плацента инкрета...страх ме е

• 103 372
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте Hug
Тъкмо съм отворила да разуча как се прави пей пал и като се справя ще пиша Simple Smile

# 616
Miraetta, удари една метла на пощенската си кутия. Wink

И ти, и ти!  Laughing

# 617
Хора, този пей-пал е само за Щатите и се отваря с 250 $, правилно ли сме разбрали или нищо не сме разбрали Simple Smile Blush

# 618
Поли много кураж Hug Praynig
аз също ще пратя парички, но ме интересува в понеделник късно ли ще е

# 619
Поли, не сте разбрали. Няма нужда да внасяш нищо, за да си отвориш акаунт, можеш да си отвориш такъв навсякъде.

# 620
давайте линк Simple Smile по-бързо ще стане
Кали,  Hug няма да е късно

# 621
# 622
Поли, много е лесно, не ти трябват инструкции специални.
На сайта www.paypal.com кликваш на Sign Up. От менюто Your country or region избираш България. Езика го остави английски. От трите опции избери Personal. Кликни на жълтия бутон. Попълни си имейл, парола, адрес и т.н. във формата, която ще се отвори. Не попълвай информация за кредитна карта, не ти трябва. Кликни на жълтия бутон най-долу, че си съгласна с условията. Ако ти даде реклами или пак ти поиска кредитна карта, не давай. Търси отдолу написаното My account или нещо такова, за да отидеш директно в твоя акаунт. Това е.

Ако не става нещо, прати ми един ЛС, аз ще ти направя сметката.

# 623
не става без данни за кредитна карта

# 624
Който е в България и няма възможност да ходи до банка може да направи превод през ePay.bg
Относно Pay Pal - трябва да става - аз нямам кредитна карта, а съм регистрирана с дебитната си.
Пробвай с дебитна.

# 625
  • Манчестер
Това с PayPal за мен е пълна глупост. Имам акаунт и таксите са доста големи когато плащам и пазарувам от интернет. Търпя го само защото нямам друга алтернатива за плащане, в някои сайтовете . И още нещо, сметката ще бъде активна едва след най-малко три работни дни Peace. т.е. между 3 и 5 работни дни...нали се сещате, че едва от средата или края на другата седмица ще проработи Peace. Плюс това смятам , че с дарителската сметка си е по удачно, по-достоверно и приемливо за хората. Ако някой има желание да преведе пари, няма да смята че трябва да плати 3лв. за превод. А, така или иначе и PayPal ще вземат доста добра сума Peace, даже съм сигурна че е по-скъпо Peace. Просто не се заблуждавайте Naughty.

# 626
  • Манчестер
Който е в България и няма възможност да ходи до банка може да направи превод през ePay.bg
Айде бе, банки на всяка крачка и всеки ъгъл. Те са като аптеките Laughing. Какво значи няма възможност Naughty...или се търси извинение  Crossing Arms Имам ли желание, имам и начин  Peace

# 627
Поли, за откриването на акаунта не ти трябва картата. После ще ти трябва за теглене, защото явно от БГ не може парите да отиват в банкова сметка, трябва да отиват в карта. Но пише, ча картата може да е дебитна.

Мили-ванили, аз не съм в България. За да направя превод оттук трябва да платя 35 долара, не 3 лева, и преводът ще отнеме 5 работни дни, докато парите стигнат до сметката в Бг. Пейпал го обсъждаме като вариант за плащащите от чужбина, не сме малко народ.

# 628
Трябва да излезна да уредя някои неща покрай детенце, до  по-късно Hug

# 629
Айде бе, банки на всяка крачка и всеки ъгъл. Те са като аптеките Laughing. Какво значи няма възможност Naughty...или се търси извинение  Crossing Arms Имам ли желание, имам и начин  Peace

Това вече е несериозно. Хората са го измислили, лесен и бърз начин. А кой каква възможност има не определяме ние.
Начина с ePay си е много лесен и не виждам абсолютно никаква причина да не се използва. Таксите са символични. Ето, една мама писа, че живее на село и там няма банка, но пазарува и плаща през интернет. Проблем не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт