плацента инкрета...страх ме е

• 103 656
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 270
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Стискаме палци и ще чакаме включване от Поли  Hug

Мамунка благодарности за инфото   bouquet

# 271
Ще чакаме и нейния разказ.Дано всичко започне да си идва на мястото.Диагнозата си беше вероятно да е същата,но пък те ще предложат по-добро решение на проблема. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverМного късмет и желая и щастлив развой на събитията.

# 272
Дано всичко започне да си идва на мястото.

Дано!  Praynig Вярвам, че нещата ще тръгнат в най-благоприятна посока!
Поли, моля се за теб и бебка! Praynig

# 273
  • Бургас
Поли,моля са за Вас с бебка!

# 274
  • Варна
Откакто открих темата,само за Поли мисля..Моля се Господ и Богородица да бдят над тях с бебо,и всичко да се развие положително за тях.С нетърпение чакам Поли да се включи Peace Praynig Praynig Praynig

# 275
Стискам палци за обратния полет и чакам с нетърпение да чуя какво са казали немските доктори.Дано намерят най-доброто решение и да износи бебчо, и разбира се и тя да е добре. Praynig
Явно в този свят на хубавите хора се случват лоши неща  Sad

# 276
# 277
  • Варна
  Praynig Praynig Praynig с теб сме Поли Hug

# 278
  • Лондон/Пловдив
Много се радвам ,че Поли е понесла полета добре така се притеснявах .Цял ден съм я мислила ,а и обратния полет дано успешно да е минал .

# 279
Маймунката, а имаш ли информация кога е (бил) обратния полет.Дали се е прибрала в БГ

# 280
Здравейте, мами!

Поли ще се трогне, като види как цял свят днес за нея е мислил! Или както тя казва, не може при толкова много положителна енергия, насочена към нея, нещата да не се развият добре. Hug

Полетът е минал добре, по-добре отколкото тя си е мислила. Стискайте палци за обратния!

Дълго време бяхме в болницата и тя каталяса. За жалост диагнозата се потвърди. Поли ще разкаже повече, когато има възможност. Не искам да ú вземам предята и да отнемам правото сама да сподели емоциите и преживяното днес. Надявам се, че ме разбирате.

Молете се за това прекрасно семейство!

На Мамунка и Татяна огромна признателност и благодарност за всичко.
 Peace  bouquet

# 281
Още една мъничка крачка към добрия финал.
Поли, лек полет към дома и много, ама много късмет.

# 282
 Praynig Praynig Praynig
Чакаме те с хубави новини Hug

# 283
  • тук
Поли, продължаваме да се  Praynig за вас и се надяваме, когато си починете от пътя, да ни кажеш по-добра новина

# 284
Поли, късмет, миличка  Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт