Най си е добре, на БУРГАСкото море! - 84

• 15 129
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Мили майчета от Бургас, споделете ако знаете за HR-агенции за подбор на кадри. От кои агенции в града сте доволни и кои бихте препоръчали.
Или ако се сещате за възможности за работа също.
Много ми се ще да помогна на сестра си, която живее там, а в интернет обявите са много малко Sad.
Помогнете ми, за да помогна   Praynig

# 181
  • Бургас
Нещо не ми стана ясно какво търсиш за сестра си-работа в агенция за подбор на персонал ли?

# 182
Търся всъщност възможности за работа...
Агенциите за подбор на персонал също ще са ми полезни, за да могат да и помогнат да намери работа...
Работата в агенция за подбор на персонал също е вариант, тя така или иначе завършва "Връзки с обществеността".

# 183
Търся всъщност възможности за работа...
Агенциите за подбор на персонал също ще са ми полезни, за да могат да и помогнат да намери работа...
Работата в агенция за подбор на персонал също е вариант, тя така или иначе завършва "Връзки с обществеността".
Ако държи да работи по специалността, да се насочи към друг град Peace

# 184
  • Бургас
Е, поне си изясних, че моята агенция не й върши работа.

# 185
А твоята агенция с какво се занимава?!

# 186
  • България
ЕЕЕ, Belle Fleur, ти с моята дъщеричка на една дата . Тя на 26-ти навърши 2  Grinning А ти на  40 години с толкова големи и хубави деца ( само едното знам де  Simple Smile ) само трябва да се гордееш  Grinning
Ani_d, От Пищигово съм. Учих в Аксаков - Пазарджик. Послле 6 години бях в София и 4-та година вече съм в Бргас  Laughing

# 187
Нещо ми е скучно ...  newsm78

# 188
  • Бургас
Благодаря,но ме подмлади с 2 години, аз все пак бях пълнолетна, когато родих.

Уши, скучно ти е .....от сезона.
Живеем в място, което много народ посещава, за да си почине. А ние си ходим на работа, всекидневните ни ангажименти си стоят, това действа подтискащо, поне на мен. Като гледам другите как маат крачоли с едни глуповато-ухилени физиономи, шляят се по улиците, а пък аз бързам за офиса....фу,,че неприятни мисли за бягство ми минават през ума.

Розичка, имам агенция за детегледачки, но сестра ти едва ли ще иска да се занимава с това.

# 189
Добро утро  morning И аз да побутна малко темата, че едва Ви открих   Simple Smile

# 190
  • Бургас
Навън напече, бургаските майчета са на морето вече.
Става и за заглавие на нова тема дори. Добър ден и от мен!

# 191
  • Burgas
Аз още не съм стъпнала на морето Tired

# 192
  • Бургас
Добро утро на всички,аз днес ще се дипломирвам  newsm44 най накрая и аз ще се сдобия с диплома Peace anik79 и аз не съм го видяла това море синьо ли е черно ли е Crossing Arms

# 193
  • Burgas
Честито Мимка,тази година няма да я забравиш никога май,много хубави неща се случват с теб,желаяти много щастие и каквото си си пожелала това да ти се случи.Кога ти е термина за раждане?

# 194
  • Пловдив
Добро утро на всички,аз днес ще се дипломирвам  newsm44 най накрая и аз ще се сдобия с диплома Peace anik79 и аз не съм го видяла това море синьо ли е черно ли е Crossing Arms
[/quote/]

Честито   bouquet Определено ти е много ползотворна годината Simple Smile Как върви подготовката за сватбата ?

Общи условия

Активация на акаунт