плацента инкрета...страх ме е

• 103 702
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 960
Можете да кажете на всички, които ще сложат наш банер, че в знак на благодарност ние също ще сложим техен банер в сайта на Поли, в секцията приятелски сайтове.

# 961
Момичета, които са превели пари чрез пейпал от чужбина - иска ли ви банковата информация? Искам да ползвам кредитна карта, но ми дава съобщение, че може само от банката, а не мога да си ползвам картата? Всякаква информация ще ми е полезна!
Поклон пред всички вас, които правите толкова много за Поли и семейството й!  Hug

Аз преведох от Германия чрез пейпал от кредитна карта и нямаше никакъв проблем. Аз така или иначе в пайпал съм си регистрирала и банкова сметка и кредитна карта и като се логнах, след като последвах линка на страничката на Поли, направо ми изкара двете опции - да прехвърля от банката или от кредитната карта. Но трябва кредитната ти карта да е регистрирана с пейпал предварително може би?

# 962
ей много се зарадвах, че сте в Германия вече и всичко е наред  Hug много те мислим, Поли, аз съм голям оптимист за теб и бебето Hug

много хубава сумичка сме събрали и то като се има предвид, че това са сигурно дарения от майки и са по-малки суми. Дано се включат и големи дарители скоро  Praynig

# 963
Поли, радвам се че полетът е минал добре, моля се новините да са само добри  Praynig Hug

# 964
  • В полите на Пирин планина
Поли, радвам се че полетът е минал добре, моля се новините да са само добри  Praynig Hug

И аз  Hug

# 965
Абе аз да попитам:
До къде стигнаха нещата с СМС-те?

# 966
Момичета, които са превели пари чрез пейпал от чужбина - иска ли ви банковата информация? Искам да ползвам кредитна карта, но ми дава съобщение, че може само от банката, а не мога да си ползвам картата? Всякаква информация ще ми е полезна!
Поклон пред всички вас, които правите толкова много за Поли и семейството й!  Hug

Тарик мам, пак от Монреал преведохме без проблем с ПейПал от вкъщи Peace

# 967
Трябва да се регистрираш в сайта на пейпал, там ще те попитат за данните на картата. Следваш инструкциите и след това всичко ще е ок. Може да пратиш пари от самия сайт на пейпал към имейла на Поли или като кликнеш линка в сайта на Поли. Ако все още имаш проблеми пиши ми ЛС и ще ти помогна  Wink

# 968
  • София
Поли, цялото ми семейство е с теб, стискаме ви палци, гледай с теб всичко да е наред! Преведохме и малко пари! Praynig

# 969
  • София
Момичета, майчета, следя темата, но не смея да се обадя, че нямам опит и ви се възхищавам за усилията и идеите, но вече 6 месеца и повече се опитвам да си извадя едни пари от пейпал и немога, и много се притеснявам, че и тук ще се получи така.
МОЛЯ ви, проверете със сигурност, че парите ще могат да бъдат изтеглени и то без зверски комисионни.
Това което съм проверила, и в банките съм питала: Името на титуляра на пайпал акаунта трябва да е същото като на кредитодържателя на КРЕДИТНА КАРТА ВИЗА. Не дебитна, не банкова сметка А КРЕДИТНА КАРТА ВИЗА.

Ако акаунта в пейпал е на Поли, тя трябва да има и тази кредитна карта на нейно име, за да могат да се прехвърлят парите.
Незнам да има друг начин!

# 970
Момичета, майчета, следя темата, но не смея да се обадя, че нямам опит и ви се възхищавам за усилията и идеите, но вече 6 месеца и повече се опитвам да си извадя едни пари от пейпал и немога, и много се притеснявам, че и тук ще се получи така.
МОЛЯ ви, проверете със сигурност, че парите ще могат да бъдат изтеглени и то без зверски комисионни.
Това което съм проверила, и в банките съм питала: Името на титуляра на пайпал акаунта трябва да е същото като на кредитодържателя на КРЕДИТНА КАРТА ВИЗА. Не дебитна, не банкова сметка А КРЕДИТНА КАРТА ВИЗА.

Ако акаунта в пейпал е на Поли, тя трябва да има и тази кредитна карта на нейно име, за да могат да се прехвърлят парите.
Незнам да има друг начин!
За първи път чувам, че трябва да е кредитна картата. Моята е дебитна и нямам никакви проблеми с прехвърлянето на пари от пейпал в банковия ми акаунт. Явно в БГ условията са изменени newsm78

# 971
 Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet
за сетен път се убеждавам в силата на форума

Поли,успех била Praynig

# 972
x_diabet_mama, ние внимателно проверявахме условията - могат да се прехвърлят към дебитна карта парите. Може би има значение каква е картата обаче. Няма страшно, ако нещо засече имаме резервни варианти.

# 973
Либи, за превода на румънски - очакваме го, да!
Забавихме се, знам  Embarassed Мъжа ми вчера е работил до късно, днес преди малко се е прибрал от работа и точно сега ми се обади, за да се извини за 100-ен път, че толкова се е забавил. Надявам се, че утре ще успее  Praynig

Поли  Hug

# 974
Поли,имаш много  Hug и от мен.С този темп мисля ,че бързо ще съберем паричките  newsm51
Само вярвай и се дръж   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт