Тайната на дългата и здрава коса - 69

• 35 013
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Запис bowuu.
Нямам какво да отчитам, на всяко миене се мазотя с кокосово масло, косата ми се чувства добре.

# 61
случи ми се инцидент блъстна ме един бус от преживяването косата ми много взе да пада как да си направя отварата от коприва и колко трябва да стоя с нея

# 62
случи ми се инцидент блъстна ме един бус от преживяването косата ми много взе да пада как да си направя отварата от коприва и колко трябва да стоя с нея

Направи си консултация с лекар и взимай някакви антидепресанти,те ще стабилизират психиката ти. За косопад можеш да ползваш сок от картофи или отвара от коприва и розмарин :
-една шепа коприва/хубави са и корените/ и една шепа розмарин  се варят в 0.5 литра вода и се прецеждат като изстине отварата.
Добре е да пиеш коприва .Чай от коприва: 2 с.л. в 400 мл вряща вода, кисне 1 час, пие се по 1 к.ч. 3 пъти дневно.  С тази отвара мажеш корените на косата. 1-2 пъти седмично с отвара от коприва миеш косата.
Отвара от облепиха/ракитник/ също е много добро средство за косопад.
Облепиха (ракитник) 2 ч.л. кори или листа, в 600 мл вода, ври 10 мин., пие се по 1 к.ч. след хранене 3 пъти дневно. Против косопад мажеш и външно корените на косата.
Промени си начина на хранене - хапвай повечко чесън ,мед,зеленчуци и плодове, ако имаш финансова възможност витамини от "Б" -групата помагат на нервите/има един ,но само с лекар се консултирай ,казват се Милгама  и са страхотни за нервите и съответно за косопад причинен от стрес./

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 12:22 от Си-си♥

# 63
maria132, съжалявам.  Hug Искам да допълня към написаното от Си си, че първо трябва да се стабилизираш психически, за да ти спре косопада. Има и билки за нерви, попитай лекар.   bouquet

# 64
Сиси е дала чудесни съвети, но най-добре ще е ако посети[ дерматолог. Peace
Да си постна косата Flutter http://prikachi.com/files/930431b.jpg

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 13:19 от Шушулче

# 65
Каква коса това е косище ! Ама Господ на едни като е давал ,давал .... smile3555

# 66
Страхотна коса, много хубава снимка.  Hug  smile3501Колко ти е дълга, ако не я сплиташ?

# 67
the_invisible ти коя маска на Angel си ползвала...наскоро видях продуктите на марката за първи път и фризьорката много ги похвали...та ми е интересно да чуя и твоето мнение за маската, която си ползвала  Peace
Pipilqga Аз също си взех маската след препоръка на фризьорката ми. Маската е за боядисана коса, въпреки че моята не е.. Simple SmileПринципно косата ми е нормална, не е суха и не мога да ти кажа дали възстановава добре, но я прави мека, бляскава и овлажнява добре. Всички продукти иначе ухаят страхотно. За професионален продукт и количество-400мл, цената е дора според мен-22лв. Количеството е доста и можеш да си я разделиш с приятелка и като цена ще ти излезе по-евтино. Кристалите са също много хубави - не омазняват прекалено, краищата ми са гладки, придават блясък и са със защита от слънцето, външните влияния като цяло и пише, че били и термозащитни. Цената според мен също е добра - за 100мл 19 лв. И за разлика от други кристали, които съм ползвала са доста гъсти и е необходимо да слагам по-малко. Ех, че реклама направих Joy, но наистина смятам, че си заслужават продуктите им като се има врепдвид, че непрофесионалните са на такива цени Simple Smile Hug

# 68
Страхотна коса, много хубава снимка.  Hug  smile3501Колко ти е дълга, ако не я сплиташ?
Blagodarq, blagodarq bowuu.
Малко под опашката, а кичурът, който ми остави фризьорката, без да иска, е вече точно под дупето Peace.

# 69
  • Варна
Pipilqga Аз също си взех маската след препоръка на фризьорката ми. Маската е за боядисана коса, въпреки че моята не е.. Simple SmileПринципно косата ми е нормална, не е суха и не мога да ти кажа дали възстановава добре, но я прави мека, бляскава и овлажнява добре. Всички продукти иначе ухаят страхотно. За професионален продукт и количество-400мл, цената е дора според мен-22лв. Количеството е доста и можеш да си я разделиш с приятелка и като цена ще ти излезе по-евтино. Кристалите са също много хубави - не омазняват прекалено, краищата ми са гладки, придават блясък и са със защита от слънцето, външните влияния като цяло и пише, че били и термозащитни. Цената според мен също е добра - за 100мл 19 лв. И за разлика от други кристали, които съм ползвала са доста гъсти и е необходимо да слагам по-малко. Ех, че реклама направих Joy, но наистина смятам, че си заслужават продуктите им като се има врепдвид, че непрофесионалните са на такива цени Simple Smile Hug

Ще пробвам някакъв шампоан аз, но след като ми свършат тези...аромата е наистина зашеметяващ  Heart Eyes Много благодаря за изчерпателния отговор   bouquet

# 70
Blagodarq, blagodarq bowuu.
Малко под опашката, а кичурът, който ми остави фризьорката, без да иска, е вече точно под дупето Peace.
Peace

# 71
Какво косищеее, лелеее....супер  Heart Eyes

# 72
Снощи си направих маска от зехтин, жълтък и  Shocked горчица... Shocked Все още не мога да преценя дали има някакъв по-странен ефект, но скоро ще пусна снимки и вие ще кажете...  Peace
Лосиона на Билка съм го ползвала и аз и мъжът ми, но той беше доволен, а при мен нямаше никакъв ефект. Със сигурност си зависи много от косата...  Peace
Шушулче, каква е тази красота!!!  Crazy

# 73
  • София
някой ползвал ли е на Билка тоника за коса и ако да, да сподели мнение  Praynig Money
и аз - не ми хареса - ефект не видях, а миризмата не ми понасяше Sick накрая замина в кофата

Шушулче newsm09 каква коса..

# 74
  • Belgium
Шушулче направо ме отвя с тази коса  Shocked Hug

А не ти ли става яко жега през лятото?

Иначе е уникална  Crazy

п.п. Момичета, поздравявам ви с тази статия: http://kozmetika.tialoto.bg/article.php?id=8706

Отиде тривитаминола Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 17:17 от Лу

Общи условия

Активация на акаунт