плацента инкрета...страх ме е

• 103 698
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 945
Прекрасни новини, Поли! Много хора ви мислят и се молят за вас!  Praynig Ще излезете победители от битката, убедена съм! Прегръщам те! Hug

# 946
здравейте !

първо пожелавам на Поли всичко да мине успешно!

прочетох засега съвсем малко по темата и искам да попитам , ако някой знае, дали тази диагноза е свързана с рано забременяване след секцио? помня че и при двете ми операции изрично на няколко пъти ми казаха че след секцио се чака 2 години за повторно забременяване. някой наясно ли е защо се получава това, като на Поли? извинете, ако вече е писано, не мога да сколасам бързо да чета.

# 947
Anaise, без да съм лекар, от това, което съм прочела за диагнозата: секциото (без значение кога се забременява след това) повишава риска от малформации на плацентата изобщо. В случая с плацента аккрета, инкрета или перкрета, многократното секцио е свързано с повишен риск. Плацента превия също се свързва с повишен риск за врастване на плацентата. Но точно какво причинява врастването засега не е известно.

# 948
мисля че е абсолютно задължително лекарите да посочват минимален срок за последващо забременяване. лично аз винаги съм ги чувала, когато съм била в болницата. но дали пациентите разбират добре какво им се казва, т.е. осъзнават ли рисковете? лекарят при когото съм раждала ми е казвал че едва е спасявал жени които са забременявали скоро след 1 секцио. казваше че предните шевове на матката се отваряли далеч преди втората операция. незнам какви са диагнозите и затова попитах тук дали има нещо общо. в този форум познавам поне 2 жени които изчакаха по малко от година след 1 секцио. бяха наясно с рисковете освен това. пиша това тук заради бъдещите мами, които вече имат 1 секцио. а за Поли стискам палци всичко да е наред  Praynig
неразбрах sms -и могат ли да се пращат за дарения?

# 949
  • София
Момичета, не обръщайте темата за и против секциото, че май натам ще залитнат нещата...Нека да си остане за Поли и бебето й! Peace

# 950
клеми въпроса ми беше съвсем друг... за първи път чувам тази диагноза и нищо не намерих в нета за нея...за сега. знаеш че принципно искам още едно дете а ще ми е трето секцио. не разбрах причината за диагнозата. изобщо не коментирам кой как иска да ражда.

# 951
Когато е писано лошото да се стовари върху нас няма значение дали сме раждали вагинално или чрез цезарово сечение.Лошото не е подминало Поли и семейството й и сега това е важно.Да се опитаме да не пълним темата с ненужни страхове и предположения, защото е много трудно  да се прочете цялата и да се извади съществената информация от тези, които все още не са запознати със случая. Peace

# 952
Когато е писано лошото да се стовари върху нас няма значение дали сме раждали вагинално или чрез цезарово сечение.Лошото не е подминало Поли и семейството й и сега това е важно.Да се опитаме да не пълним темата с ненужни страхове и предположения, защото е много трудно  да се прочете цялата и да се извади съществената информация. Peace
Напълно подкрепям Peace

# 953
Момичетата, имам предложение и е важно.

Хайде тези неща да ги бистрите в отделна тема. То ако може и да не е сега, най-добре. Дълго е за обясняване, но в резюме - в момента Поли няма никаква нужда да мисли от какво е причинена диагнозата и.

Надявам се, че ме разбрахте.

# 954
Поли, радвам се, че полетът е минал добре  Hug
Сега си почивай, събирай сили и чакаме добри новини след срещата с лекарите  Praynig

# 955
  • Монреал
Момичета, които са превели пари чрез пейпал от чужбина - иска ли ви банковата информация? Искам да ползвам кредитна карта, но ми дава съобщение, че може само от банката, а не мога да си ползвам картата? Всякаква информация ще ми е полезна!
Поклон пред всички вас, които правите толкова много за Поли и семейството й!  Hug

# 956
Момичета, искам да ви информирам, че правя нов сайт, защото този започна да стана доста трудоемък за смяна на информацията. Не предполагах, че ще се разрастне така Simple Smile
За това малко ще се забавя с актуализиране на информацията, но после вече всичко се надявам да става много по-бързо и лесно.

Още ли да очаквам превод на румънски? Кой го беше споменал вече не помня, извинявам се.  Embarassed

# 957
Мами, помолих дир.бг  да ни подкрепят.Ще сложат банер на началната си страница.
Поли, Hug

# 958
Поли, радвам се, че полетът е минал добре  !!!
Сега остават само добрите новини  Peace

# 959
TarikMom, не би трябвало да имаш проблем с кредитна карта , аз така платих  newsm78
Ако това съобщение го получаваш, когато натиснеш бутона, пробвай директно да преведеш с имейла на Поли: pupi13@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт