лудница ooooh!

# 343
Гале , не би трябвало да е от чая.  Rolling Eyes
Но , аз също понякога имам странични ефекти и
също съм се замисляла дали не е от него.  Confused
Нямам на идея , на пакета не пише нищо друго ,
освен , че е със слабително действие.  Peace

Жанииии , мъка ми е за теб.  Heart Eyes
Драсвай някой ред.  Hug

# 344
Жабче тук съм мила и когато имам време се разписвам. Много ми е криво, че не мога повече време да съм с вас но постоянно сме навън. А пък вечер малкия все реве и направо нямам 5 мин. спокойствие. А тази жега допълнително ме изцежда......Ноооооо ви наблюдавам и много ви се радвам Hug
Елчо опитах да ти пратя ЛС но ти е пълна кутията. Поздравления за прекрасния резултат от диетата-почти 19кг-ти си направо герой Hug

Общи условия

Активация на акаунт