За среща голяма се готвят сега, майки и Май-ски деца!

• 11 165
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
 HugБравос за срещичката момичета! Сигурна съм, че ще е страхотно.
 Разгледах всички снимки и видях много сладки дечица и мами. Лейди, дай снимка на Яс и бебета заедно! Heart Eyes
КСИ  Hug Hug!
 На тези, който им никнат кътници им желая по лесно и безболезнено пробиване! В такъв случай на Васьо да ги чакам към първи клас Mr. Green
 Рум, оправихте ли се вече от вируса?
 На отиващите на почивка ще пожелая много веселба и красиви гледки! Ние още сме в чудекна с или без дете на "почивка" Mr. GreenМай ще помисля малко и за себе си този път и ще послушаме бабите да релаксираме няколко дни на планина без "послушко" Thinking
Ето и малко нови снимчици от тези дни:
http://smiledf.multiply.com/photos/album/50#16

# 61
  • Варна
Здравейте!
Здравче, да пооправихме се, и нямам търпение да ходим на плаж, че го забравихме с тези вируси Mr. Green
Силви, нещо се съмняваше ли за хепатита или просто реши да се изследваш? Чудесно за резултатите Hug
gachoni , винаги като видя Теди в подписа ти, и си спомням как като се роди мъжа ти не даваше да показваш нейна снимка в нета. А виж я сега хубавицата, по списания седи Laughing Hug
Krisis , оправяйте се, зная за какво говориш Hug
KSI, приятно хойкане Hug
За кътниците- никнат 2 и 1/2 на Мири, но тя не дава да погледна до къде са стигнали. Заради тях си обяснявам и кривото й състояние, нервничени и номера , които ми прави като сме навън по улиците.

# 62
Лейди, дай снимка на Яс и бебета заедно! Heart Eyes

Веднага:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12914069 Laughing

# 63
 Heart Eyes Cry(от умиление) Hug  bouquet Разгледах и останалите и за малко да си изкипя млякото Crazy

# 64
аааааааааа нямам думи, големи сте сладури беее и как си ги намъкнала трима в количката, двечките на едно хехехе Crazy и то дори май е с наклон количката Crazy
теб последно омага ли ти някой тук или сама се оправяш?

# 65
Ами,количката има мннооого мъничък наклон,но на снимките изглежда по-голям.Вече попораснаха обаче и след седмица-две май няма да мога да ги слагам двамцата заедно...инак да,сама ги гледам сега.За близнаците няма кой да помага,а Ясен всички го искат Mr. Green,но никой не може да дойде у нас да го гледа,а аз не си го давам да ходи някъде си Naughty-вболницата след раждането полудях за него,много ми липсваше.Пък и той много страдал за мен и вдигнал температура Sad

Уау,Васи е страхотен с тази кърпа Sunglasses(и снимката с двамата в количката е яка също Mr. Green)Ох,като гледам голи бебешки дупета Heart Eyes и плаж,ми се дохожда на море-хем не обичам,по-планинарски тип съм Grinning

# 66
Ще дойдат:

1.Ниночка
2.Феникс
3.СветклаК
4.Силви@
5.мама рали
6. ванч
7. mamamilla

Страхотни снимки Peace
А на болничките  Hug и бързо оздравяване.

# 67
  • Перник
 Hug за болните и да се оправяте бързо!
Крисис, няма да си единствената с мъж, нали знаеш, че ние без тати никъде не ходим.  Mr. Green Нещо се опъва, но има време да го навия  Wink
Здравче, Васи е голям сладур, наистина голям - много порастнал изглежда.

Лейдииии, жестоки снимки! Ясен изглежда много щастлив с бебетата  Heart Eyes А снимката в количката е просто номер 1!

# 68
естествено, филков също ще е наличен  Mr. Green

# 69
Охо,те ще си се съберат мъжка компания Twisted Evil

# 70
Феникс прекрасни сте  Hug Мая гледа снимките с мен и вика бебе бебе иска пипа бебе и пипа монитора и милва бебетата ,и аз съм ги возила така двете  Whistling

SvetlaK  ,Steltion    благодаря ви оказа се че Мая си е напъхала хартия в нослете и от там е дошла неприятната миризма ,днес ходихме на УНГ и го изкараха ,поплака си но няма как добре че доктора беше любезен и пипаше леко

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 13:00 от kar4ita

# 71
  • Перник
SvetlaK  ,Steltion    благодаря ви оказа се че Мая си е напъхала хартия в нослете и от там е дошла неприятната миризма ,днес ходихме на УНГ и го изкараха ,поплака си но няма как добре че доктора беше любезен и пипаше леко

Милата  Hug Добре, че го махнахте навреме, да не тъпчеш детето с лекарства напразно.

# 72
Феникс- страшни снимки....голяма картинка са твойте мъже.
Васи и той е голям пич с тази кърпа на главата.

# 73
Ще дойдат:

1.Ниночка
2.Феникс
3.СветклаК
4.Силви@
5.мама рали
6. ванч
7. mamamilla
8. pochti_bezobidna

Маик, не знам последно ти ли ще пазаруваш, но не брой Мила в списъка със сокове и лакомства, аз ще й донеса неща, които може да яде, защото от другите много й се обострят екземите!

Разгледах всички снимки!  Heart Eyes

Болничките бързо да се оправят, в тия жеги и висока Т, представям си какъв ад е!  Whistling

Карчита, добре, че сте разбрали проблема!  Hug Ей, някои лекари са... просто нямам думи, говорят наизуст и после защо стават бели!  ooooh!

Аз да ви се похваля, вчера бях на преглед, бебчето расте много добре, различих ритащи крачета и го видях, как се върти като пумпалче около оста си! Heart Eyes

Извинявайте, ако пропускам някого, но съм малко разсеяна.  Hug

# 74
Иха, Януш, колко бързо растат бебетата  Hug
Феникс страхотни сте  Hug
Васи голям сладур пораснал  Hug

Ще дойдат:

1.Ниночка
2.Феникс
3.СветклаК
4.Силви@
5.мама рали
6. ванч
7. mamamilla
8. pochti_bezobidna
9. temp

Маик, аз нещо няма да намеря сили и желание да готвя и да майсторя торти, но виж да напазарувам мога. Та не се нагървай с всичко ами казвай какво да вземам. Да не говорим че сокчета направо на дистрибуторите ще поръчам и само ще ги метна в колата. Само трябва да се разберем на лични.

За превоз - понастоящем съм в Лозенец - евентуално ще се събере още някой, но хлапето трябва да седи на седалката, че не знам как ще съберем три детски столчета  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт