плацента инкрета...страх ме е

• 103 711
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Лек полет, сигурна съм, че ще се върнете с един член на семейството в + и всичко ще е наред!  bouquet

# 916
  • Манчестер
Поли, лек полет, миличка  Hug Не спирам да мисля за теб , и да се моля  Praynig. Всичко ще бъде наред, защото силно го вярваме  Hug

# 917
Попътен вяртър Поли! Късмет и силна вяра. Бог помага на смелите, а вие с Точица доказахте, че сте истински бойци!

# 918
Поли, Бог да е с вас - и по време на полета,и в седмиците след това. Вярвам силно в благополучния изход. Praynig

# 919
Поли  fingerscrossed!Вярвам че ще се върнете живи и здрави  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverМного сили и спокойствие!

# 920
Кац Simple Smile и здравейте от Берлин! Всичко до тук мина добре, остава да се срещнем с лекарите и да кажа посоката на действия Simple Smile ЩЕ почина малко, че не съм мигнала цяла нощ, прегъщам ви!!!  Embarassed Embarassed

# 921
Момичеетааа  Hug Hug Hug
Към момента в сметката има 8000 евро и към 500 в Пей Пал.
Супер вървим!
Продължаваме в същия дух!  Hug Peace

# 922
Поли, добре дошли в Германия! Сега почивай и после успех с докторите. Дано да носиш хубави новини следобед!

Либи много хубави новини! Много добре се справяме според мен, доста бързо!

# 923
Лек полет, сигурна съм, че ще се върнете с един член на семейството в + и всичко ще е наред!  bouquet

coolcool
Дай Боже!!!
Момичеетааа  Hug Hug Hug
Към момента в сметката има 8000 евро и към 500 в Пей Пал.
Супер вървим!
Продължаваме в същия дух!  Hug Peace

на сайта й информацията не е обновена.
Сигурно парите са повече, защото днес те първа ще бъдат отбелязани в сметката й от последните 2-3 дни.

# 924
Знам, че не е обновена, но имам много други задължения. Съжалявам за което, но от днес сутринта отговарям на писма и съобщения. Щеше ми се всичко да става много по-бързо и да имам повече време.

# 925
Иха, много добри новини - на първо място, че Поли е кацнала благополучно, и на второ, че набирането на парите върви толкова добре!  Grinning

# 926
Паричките са тези - до момента, първото което направих е да проверя сметката и да дам отчет на Либи:) А преводите от чужбина казаха, че се обработвали 2=3 дни  Hug

# 927
  • тук
Кац Simple Smile и здравейте от Берлин! Всичко до тук мина добре, остава да се срещнем с лекарите и да кажа посоката на действия Simple Smile ЩЕ почина малко, че не съм мигнала цяла нощ, прегъщам ви!!!  Embarassed Embarassed

Hug браво, момиче  smile3501 smile3501 smile3501

Либи,   bouquet ако мислиш, че има с какво, пиши ми на ЛС, ще помагам

# 928
  • Добрич
Браво, Поли. Вече си на сигурното място!!!
И набирането на сумата върви добре, това ме радвам.

# 929
Бравооооооооооооо Поли,ти си герой Peace Hug
сега си почини и те чакаме с новини Heart Eyes

Момичета вие тези,които най-много помагате на Поли-ПОКЛОН  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт