плацента инкрета...страх ме е

• 103 731
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 435
  • тук
Либи може би аз не съм разбрала, но засягането на пикочния мехур не е ли факт вече? Защото в групата във фейсбук е написано като възможна опасност. Само питам, изобщо не "корегирам", далеч съм от подобни неща

# 436
 portman, според едни лекари е факт, според немците още не е. Засега е допряна плацента до стената на мехура, но дали е засегнат не може да се каже май на 100% Ще стане сигурно, ако урината ми се оцвети с кръв, но пък тогава ще трябва спешно да се прекъсва бременността.
Хубав ден на всички, отивам да се снимам за Евро карта Simple Smile  Flutter

# 437
Здравей Поли! Аз чак сега видях тази тема, благодаря на мамата, която я пусна във Мартенската отчетна тема.

Поли много добре сте решила да дойдете в Германия, на светлинни години е болничното обслужване тук. Не можете ли да се самоосигурите тук? Смятам би трябвало да е възможно. Немския ми много куца иначе щях да отида да проверя... Но знам че една моя приятелка, която работеше в САЩ, когато се върна в Германия и не беше осигурена, затова почна да си внася само осигуровките...  Иначе няма ли някой, който ако ще фиктивно да наема съпруга ти на работа, колкото да имате всички здравна осигуровка?

Момичета някой пуснал ли е вече тема във форума на zaedno.de?  Много българи има в Германия може някой да успее нещо да измисли?

Ще помоля ако може да дадеш суифт код на банковата сметка, защото от тук няма как да преведа без него. Като дойдете тук веднага си открийте сметка. Няма никакъв проблем за това, за нула време става и може повече българи в Германия да помогнат кой с каквото може. Ако никой не е пуснал темичка в zaedno.de  аз ще го направя!

Поли стискам палци и се моля за вас, дано в крайна сметка всичко се нареди.  Praynig Praynig Praynig

# 438
Здравей Поли и от мен.

Диагнозата ти е плацента инкрета,нали? Във ФБ пише съвсем друго.

От заглавието във ФБ да разбирам ли че все още си бременна?

И в Германия отиваш в понеделник за да отстранят матката или да спасяват бебето?

Темата е адски дълга и има много неяснотия от пръв поглед.

60 хил.евро къде се събират?И тази сума ако е само за да ти махнат матката в Германия..........То и в България правят тези неща.

Цитат
Полина Иванова Василева
Временна лична сметка за дарения, докато дарителската сметка бъде открита: BG55 FINV 9150 10BG N 0(нула) KR YC
Скоро трябва да бъде открита и дарителска сметка.

Операцията трябва да се направя в края на месец септември или началото на октомври. Рискът всеки един момент да настъпи кръвоизлив е голям, за това Поли трябва възможно най-скоро да е в болница под лекарско наблюдение.

Ама това не е шега работа,отиди в болница тук да те наблюдават защото риска найстина е голям.А когато се събере сумата замини за Германия

Разясни повече   bouquet

# 439
  • Пловдив
Сега откривам темата.
Поли, съименичка си ми Wink, стискам палци за теб и бебчето!
Ще следя и ще помогна с каквото мога.

# 440
  • ул. "Мечтание"
Поли, ще се моля за теб и бебчето ти! Praynig Успех! Надявам се в Германия да могат да ти помогнат и края да е щастлив за теб и бебето!

# 441
ПолиHug
Дано всичко завърши с щастлив край за теб и за бебчето Praynig Praynig Praynig Praynig
Помогнах с малко .....

# 442
Не можете ли да се самоосигурите тук? Смятам би трябвало да е възможно.

Не е, вече го обсъдихме  Naughty

Като дойдете тук веднага си открийте сметка. Няма никакъв проблем за това,

Напротив, не могат да открият сметка тук - без адресна регистрация, без нищо. Но преводите от немска до българска сметка и без тъй са безплатни.  Wink

# 443
Поли, успех.  Hug  Praynig Не спирам да те мисля и аз.
Не може ли да се потърси работа при някой в Германия. По точно той да търси човек с упоменаване че трябва да е  с български език заради европейски отношения.
А тема в клюкарника дали не би било хубаво да се пусне?  newsm78

# 444
  • София
От заглавието във ФБ да разбирам ли че все още си бременна?
...И в Германия отиваш в понеделник за да отстранят матката или да спасяват бебето?...
...И тази сума ако е само за да ти махнат матката в Германия..........То и в България правят тези неща.

Да, Поли е все още бременна и в Германия ще се борят и за нея и за бебка!

Поли, прегръщам те силно!!! Нега Господ пази теб и Точица  Praynig

# 445
  • София
Поли, моля се и вярвам, че всичко ще бъде наред Hug

МОЖЕ ЛИ ТЕМАТА И СМЕТКАТА ДА СТИГНАТ ДО МЕДИЙТЕ.

# 446
Поли непременно си извади ЗК. На моя колежка дъщеря й ще учи в Германия и са й извадили такава карта в 29 поликлиника за нула време.

Успеех мила Поли, на теб и на бебо.

# 447
Съжелявам, но нямам време и сили да изчета всичко, искам да помогна, къде са написани сметките, в които може да се внасят парички. С теб съм Поли, плаках докато четох, на всеки може да се случи, кураж мила, вярвай в силата на детенцето за живот, борете се заедно, ние с каквото можем ще помогнем!  Heart Eyes Hug

# 448
  • Бургас
Дайте BIC сметката и име на банката

# 449
  • Варна
Току що видях темата, направо ми се къса сърцето, а сълзите напират в очите ми. Надявам се и се моля, Поли всичко с теб и бебчо да бъде наред. Ще се опитам и финансово да помогна.  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт