ЮНСКИ бебета и мами! Тема N77

• 17 916
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
Мацки искам да ви питам още нещо, кажете къде по точно в страницата на НОИ си правите справки за изплатени обе6тетения и подадени документи, щото аз откъдето го правя, не ми отваря страницаята от една седмица, или аз не правя нещо както трябва или не им работи тази услуга от седмица и повече вече  newsm78

# 91
  • варна
  -   справка за изплатените болнични -
е-услуги - Справки по ЕГН и Булстат - "Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН "
https://benefits.nssi.bg/EGN/

-   справка за статуса на болничния (кога е предаден, изплатен ли е, всички данни по него – попълнени от доктора и счетоводството)
е-услуги - Справки по ЕГН и Булстат - най отдолу на страницата е "Справка за представени в НОИ документи за обезщетения и помощи от ДОО, статус на обработка и изплащане"
https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp

Избираш втората опция - щракваш върху нея и си ти....

# 92
Ами точно там и аз влизам миличка, обаче не работят тези линкове...вече повече от седмица никаква справка не може да направи човек! Wink
Аз тъкмо се радвах, че най-накрая и аз имам ПИК, ама то за кво ми е, като тъпия им сайт не бачка  Sick #2gunfire

# 93
  • варна
Аз влизам без проблем - натискаш върху опцията с червеното кръстче нали - работи им системата, пробвай пак

# 94
Каква е тази опция с червеното кръстче, че нещо не схващам??

# 95
  • варна
https://socialsecurity.nssi.bg/ - пробвай от тук и активирай хиксчето

# 96
JanyAp, честит син Никола!

maiamiii, ето как изглежда при мен алерта:

След потвърждението, те пуска. Виж дали не ти се появява нещо на експлорера или с каквото се пробваш да достъпваш сайта.

# 97
Ами проблема значи е в мойта система, щото с Мозила не се отваря, а с Експлорер също не става - той мие  7-ма версия, незнам това дали е причина???

# 98
На мен също не ми се отваря  Thinking

Боянчо е страхотен, да му изям бузките искам  Mr. Green Пу-пу!

JanyAp, честит син Никола! Много да ви радва и да сте безкрайно щастливи с него, ама и той е от категорията да добре отгледаните бебета  Hug

# 99
  • Плевен
И на мен ми казаха да не слагам колан.
Но сложих.
Междудругото родих на 2 юни, Никола, 4150, 52 см.

Честито бебче! И е астрално близначе на моят Преслав. Браво!  Hug

# 100
Честито на всички нови мами ... а на Гъди искам да я поздравя , такъв голям юнак си е отгледала , а и с това естествено раждане направо ме срази , все си мислех че е невъзможно големи бебета да се родят естествено . Браво на нашата мама героиня  Hug  bouquet

# 101
maiamiii, мен ме пусна и с Мозила. За целта добавих сертификат. Като пейстнеш линка в мозила, първо те спира и най-долу на текста ти дава вариант с линк. На линка има одобрение и след това добавяне на сертификат. За съжаление, не направих снимка този път и сега си ме пуска без нищо. Пробвай отново.

# 102
  • В Европа!!!
Здравейте мамчета   bouquet!!!
Нас ни изписаха вчера от болницата и искам да ви благодаря за поздравленията за моето момченце  Hug.Също така искам да поздравя и тези които са родили скоро своите рожбички  Peace.
За раждането,няма да ви занимавам,само ще отбележа че не протече по планирания вариант за нормално раждане и след 14 часа мъки се наложи секцио.Но все пак искам да благодаря на екипа който беше с мен и по-специално на д-р Румен Христов от 2 градска болница  Hug.
За съжаление ми изникна друг проблем-не ми е достатъчна кърмата за малкия и се наложи да давам АМ-Фризолак,понеже в болницата са ги хранили с това мляко,но не съм наясно дали мога да приготвям по-голямо количество и да давам  newsm78?
Моля ви ако някой от вас ползва АМ да ми обясни как се хранят и колко вода може да се дава?

# 103
Аааа направих нещо и стана, сега вече ми се отваря Joy newsm44

# 104

За съжаление ми изникна друг проблем-не ми е достатъчна кърмата за малкия и се наложи да давам АМ-Фризолак,понеже в болницата са ги хранили с това мляко,но не съм наясно дали мога да приготвям по-голямо количество и да давам  newsm78?
Моля ви ако някой от вас ползва АМ да ми обясни как се хранят и колко вода може да се дава?

Добре дошла отново  Hug
Можеш да даваш както същото АМ, така и друго АМ ако предцениш  Peace
На самата кутия има дозировката, която е ориентировъчна за възрастта. Там е написано по колко вода да слагаш и по колко мляко, бъркаш и готово  Hug Ако имаш още въпроси, пиши и на лични  Peace Водта трябва да е преварена, още топла, за да се разтвори добре млякото, но после трябва да го оставиш да изстине и първо пробвай млякото на ръката, за да не се изгори бебето.

Общи условия

Активация на акаунт