ЮНСКИ бебета и мами! Тема N77

• 17 914
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
  • варна
Страхотен е .........Боян......много целувки сладко бебе.

# 76
  • Пловдив
Боян е голямо бебе, точно както го искаше Гъди, и какви бузки има. Много се радвам за нея и я поздравявам, че родила без разкъсвания.
gloria83 това е хубаво, че отговаря на размерите/че не върви малко/, но може просто да е заченато по-късно, а да е по-голямо, както е бебето на Гъди. Не се притеснявай излишно. Докторите си знаят работата.
Феникс снимките ви са страхотни. Най-много ме зарадваха тези на баткото с малките сладури.

# 77
Добро утро момичета,

Ех, вчера вечерта не успях да вляза и каква новина съм пропуснала.

Гъди, да ти е жив и здрав голямия мъж. Ти искаше голямо бебче и го получи, явно затова детето седя толкова много - за да угоди на мама Simple Smile.   bouquet Много бързо възтановяване и само да те радва!

Петя, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива.

elde, anjeelina добре дошли bouquet

malica добре рошла   bouquet

dari_sari ние ползваме 2-ка на Либеро и за сега съм много доволна, не е имало никакви изпускания.

Наде, nana, aya благодаря ви за отговорите. Аз в крайна сметка реших да отида до болницата снощи след като изкъпахме малкия и заспа. Направиха ми един УЗ и видяха, че в матката има кръв и ми направиха химичен масаж и сега ще пия малко лекарства, за да могат да изтекат лихиите ... Явно не е нормално да няма никакви, както беше при мен.
За корема лекарката каза задължително тези дни дори днес да си взема колан, защото матката още не се е прибрала напълно и да я пристяга, поне като излизам, за да не се клатушка из корема ми, което ми причинява болката и трудното дишане.

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 12:18 от mgamisheva

# 78
Петяяя, Честит Рожден Ден. Да си много здрава и да си най-щастливата майка и жена на света  Hug  bouquet
Много сладък този Боянчо - пу-пу.  Mr. Green

Маги, не знаех, че заради това 'клатучкане' на матката се получава дискомфорта. Ти сериозно ме накара да се замисля дали да не сложа вече колан  Thinking. Ама ми казаха уж след 40тия ден  newsm78. Мами, споделете от кога ще слагате (след секцио) колан  Peace.

Емчето голяма поспалана. Хапна към 8ч и уж бързах към 11 и нещо да се прибера, пък тя още спинка  Crazy. Сега се вкарах в размисъл дали пък не гладува и затова да спи толкова много  ooooh!. Ама като й гледам бузите, не ми изглежда гладуваща - май си е просто поспаланка  Mr. Green. Иначе откакто се оплаках с онази добавка, не съм давала - вече 2 дни и половина - чак не смея да се похваля  Whistling.

# 79
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Леле, че бузьо тоз Боян Crazy Пу- пу, жив и здрав Peace

С малкия бяхме на разходка тази сурин, минахме през педиатърката ни да искам направление за баткото и ей така на майтап метнахме Муцунището на кантара - 1400гр. някъде е качил лакомника, а аз как само се притеснявах, че не качва ooooh! Сега се се притеснявам вече, че много качва Joy

Петя, честит празник и от нас Hug! Здраве, любов и много изненади Hug!

# 80
Разкошен е този Боян пу-пу Simple Smile Нека да е жив и здрав !!!

# 81
Aya на мен акушерката ми каза след 14-тия ден, но снощи лекарката каза, че вече дори съм закъсняла, т.к. моята матка беше преразпъната и е хубаво да се поддържа от колана. Питах дали да е колан или бельо, но каза, че колан е по-добрия вариант за мен. По принцип мислех да не си взимам, защото според мен така мускулите на корема ще отслабнат (незнам как точно да се изразя), но явно грешно си обяснявам анатомията  newsm78 . Днес със сигурност ще си взема, пък ще видим дали ще е за добро или лошо.

# 82
wiwi , нашият педиатър ми каза, че в момента Виктор трябва да яде по 60 мл. Той и толкова си изяжда, но забелязах, че от около 2 дни огладнява по-рано на около 2-2,30часа. Той е изцяло на АМ, давам му НАН, защото това му даваха и в болницата. И аз днес ще купя капки против колики, само се колебая кои да са Саб или Еспумизан, но те май са еднакви.Забелязах, че пъпчето му е почти паднало.
Aya, аз питах моя доктор като ми махаше конците дали мога да нося колан и той ми каза, че мога дори е препоръчително и от вчера съм с едни ластични гащи-колан, но нещо не си улучих размера, трябваше да си взема по-малки.

# 83
Пу-пу на Боян. Гъди ти си герой   bouquet Доста бебета ще трябва тепърва да го настигат по килца. Верно можело - такова голямо бебе и само един шев. Аз от 2 години разпитвам за нормално раждане без разкъсвания.

mgamisheva добре че си отишла на лекар, че май си е доста опасно това. Най-големите притеснения на моята лекарка след секциото бяха точно дали текат лохи - тъй като съм нямала никакво разкритие. И доколкото разбрах от разговор между нея и другата лекарка, асистирала на раждането - по време на операцията тя е направила разкритие за да могат да текат лохиите. Та неприятно е това течение, но е и много необходимо, защото по този начин се чисти матката.

Ая слагай колан ако искаш, няма какво да чакаш - аз слагам чат пат. Имам чувството че корема ми се е прибрал, което не може да се каже за сланинките по него  Whistling Относно колан или бельо - първият път ми беше доста неодобно с колана - размесвеше се, прегъвашеше - абе ужас и минах на гащи ... сега колана дори не съм го вадила.

За млякото - моята вечно гладна девойка може и 120 мл. за изпие  ooooh! Ще си купуваме крава вече, то няма изхранване  ooooh!

Памперси използваме на хъджис и пуфи на памперс - доволна съм и от двата вида

Петя   newsm59

# 84
Момичета, на кого са последните 4 бебешки снимки в албума? Хубаво е да ги надписвате.

# 85
Здравейте мами!
newsm59 на Петя! желая само хубави неща и сладки моменти !   bouquet
Честито и на мамите, които съм пропуснала да поздравя!  Здрави и щастливи дечица!

Аз да попитам мамите, които вече минаха по този път, а те са доста вече  Grinning да ме посъветват какво е най-необходимото, което треябва да си взема за болницата на тръгване - особено, ако се наложи спешно да хукна - искам да знам какво да си взема аз и какво могат да ми донесат и после след няколко часа или на другия ден например? Или направо с целия сак да тръгвам с всичко мое и за бебчо също??? newsm78
Усмихнат ден на всички и не излизайте много навън, че е адска жега!
И още един съвет имам - дайте ми някаква идея за актуална прическа, средна дължина....че днес съм на фризьор, а не съм решила още как да се подстрижа??

# 86
  • София
Момичета, много ви благодаря на всички за топлите пожелания! Чувствам ви всички много близки и се надявам и в бъдеще да си общуваме така добре виртуално и на живо!

Черпя ви с една моя торта, но не съм я правила сега, а миналото лято. За сега нямам възможност да правя такива украси. Wink

Днес бяхме на консултация. Марти е вече 4 кила и 50см, т.е е качил за един месец кило и половина и е порастнал с три сантиметра. Вчера в парка направи един страхотен обрив по лицето, който много ме притесни. От едната страна има много пъпки енда до дръга на червен фон и е направо като плака, а от другата са разпръснати. Педито ми обяснява, че е от претопляне, но според мен е нещо алергично, хич не ми приличат на пъпки от претопляне, а и са само по лицето. А и определено не го обличам с повече от една дрешка и като е на слънце не го и завивам. newsm78

за памперсите, до скоро бяхме с единица на Либеро(то вече 2 трябва да взимаме) и редовно му изпускаше. За сега сме с Памперс и не е изпускал, аз обаче от каката не ги харесвам, защото направи памдерматит от тях и ще пробвам Хъджис.

# 87
Петя, Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и щастие, да си обградена от обичта на любимите хора!   bouquet
За Боян е ясно - сладуран и бузан, пу-пу-пу, да го поакат кокошките!  Heart Eyes
Феникс, много е сладък твоят отбор юнаци!
Мисля за Лейла - нали днес и е секциото. Дано всичко е наред и вече/или скоро да гушка дългоочакваната си рожба!  Praynig
Wiwi, Дари, благодаря за отчета за наборите.  Wink Да се включа и аз - на разходка все още не сме излизали, само на терасата по малко (около нас е пълно с нацъфтели липи, ще изчакам малко, че пускат един лепкав прашец - знам ли, да не е алерген някакъв). Кърмим се само, на поискване - ама снощи доста пъти си поискваше, та не успях да спя много-много.  Mr. Green Сега си наваксва със съня, дано следобед побудува, та през нощта да спи повече. И да ви се похваля - днес на Алекс му падна пъпчето.   Wink
За колана - само на мен ли гинекологът ми каза да НЕ слагам колан???  newsm78
Питах ви и за витамините - някой пие ли за кърмачки и ако да, какви? Аз се колебая - дали пак Центрум Матерна, или Вега Пренатал, или нещо друго?
Дописвам. Петя, тортата е страхотна, комплименти за майсторлъка! Да не би обривът да е от липите, за които се усъмних по-горе?
А за памперсите - ползвам Хъджис + кърпичките им с Алое Вера, засега съм доволна.

# 88
За колана - само на мен ли гинекологът ми каза да НЕ слагам колан???  newsm78
Питах ви и за витамините - някой пие ли за кърмачки и ако да, какви? Аз се колебая - дали пак Центрум Матерна, или Вега Пренатал, или нещо друго?

Аз моята гинеколожка не съм я питала за колана  Mr. Green
Витамините си допивам Пренатала на Джеймсон. Иначе има витаминозни сокчета на Хип ако предпочиташ.

# 89
И на мен ми казаха да не слагам колан.
Но сложих.
Междудругото родих на 2 юни, Никола, 4150, 52 см.

Общи условия

Активация на акаунт