. Успях да прочета до 5та страница този линк, дето ми го пусна, полезен ми беше май, добих идея, че не сме единствените и че може би АМ не ни понася
... Ще го дочета като се наспя, че задремвам на стола.Аз днес, май не твърде разумно реших да пробвам друг вид каша- от ечемик и от друг производител, не-органик, и пак я смесих с АМ. Дребосъчка я хареса повече от оризовата, в смисъл, че излапа криво- ляво 50-55мл (чудо невиждано с оризовата), докато ядеше леко се зачерви по контактните места, ама след около 20 минути какво чудо стана...
Червени петна с по едно малко бяло ядърце всяко. Този път повече от час стояха, малката спа така следобяд, а като се събуди и бяха розови очите, защото все се търкаше, явно поради сърбеж и петната още не бяха напълно затихнали.
Незнам какво е това чудо, утре ще и забъркам каша с водица и ако не се изрине- работата ще е ясна.
П.П. това го писах снощи, сега чак мога да го постна, смятайте какъв е цирка при нас
П.П.П. Олл инклузив трябва да е ОИ, Ванче- Мамче
. 

...
Ако успея да го навия, ще звънкам 
Така де, след 5 или 6 опита и варианта да правя каши с кърма, се отказах
...
Само дано не е много жега, че ми прилошава.
Много ми е притеснено, дано няма нищо и е добре детето, ще видим. Избива ме рев направо
Чудя се дали да дам на хирурга да му забели пишката, като се сетя как ще го боли и ми става лошо (ама наистина ми става лошо и ми се повдига от притеснение 
При нас е кошмар, добре поне, че баткото е при баба и дядо, че не ми се мислеше с двама болни. Отгоре на всичкото и таткото ни се разболява