плацента инкрета...страх ме е

• 103 728
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Поли, подкрепям те виртуално, миличка и се моля за теб и точицата!  Praynig
Ще помогна макар и с малко!
Прегръщам те и се надявам хубави новини да четем занапред! Praynig Praynig Praynig

# 451
Поли, кураж миличка! Нека Бог е с теб и малката точица! Знам колко бавно се изнизват седмиците след прокървяване, но само хубави работи си мисли, изобщо не допускай лошите мисли, звучи банално, но помага страшно много... Praynig Praynig Praynig
Всичко ще е наред, с теб сме! Hug

# 452
  • София
Полина Иванова Василева
Временна лична сметка за дарения, докато дарителската сметка бъде открита: BG55 FINV 9150 10BG N 0(нула) KR YC банка: Първа инвестиционна Банка

с теб сме  Поли  Praynig Praynig Praynig

# 453
Ако само 1200 души да дадат по 100 лв - ей го за 2-3 дена сме събрали паричките.  Hug Слънчева Поли кураж мила!

# 454

Като дойдете тук веднага си открийте сметка. Няма никакъв проблем за това,

Напротив, не могат да открият сметка тук - без адресна регистрация, без нищо. Но преводите от немска до българска сметка и без тъй са безплатни.  Wink

Това не е вярно. Първо превеждам в БГ пари всеки месец и взимат прилични такси. Безплатно е за този, който превежда, но парите които пристигат са по малко отколкото си изпратил.

Второ аз когато за първи път дойдох тук си окрих сметка без адресна регистрация. Дадох адреса на квартирата, в която живеех тогава. Даже не беше наета на мое име и не се бях регистрирала никъде. Един мой приятел пък още си има сметките в Германия нищо че преди 8 години напусна държавата.

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 10:34 от Tink

# 455
Момичета, страхотни сте! Фейсбука за толкова кратко време вече има над 170 човека!

Момичета, информацията вярно е малко непълна. Моля Поли или който е по-вътре в нещата да даде пълна и изчерпателна информация - това е важно за хората, които сега се запознават с историята. Аз веднага ще я кача във фейсбука като е готова.

Относно преводите - това е чудесна идея! Днес, даже до няколко часа ще пусна сайт www.help-polly.info, където ще има информация на всички езици, за които получа преводи.

Межу другото е хубаво да има и снимка, ако Поли желае разбира се. По принцип при всички такива кампании има снимки, за по-голям ефект. Дори мисля, че ще е добре да е семейна снимка - с малкия и таткото.

Ако се сетите още нещо казвайте. Изчакайте да направя сайта и пускайте линк където се сетите.

Hug Hug Hug

# 456
Кажи когато е готов сайт-а имам няколко идеи къде да го пусна.

# 457
И ние ще помогнем с каквото можем.Ще кажа на всички мои познати.

Поли,Бог да е с вас!Кураж мила-на теб и семейството ти.Ще се моля за вас.

# 458

Като дойдете тук веднага си открийте сметка. Няма никакъв проблем за това,

Напротив, не могат да открият сметка тук - без адресна регистрация, без нищо. Но преводите от немска до българска сметка и без тъй са безплатни.  Wink

Това не е вярно. Първо превеждам в БГ пари всеки месец и взимат прилични такси. Безплатно е за този, който превежда, но парите които пристигат са по малко отколкото си изпратил.

Второ аз когато за първи път дойдох тук си окрих сметка без адресна регистрация. Дадох адреса на квартирата, в която живеех тогава. Даже не беше наета на мое име и не се бях регистрирала никъде. Един мой приятел пък още си има сметките в Германия нищо че преди 8 години напусна държавата.

Виж, това че някой си е открил така сметката или че я поддържа след напускането на държавата, не го прави легално. Да не говорим че последните месеци банките станаха по-строги.

Пак повтарям. превода от ДЕ до БГ е безплатен. Такси от ДЕ до БГ няма, това което правят БГ банките е отделен въпрос не променя факта, че един превод от ДЕ до БГ е безплатен.

# 459
 Видях, че доста хора питат за това:

Дайте BIC сметката и име на банката

Банка: FIRST INVESTMENT BANK, Bulgaria, Sofia; Първа инвестиционна банка АД
 SWIFT:  FINVBGSF

# 460
Пак повтарям. превода от ДЕ до БГ е безплатен. Такси от ДЕ до БГ няма, това което правят БГ банките е отделен въпрос не променя факта, че един превод от ДЕ до БГ е безплатен.

Не разбираш. Факта че на мен няма да ми вземат пари за превода, не означава, че няма да пристигнат по-малко пари на сметката. А идеята е да помогнем и да съберем пари. Банкови такси се плащат или от получателя или от озпращача. Нама междубанков превод без такса! Няма значение не му е мястото това да го обсъждаме тук и сега. Също така ако банката се съгласи да ти открие сметка, не си направил нищо нелегално. Работя в международна фирма, повечето от хората тук рбаотят по година или две, имат си сметки без да са регистрирани в общината. Никоя банка няма да ти оркаже да ти отвори сметка. Като и да е.

iveto_  много благодаря за данните, ще пратим колкото можем.

# 461
Да поясня няколко отворени точки:

1. Диагнозата не е вече placenta increta, а plaсenta percreta;
За пояснение:
Нормалната плацента е закрепена за стената на матката, като след раждането сама се отделя от нея;
Placenta acreta е залепена здраво за мускулната тъкан;
Placenta increta е срасната навътре с мускулната тъкан;
Placenta percreta е най-агресивният вид и при нея плацентата преминава през стената на матката, като може да се срасне и с други органи, в случая с пикочния мехур.

2. При Първа инвестиционна банка няма такси при теглене на преводите от чужбина, нито струва нещо на вносителя;

3. Не съм сигурна, че разтръбяването по медиите е най-добрата идея. В случай, че се наложи спешна помощ в Германия, няма да се учудя, ако Здравната каса откаже да заплати операцията (тук обаче нека Поли каже, какво мислят по въпроса).

# 462
По тази сметка BG55FINV915010BGN0KR - epay  казва че е невалиден IBAN-a

# 463
Тинк, напротив, ти не разбираш и моля те не се изказвай неподготвена. Безплатни международни банкови преводи ИМА.
И не можеш да сравняваш човек който работи в Германия, т.е. има редовни доходи там, с турист дошъл за няколко седмици.
От "информация" тип "така си мисля, така съм чувала, така е правил съседа на 3тия братовчед на шефа" няма нужда. Нека не се подвежда Полина, че "никоя банка няма да й откаже да й открие сметка". Първо, че това не е вярно, а второ, тук дарителски сметки няма, а данъците върху получените на тази сметка, ако въобще й я открият, са със сигурност много по-големи, отколкото таксата от страна на българската банка за получени преводи от чужбина.

# 464
ОК няма смисъл да спорим повече. Ще помогна с каквото мога така или иначе.

Общи условия

Активация на акаунт