За среща голяма се готвят сега, майки и Май-ски деца!

• 10 999
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Момичетааааа, много съжалявам Cry, но Мила се оказа с вирусна ангина и сме на антибиотик вече. Много, ама наистина много съжалявам.......... Поне дъжда спря- желая ви да си изкарате много весело и да разказвате после със снимки.

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 15:07 от mamamilla

# 271
mamamilla, бързо оздравяване  Hug Ние го изкарахме този вирус, много е гаден, протича с висока температура, при нас мина за 2 дни. Хайде весело изкарване на срещата  bouquet

# 272
Бързо да оздравява Милинка!  Hug Само не мога да разбера защо АБ на вирусна ангина?!

# 273
И докторката се учуди как така не сме пили досега само веднъж де, заради ухапването, но каза, че само това помагало и хексалгин за Т.
Милена, вие какво пихте?
Снощи като видях 39.4 направо се втрещих Shocked. Сваля я, но после пак вдига. Дано и при нас мине за два дни Praynig

# 274
И докторката се учуди как така не сме пили досега само веднъж де, заради ухапването, но каза, че само това помагало и хексалгин за Т.
Милена, вие какво пихте?
Снощи като видях 39.4 направо се втрещих Shocked. Сваля я, но после пак вдига. Дано и при нас мине за два дни Praynig
И ние Хексалгин и Нурофен за температурата, също беше 39,4. Предписаха ни АБ - Панцеф.

# 275
А така съвсем оредяхме, то и на мен ми е едно мързеливо днес, ама ще ходя  Sunglasses

Мила бълзо да се оправя.

Ася, сигурно претенциите за АБ ти са за вирусна. То ясно че антибиотиците не влияят на вирусите, а само на бактериите, но от няколко добри лекари знам че при ангина, особенно гнойна задължително АБ. Правят много поражения тези ангини  Sad. Включително и върху очите, както се оказа  Sad

# 276
значи чакам всички останали   Peace
у нас сме, но като дойдете, ако кажете, веднага изнасяме багажа навън  Peace

# 277
мира заспа много късно, чак към 15ч, и се чудя да я будя ли да се опитаме за към 17ч или, ако дойдем към 18ч, няма да е късно? вие към колко ще ходите? лейди, ти, нещо ще се дебнем ли за маршрутки?

този вирус е ужасен, при мира мина за към 2-3 дни кофтито миналата седмица, но като цяло видимо беше добре като настроение и отпадналост... точно вирусна ангина каза лекарката, дето я бъркаха с шарката... та мина без АБ де

ей асяяя, що така бе Shocked

# 278
аз съм тук, така че и в 7 да дойдете мен ще ме видите  Peace

балоните и тортата са доставени Peace
...
едитвам се, че звуча сякаш очаквам всички да си тръгнат в 7.
напротив - надявам се да замръкнем Peace

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 15:56 от маик

# 279
  • Варна
Ай, ай, Мила да се оправя, че е много лошо с болни деца. Ако е този вирус, който и нас порази- 2 дена, без антибиотик, само Нурофен за Т. Така беше и при Мирелка, а и нашето педи винаги предписва нещо за имунната система Peace

# 280
Щях да споделям, че Коко е започнал да реве много, когато баба му го носи на ясла - а той с такъв кеф ходеше досега. Според лелката - било му скучно, защото бил по израстнал от останалите деца ... ами те за какво са там - да го забавляват, да ама не... дали не са го пошляпвали ... щото Коко да плаче за такова нещо ... направо не ми се вярва.
supermama и при нас започна така, ходеше с желание, изведнъж с рев няколко дни и после изведнъж  леля Оля ме бие Shocked. В началото не му повярвах, но след това както писахме с мама Силвето го видяхме със собствените си очи как ги бият в двора децата, ДЕЦА НА 1.6 г. - 2 г. . Така че ако имаш възможност ти препоръчвам сериозни мерки (криене в храстите и дебнене).

На всички на купона весело изкарва и на другия със сигурност ще дойдем и ние.  Hug
Мила да се оправя бързо.

# 281
Steltion, честит рожден ден! Много здраве, обич и пари да си купиш всичко останало!  Hug  bouquet

# 282
Честит Ден Рожден и от нас, Steltion   bouquet

Превърна се в по-сериозно нещо вече- с полипи и разстройство. Изкара следобяд без Т, но преди час почна пак да вдига. Абе стреснала съм се доста Sad

# 283
Майски  Hug
Спокойно, ще се оправи детенце, само дето е много гадно докато премине всичко!
Много гушки и целувки от нас!  Hug

# 284
ето всички мои снимки, но имаше и още два фотоапарата.... много приятна срещичка, и за малки и големи, майчето е перфектната домакиня, а домът им, както казах 3 пъти, е рай за децата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=394017&pid=13188474, но ми липсваха двете милички

Общи условия

Активация на акаунт