С какво ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ? - 2част

• 71 205
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Така......и аз да се включа по темата Mr. Green
Аз имам 2 стнадaрта/ критерия, поставени от свеки и ако не се доближа максимално, започват съвети, назидания и прочие.
Първият е свързан с готвене, домакинска работа и вкус за дрехи/обзавеждане.
 Тя ги може най-добре тези неща, даже често повтаря: да ти имам вкуса. Идва без предупреждение, защото има ключ, поподрежда по неин вкус и дори почиства, защото аз не го правя префектно и лекичко пробутва ядене, но само 2 порцкийки-за мъжа и детето, ако го разделя на 3- маж ми остава гладен и тя го знае.
Вторият стандарт е по отношение на възпитание и отглеждане на деца, професионална кариера и т.н. Тук  е дъщеря и.
За 3.5г ми подари едни мухлясали неща за свтбата, които ползвах после като парцали за чистене и 2 пъти ме поздрави за рoжден ден. Това Коледа и т.н.- аз не фигурирам в списъка с любимците и.
Ама и на мен не ми пука особено! нито питам как е вече, като я видя в къщи, нито и звъня, а по редките семейни събирания тотално изключвам и чакам края им. Дори не я повдигам като тема с мажа си. В нaчалото  се опитвах: бях любезна, правех едностранно подаръци, канех ги на гости, ама после се отказах.
В друга форумска тема хвалят свекървите...4ак им завидях Grinning Grinning Grinning

Много се извинявам, че така се намесвам, но само аз ли си мисля, че се пише/казва/ мЪжа/ът ми?! newsm78

# 107
Ke, ако си забелязала авторката го е написала правилно по-нагоре. За мен е неволна грешка. Но ако искате сега можем да нападнем и оплюем нея вместо свекърва й, а?

# 108
  • Асеновград
Моята не е в страната, но когато си беше тук ме дразнеше с глупавите си и нелогични въпроси и с това, че тя винаги е ПРАВА !!!! независимо за какво става дума.

# 109
 Ke , мисля, че е неволна грешка, но ако прочетеш по-назад, какъв правопис има Confused, направо ще се хванеш за главата.

# 110
А защо все се намира някой да спами с правописа?!...Ми има много неграмотни хора, които също имат чувства представете си! В техния свят също има интернет. Какво да не споделят ли?!..Има и много грозни, сакати и всякакви хора те какво да правят? Да не би да не трябва да се показват, за да не нарушат гледката около нас?!

# 111
Не става въпрос за  грозни, сакати, а за елементарна култура на правопис.Всички сме ходили на училище/поне така си мисля/и там се учат тези неща.Грозно е когато претендираме за нещо, да не можем да се изразим.Съжалявам, ако това е спам, наистина не е по темата.Иначе подкрепям всички, които споделят чувствата си тук Peace.

# 112
 TIHA VODA -а защо се страхуваш от свекърва си newsm78? Извинявай ,че питам,ако е много лично,но го споменаваш на две места в поста си. Та ми е чудно Thinking. И без това ,доколкото разбрах,не зависите от нея ,а и мъжа ти е на твоя страна.

# 113
Ke, ако си забелязала авторката го е написала правилно по-нагоре. За мен е неволна грешка. Но ако искате сега можем да нападнем и оплюем нея вместо свекърва й, а?
По принцип правописът ми си е перфектен, само че ползвам кирилизатор, т.е. живеа в чужбина и този, който открих е най- добрият.
На мен сащо не ми е приятен този факт, но предполагам не съм единствената   пишеща във форума по този начин.

# 114
 Katiado,извинявай  bouquet
Отговорът ми беше насочен към Ке!!!!

# 115
А защо все се намира някой да спами с правописа?!...Ми има много неграмотни хора, които също имат чувства представете си! В техния свят също има интернет. Какво да не споделят ли?!..Има и много грозни, сакати и всякакви хора те какво да правят? Да не би да не трябва да се показват, за да не нарушат гледката около нас?!

newsm10

# 116
с всичко ме дразни моята Mr. Green

# 117
Katiado,извинявай  bouquet
Отговорът ми беше насочен към Ке!!!!

абе и аз се учудих - викам си глей са аз я защитавам пък тя... newsm78
 Hug Hug Hug Hug

# 118
  • София /Абсурдистан
Добре,но това дете е ваше, а не на свекървата. Rolling Eyes
Рзбира се,че е добре,когато Ви подкрепят,но не мисля,че са длъжни.
Разбира се, че не е длъжна. Само че когато стане стара, болна и немощна, а парите и са се свършили и се пльосне на ръцете на децата си, те длъжни ли са да я гледат?

# 119
Вчера сме у тях. Малката иска хляб в 7 часа и тя вади и й дава, без да ме пита. Аз при свършен факт казвам- ама тя след малко ще вечеря. А тя- е, нищо, по- късно ще й дадеме този път. След половин час й сипва пилешка супа и ми връчва филия хляб.Аз започвам да я храня без хляб и тя ми вика- сложи й и хлебче. Аз й казах, че вече е яла хляб и ако и сега й сложа, няма да изяде и половината супа. След малко тя минава около масата и пак ми подбутва филията. Аз си мълча. След още малко ми носи цял хляб и ми вика- ето още хлебче, ако изяде това да й дадеш... Е. побеснях и й повторих, че няма да й давам. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт