СЕПТЕМВРИ - 09'27

• 13 882
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Момичета здравейте, да се запиша и аз за днес.
Имам да ви се хваля сега мъжо се обади че вече имаме нова кола, нашата я продадохме миналата седмица и сега вече имаме нова придобивка.

# 151
Здравейте момичета! От няколко дни ви чета и се радвам, чи ви открих. Иска ми се да се присъединя към вашата компания - терминът ми е 11.09, момиченце, първа бременност!

# 152
Аз май нещо се поунесох и го пуснах няколко пъти съобщението.
Долре дошли на новите майчета, желая ви лека и безпроблемна бременност.

# 153
Stefi Stefi , добре дошла и от мен - честити розови гащи stork-girl и безпроблемна бременност до края Hug

# 154
  • София
Ето ме пак, сега вече съм вкъщи.
Аз както бях ядосана сутринта реших да излизам на обяд да се поразхождам малко. Фатална грешка. Толкова лошо ми стана заради жегата, че едвам не припаднах и на всичкото отгоре повърнах на улицата, добре че все още си нося плик в чантата  Embarassed Успях някакси да се прибера до офиса и от там си извиках такси и си дойдох вкъщи, наспах се хубаво и сега се чувствам по-добре.
Само се чудя какво ще правя тук сама до утре вечер, че е ясно че не смея да излизам сама...Може би да играя на компютър, не съм имала време за такива неща от 100  Mr. Green

# 155
  • София
И добре дошли на новите майки!   bouquet

# 156
  • София
Честита нова придобивка Деси! Със здраве да си я ползвате! И ние търсим някакъв джип , че с две бебета и куче - май рейс ще ни трябва като сложа и багажа hahaha
Стефи добре дошла! Безпроблемна бременност Peace
Покахонтас стой на сянка бе момиче! Пази се, че по тия жеги..

Имам въпрос към раждалите мами - когато ви изтекоха водите болеше ли? Какъв цвят, мирис количество са околоплодните води? newsm78 Благодаря ви!

# 157
Здравейте!
Аз съм Силвия - бъдеща мама, затова реших да се присъединя към вас. Терминът ми е 27 ми септември, но е възможно да сме и октомврийчета. С тати Петър очакваме син и нямаме търпение да се роди! Поздрави на всички бъдещи маминки!

# 158
Здравейте,милички!Най-после успях да се добера до компа Grinning
Ама вие много сте писали,та чак и нова темичка!

Аз си почивам страхотно тук!Кафенце с приятелки,плажче по малко,разходки!Мама ме глези с разни вкусотийки и няма начин да не кача някое килограмче Rolling Eyes

Да ви се оплача-онзи ден тъкмо тръгваме за Царево и на бензиностанцията се обръщам към малкия,че ми говореше нещо и що да видя?На ухото му се хванал кърлеж!Че оттам веднага на личната да му го извадят.Занесахме го и в ХЕИ за изследване,че много ме е страх от тия гадини!За щастие не е заразен!Ама два дни бях на тръни! Praynig

Радвам се ,че всички сте добре.А имаме и нови мами !!!Добре дошли и на тях! Hug

Засега това от мен,а когато мога пак ще намина!
Поздрави на всички и целувки!!! Hug

# 159
Добре дошли на новите майчета! Леко изкарване на последните месеци и здрави бебчета накрая  Hug

Покахонтас,
и на мен тези жеги ми влияят ужасно... Аз по принцип съм студенолюбива, а сега още повече имам нужда от хлад Simple Smile Пази се и не ходи много навън по време на големия пек.

деси, честита нова придобивка Simple Smile Да ви служи вярно Simple Smile

бубара, ами във вашия случай определено ви трябва по- голяма кола...  Ние още не сме се наканили да си купуваме, а ще ни е необходимо. Сигурно като се роди бебка...

горби, при мама винаги е най- сладко Simple Smile То не са глезотии, то не са приготовления Simple Smile Сигурно и ние така ще угаждаме на нашите деца дори и като пораснат и вече не са баш деца Wink
Това с кърлежите е голям ужас.. И аз много се притеснявам от тези гадинки. За съжаление вече не се пръска толкова редовно срещу кърлежи... Хубавото  поне е, че детенце е добре

# 160
Desi k84 как я продадохте? Thinking Аз моята се опитвам да я продам вече повече от половин година и не мога Sad

# 161
  • София; Дружбето

Имам въпрос към раждалите мами - когато ви изтекоха водите болеше ли? Какъв цвят, мирис количество са околоплодните води? newsm78 Благодаря ви!
Nе боли, не мирише, а за цвят колкото видях беше прозрачно
На мен днес също ми стана зле докато се прибирах от училището. Заради жегата ме успива и ми става ужасно лошо. Май вече ще си седя в къщи вместо ма маам по улиците
ДОбре дошли на новите момичета Hug

# 162
Здравейте момичета, надявам се да приемете и мен  голямата си приятна компания. Термина ми е 02.09. втора бременност. Имам син на 4 години и чакаме отново момченце. Аз ви следя от самото начало, но нещо все не можех да се наканя да пиша. И ще помоля ако някоя мама има желание да ми обясни на лични как да си оправя лентичката.   

# 163
Ехо аз се върнах от преглед преди малко. Както предполагах ми се понакараха за килограмите, по скоро казаха че са повечко де ( а аз даже се понамалих с 1 килце че ме беше срам да кажа реалните  Embarassed ). Кръвното ми е ок 70/120 ( което за мен идва малко височко де ), бебче е ок с надолу главичката е ( не че има някакво значение ) малко мъничко ми се вижда 750 грама, но казаха че вървяло с 2-3 дена напред така че ми е спокоино. Какво друго не знам. Термина ми се оказа че не е 21 а 20 ( не че има кои знае каква разлика ). Питах за самото раждане като първото е било секцио и ще са минали 2 години дали може да пробваме нормално, казаха че като дойде момента на място ще предценим дали ще има някакъв риск или не ( нещо за плацентата ми обясниха и стената на матката  зависи в какво състояние са ). Та това за моя преглед.
Сега чак на 1 ще пускам изследвания и на 9 съм на консултация.
Да ви кажа Адко нещо ми вдигна лека температурка към 4 ми звъннаха да ида да го взема от яслата. Дано да е спокоен през ноща Praynig.

Пак имаме нови мами добре дошли и хубави бебчета за всички ни на финала   bouquet.

Desi честита ви придобивка със кеф да си я карате.

Бягам сега да доготвя хубав ден на всички.

# 164
Бреййййй,колко нови мами.Добре дошли на всички! Hug
Детето пак е болно, Confusedтъкмо се оправи и след седмица пак.Аман вече с тези градински болести.Имаше температура тази сутрин като я будих за градина,заведох я при педи,има сополи и кашлица.То вечра като я взимах ми я връчиха със сополите де.Дано не ми поддържа температура тази вечер,беше малко топла сега ,преди да легне,ама чак за лекарства не е.Чета,че много болни дечица има пак,бързо да се оправят всички Hug
gorbi :и Зоя имаше кърлеж миналата година,ама на гърба.Намерихме го късно вечерта и аз го извадих.Посля я заведохме при педи да я види.Сега като излизаме си я мажа превантивно с Аутан,че освен за кърлежи и за комари да не я хапят помага,че тук са огромни,като врабчета направо.Аз също се мажа.

Общи условия

Активация на акаунт