плацента инкрета...страх ме е

• 103 703
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 930
Бравооооооооо!!!   smile3501 С бързо темпо се събират средствата!!!  newsm44

Невероятни сте, момичета!!!   newsm51 smile3525 newsm51

Гордея се с вас - младото поколение на милата ни България!!!    newsm10  love001  С такива интелигентни, умни, всеотдайни, съпричастни, благородни  хора, няма как да не се гордея, че съм българка!!!   love001
Полинце, радвам се, че вече си  при компетентните лекари!!! Two Hearts
Всичко ще бъде наред и ще посрещнем теб и малката ти рожбичка живи и здрави!!!  preggo  ylinfant
Убедена съм в това!!! newsm10

# 931
Поли, много се радвам, че вече си в Германия. Очакваме с нетърпение добри новини. Пази се и Господ да е с ТЕБ!!!!!

# 932
  • Варна
Радвам се ,че полета е минал добре. Hug
С теб сме  Hug

# 933
  • ул. "Мечтание"
Поли, много се радвам, че сте пристигнали благополучно!  Hug

Lady Frost, браво за сметката в Moneybookers! Има ли начин да се даде някакъв линк към тях на сайта, както с Пейпал?

До сега не съм открила. Доколкото ми е известно се използва клиентския номер и-мейла. Това е да се използва от потребители на Мънибукърс и да се правят вътрешни преводи, които са с доста малка такса (до 50 евроцента). Нещо като микросметките в ePay. След което парите от Мънибукърс безплатно могат да се прехвърлят в дарителската сметка за 2-3 дни.

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 14:01 от Lady Frost

# 934
Приятелката ми в Германия (германка е, работи в Националната кардиологична болница) ще разлепи в Университетските болници и в университета в Берлин - довечера ще направя флайера на немски.

# 935
  • Пловдив
Нямаше ме последните няколко дни, първото което направих като се завърнах е да видя тази тема.
Поли, успех и от мен за прегледа, стискаме палци за добри новини!

# 936
Полинце,БРАВО!Почини си,зареди се с много +++++++++++++++++++++мисли Hug
Момичета,Браво и на вас  Winkнапредваме бързо  bouquet Hug
Обаче,не разбирам,защо не мога да си изтегля брошурите newsm78

# 937
Поли  Hug  Hug стискаме ви палци на четиримата!

elenia, брошурите работят нормално. В .pdf са, да не е проблем с твоя Adobe?

Либи, ще сложа съобщение за парите в новините на Фейсбук.

# 938
Поли  Hug Hug Hug
Прочетох темата на един дъх. Моля се всичко с теб и бебка да се развие по възможно най-добрия начин. Praynig
Разпратих линка във фейсбук на всичките си познати.
Тези дни с милото ще преведем и малко парички.
Вярвам че скоро ще се събере сумата и поне финансовата страна да не те притеснява повече.
Между другото ако стане това с СМС-ите наистина много повече хора ще изпратят и може по-бързо да се съберат паричките.
Изпращам ти виртуална прегръдка!  Hug

# 939
  • София, Борово
Кац Simple Smile и здравейте от Берлин! Всичко до тук мина добре, остава да се срещнем с лекарите и да кажа посоката на действия Simple Smile ЩЕ почина малко, че не съм мигнала цяла нощ, прегъщам ви!!!  Embarassed Embarassed
Прегръщам те много, ама много! Hug Hug
Все така позитивно да звучиш Heart Eyes

# 940
  • Варна
Поли и аз ти стискам палци fingerscrossed всичко да мине добре и да се върнеш в България със живо и здраво бебче.

# 941

Кац Simple Smile и здравейте от Берлин! Всичко до тук мина добре, остава да се срещнем с лекарите и да кажа посоката на действия Simple Smile ЩЕ почина малко, че не съм мигнала цяла нощ, прегъщам ви!!!  Embarassed Embarassed

Радвам се че вече сте в Германия и полетът е минал успешно.Сега се успокой, почини си и вярвам всичко ще се нареди прекрасно. Hug
Много ме радва и факта, че бързо, бързо се пълни сметката.
До два дни ще имам флаери(мисля, че мога да ги споделя с някой) за раздаване.

# 942
Браво, Поли   Hug Все хубави новини  Hug Сега си почини хууубавко, пък да видим докторите какво ще кажат.

Добре върви набирането и на парите, отивам да преведа още  Hug

Либи, мила, страшна работа вършиш, ясно е, че едвам смогваш... Можем ли да помогнем?

# 943
Поли,много се радвам че пътуването е минало добре...Почини си хубаво и ще чакаме да се включиш с новини... Hug Hug Hug

# 944
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed Браво Поли,само хубави новини да има

Общи условия

Активация на акаунт