Май дойде и отмина, а ДЕКЕМВРИЙЧЕТО щурее за двамина!

• 15 906
  • 278
  •   1
Отговори
# 135
Вержи и при нас свекитата го учат на някой неща  Thinking но не искам да казвам нищо лошо за тях. Те още малко ще поотраснат и сами ще преценят къде какво да кажат, аз за сега обяснявам-казвам-викам-наказвам  и ако пак не чуе изтърсвам Crazy. И да ти кажа пак не чува  Tired
пешеходке - скоро се надяваме малко да изравним резултата  Joy

# 136
Ех, Пешеходке, защо в последния момент го казваш - аз с 13 винаги бих гласувала!!! Нали тогава ми се роди съкровището...

А за това с операцията, не знаех, съжалявам. Да са ти живи и здрави, ще ти народят скоро едни внучетаааа....ще има да гледаш още много  Wink

# 137
ще ти народят скоро едни внучетаааа...

Аде викам да не е скоро, а? Иначе - с удоволствие... Mr. Green

# 138
  • Варна
еее чакай малко, първо на снахи и зет да се порадваш  Mr. Green

# 139
  • Vaudreuil Canada
Стискайте палци утре за господин Пешеходков и ако имате желание го подкрепете - №13...

Я къде била връзката със Слънчевото зайче  Wink

# 140
Всъщност - не точно... И тогава и сега той не е вътре, а ...вън, както видяхме вчера...
Малкия ми син е в училището на същите собственници и щяхме да ползваме някакво намаление за Дивна, но така или иначе е приета в държавна детска...пък и дори с намалението не знам дали ще се справим с таксата!

# 141
Аз пък знам за Мама Цоци отдавна и също много й се радвам.  Grinning Peace

# 142
Привет от нас! Позагубихме се ,но отново сме на линия. Peace
Бойко пие АМ , още е с памперс и не говори кой знае колко.Отделно-с количка се возим много често,защото не иска да върви ,а да го нося и ,когато е за по-дълги разтояния е задължително. Отделно е хиперактивен и не иска да спи следобед,незнам като тръгне на детска градина ,какво ще правим.И с яденето сме зле,все още мама го храни,понякога яде сам салата или ако е нещо ,което се яде с ръце.Но предполагам всичко скоро ще отмине и нещата ще се наредят. newsm78 Целувки и до скоро!
PS-  #Cussing out Направо се изприщвам,не мога да публикувам отговора,кви са тия новости бе?

# 143
  • Русе
 Embarassed
Сори за спама!Туй горе съм аз!Не съм била влязла с име и парола ooooh! Съвсем ,като индианците съм вече,като не сядам изобщо на компа напоследък!

# 144
# 145
еееееееееееее Вержи, изморена каката! Владко е заспивал на земята ама на стола  Mr. Green супер е снимката  Peace

# 146
  • сто акровата гора
Вержи става ясно  кой е работил най-много по ремонта  hahaha Страхотна Лорката  Hug
Соня пък в Разград заспа както дъвчеше картофи със сирене, на едно кръчме в парка, примлясна примлясна към края на порцията и отнесе, с половин картофче в устата и другата половина в ръчичката  Joy А то един дъжд заваля, а ние под една шатра, уютно и сънено, идваше ми и аз да се катурна, спа 2 часа у баща си и у мен, в къщи не изкарва по толкова Laughing
Бяхме пак с тате за лъчетерапията на дядо Стоян, помолете се за него момичета, добър човек,  лоша болест...поне да го виждаме колкото можем, а и Сонка им е слънчицето и надеждата, много ми е мъчно  Cry
Иначе сме добре, Соня много доволна от котките на баба Наси, както се вижда от снимките Соня с котки а баба само дето не ги изварява преди да отидем Mr. Green, че да не й стане нещо на малката, хапове им дава, чисти ги, страшна работа Joy. И лъва ходихме да гледаме най-редовно, там ли е, реве ли, защо реве, защо не, защо не стане сега, тате вдигни го да ходи, мамо сложи му куче (шнолката й е с куче) пречи му на очичките гривата ... #Crazy горкия лъв, добре че има клетка ooooh! такива неща,  лека нощ че пак се отплеснах...
Оооо и на връщане се помотахме из Троян и минахме прохода Троян - Кърнаре, момичета очите ми се препълниха с красива планина и простор и пълна луна после и ханче с готвени неща и домашни домати за салатата и биволско мляко ... не снимах за да гледам и да помня, надявам се пак да идем за по дълго...

# 147
Напълниха ми се очите с нашите декемврийчета!!!Много сладки! Hug
При нас нищо ново.Играем навън, щуреем и вземаме пример от големите деца за щуротии, черпим мноооооого идеи от тях... Twisted Evil
Верджи, леко раждане и от мен!
Бети, как върви варицелата на Венета?Леко ли я кара и тя?
Аз пък не знаех за мама Цоцоланка!Зарадвах и се!Аз нямам тази възможност... Sad НО, понякога се случват непредвидени и непресметнати неща, та...не се знае!Какъвто ни е късметът!
Хубав ден, момичета! Hug

# 148
  • Бургас
Вержи много е сладка заспалата Лорка.

soceress Сонка е супер с тия котенца. И нашия Пепи обича да мачка такива мекички животинки, но като че ли го е страх от котките, налита на беззащитни мънички зайчета.  Mr. Green

Много ме зарадва новината за Цоци. И дано и е лека бремеността.  Hug

Абе, как са вашите деца на яслата? Мойто диване миналата седмица беше с гнойна ангина. Беше една седмица здрав и от вчера е сополив. Просто повече от седмица-две не се задържа здрав и се разсополивя. Слава Богу, че са само сополи, като изключим ангината от друго не е боледувал /пу-пу/, обаче на мен вече ми писна с тия сополи. Никъде не може да отидем с познати, защото и те имат деца и..... от друга страна капя капки, а то през седмица не ми се вижда нормално, та мисля тоя път да е само на Стеримар. Чудя се дали да давам витамини  newsm78 От докторката знам, че лятото не се дават..... В яслата май спят на климатик и ми се струва, че от там идва този сополив ефект, отделен въпрос, е че много се поти нощем - вечно е мокър и пада едно преобличане по 3-4 пъти на нощ. Незнам просто къде бъркам....

# 149
Вержи, с тая снимка трябва да ти плащат процент от форума!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт