Германска нова медицина - 4 част

• 79 601
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
[

Високото крьвно налягане,ако е постоянно и трудно се повлиява с лекарства,то има активен "ексистенциален,няма какво да ям,какво ще стане с мен,руиниран сьм финансово или чувствам се сьвсем сам,самотен,изоставен "конфликт.Конфликта е в бьбреците.Биологичният смисьл е да се запази вода за оцеляването,с което намалява и количеството урина.
Важен и тежьк конфликт,ако се комбинира с друг,който премине в решена фаза.
Ако продьлжи кратко няма да има никакви последствия.Крьвното се нормализира от само себе си след решението на конфликта.

Цитат
Стресна ме фактът ,че си е легнала здрава и през нощта е получила удар.
Кое по точно те е стреснало е важно и как си го асоциирала...

Стреснах се от това че си лягаш здрав,а на сутринта си неподвижен.Нея имаше кои да я гледа - 3 дъщери,много внуци,не че успяхме да я спасим.А аз се замислих че съм сама и ако нещо стане с мен няма кой да ми гледа детето,мен също.Най-често вдигах кръвно нощно време.После започнах да правя кризи на работа - харесвам си работата,не искам да я загубя.И колкото повече се старая да съм стриктна,толкова повече се разболявах и трябваше да отсъствам,което не се нравеше нито на мен,нито на шефа.

# 526
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Здравейте братя и сестри по душа!  Hug

Имам следния проблем и искам да знам на къде би избил той! Мисля към очите, но се надявам да бъркам!

Баба ми почина преди 1 седмица! Последният път като се видяхме завърши много мило, нежно и спокойно! Аз се грижех за нея 2 седмици, памперси сменях, косата, преобличах я, обтривах я, масаж й правех! До тук всичко е добре! Тя живееше с душевна и физическа мъка и болка, доста силна, но не беше на обезболяващи. Държеше се до край, само последните 2 седмици загуби желание за живот. Подозирах на къде отиват нещата, но не исках да повярвам. Когато почина ми се обадиха от полицията, защото пощальоноката я беше намерила като й носила пенсията. Бях съкрушена и много нещастна. Вътрешно бях спокойна за нея, защото се отърва от непосилната болка, но много много нещастна, защото я няма вече до мен. На погребението тя беше много красива и спокойна, гледачката й разказа, че е била много спокойна и щастлива в последния ден преди да си отиде.

Проблема ми идва от там, че сега много се страхувам. От какво и аз не знам, защото не сме се разделили с нещо лошо, не съм искала прошка не е имало за какво и не е имало да й давам. Но, аз ужасно се страхувам. Нощем не спя, защото ме е страх да си легна, спя на радио. Като ставам да кърмя и после много ме е страх в гърба. Страха се изпитва в това, че е някъде около мен. Би било хубаво да ми се яви, но е нереалистично. Осъзнавам и това, но просто съм уплашена, а безсънието не ми се отразява добре. Навсякъде по ТВ около мен се говори за смърт или аз само това чувам. Не знам как да го реша този проблем. Не искам да оставам сама, но ми се налага, а това ме ужасява. Не знам, знам, че за някой ще е налудничево и лесно решимо, но за мен не е за съжаление. Помогнете ми да реша конфликта, да разбера какво евентуално ме очаква в резултат на преодоляване на страха ми и има ли опасност за децата? Все пак сучат и не знам, мисля, че ме усещат.

Благодаря предварително на всички, които ще прочетат разказа ми и биха ми помогнали!   bouquet  bouquet  bouquet

# 527
drize,
съжалявам много за баба ти. Hug Hug Hug
Надявам се скоро да намериш вътрешен покой. Мога само да предполагам колко ти е тежко в този момент.

Пишеш, че се страхуваш. Но някак от написаното не разбирам от какво? Страх в гърба? От смъртта? От това, че се налага да оставаш сама? Нали дечицата са с теб.

Ако си в конфликт-активна фаза, значи си имала ДХС. Опитай се да определиш кога е било това. Какво си помислила и почувствала в този момент, какви за били обстоятелствата.

И не се страхувай от това каква би била топлата фаза - тя само ще ти помогне да се върнеш към нормалитета. Peace

Не зная дали си запозната с ТЕС, може би да ти помогне.
А относно смъртта мога само горещо да ти препоръчам да прочетеш някоя от книгите на Elisabeth Kübler-Ross.

# 528
Страх от смъртта не, а от духа на баба ми! Мисля, че когато я видях как е спуснаха в гроба от там идва всичко! Беше мила, нежна и спокойна, но си мисля, че може да се е разгневила заради студеното място на което отиде! Ох, като го пиша и аз даже се мисля за луда. Заради духа й и е. Когато беше жива си говорихме с нея за това, че щяла да дойде да ме види и се смеехме, а сега страдам от безсъние заради това и страх. Децата не ме спасяват, те са в друга стая, съпруга ми пътува и отсъства често и даже да дойде някой да спи у дома, знам, че няма да помогне, докато аз не се успокоя. Объркана съм за всичко и за самия страх дори. На който и да кажа казва, няма за какво да се страхуваш, та ти се отнесе толкова добре с нея. Да, но мен ме е страх и то много. Имам усещане, че някой ми е зад гърба и от там проблема с очите. Знам ли? Всичко го приех нормално, но с пускането й там в земята май се объркаха нещата. Аз и не исках да го виждам това, но нямаше как. Ох, мисля , че трябва да се избягват погребенията, за да не става така.  Cry Cry Cry Cry Cry Ще се побъркам вече!

# 529
Кондиломите на какво се дължаха?!

# 530
Кондиломите на какво се дължаха?!

Не сме го обсъждали.
Не знам дали проблема е кожен, т.е. конфликт на раздяла или е сексуален... newsm78

# 531
А ако има връзка и със раздяла, и със сексуален проблем?!
Дали е възможно?

# 532
drize,разбирам те напълно.Всичко ще се оправи,но няма да стане с магическа пръчка.Минах по твоя път и страдах мнохо .При мен проблемът беше че видях баба в легнало,безпомощно състояние .Писах че започнах да вдигам кръвно,да изпадам в депресия и не можех да заспя нощем от страх.Детето е при мен,но аз се страхувах да не го стресна с моите състояния.Лягах си след 24 ч/по принцип си лягам рано/,за да съм изморена,но пак се будех и се разтрепервах от страх .Месеци наред бях така - в 1.2 ч през ношта с такси съм ходила до сестра ми,спях по приятелки и комшийки.Всеки ме мислеше за луда и никой не ме разбираше.Беше голям кошмар.Започнах да пия атаракс вечер,валериан през деня,чайчета за нерви,хачета за кръвното - чантата ми е като аптека.Нещата постепенно се уталожиха - но и аз доста се постарах.Коренно се промених.Започнах да ходя на йога,да чета такива книги,всяка сутрин си повтарях по 20-30 пъти че съм здрава,казвах  една молитва ,която се казва сутрин - за  спокоен сън.Ще ти я напиша на ЛС.
В момента ти трябва време.Искренно се надявам да се оправиш колкото може по - бързо Peace

# 533
drize    Hug

не знам по-надеждно средство за справяне с емоциите от Баховите есенции, особено в твоя случай. Ако решиш да опиташ, и ако можеш да ги намериш в Истанбул, пиши ми да обсъдим комбинация.

Успокой се и започни "разговор" с баба ти - кажи й колко много я обичаш и ти липсва и всичко, което искаш; накрая й кажи, че те плаши ...

# 534
За дете! Племенника ми се разболя. Поддържаше почти 2 дни 40 градуса и брат ми много се изплаши. Сега непрекъснато ме пита какви ще са последиците. Искам да прочета малко повече. Ще погледна какво има за бронхита на първа страница.
Не би трябвало да има последици, ако само високата температура е била проблема.
Дъщеря ми изкара пневмония на 2.5 години, също с висока Т, но въпреки това не й дадохме никакви лекарства. Оправи се без проблем.
Високата температура не е повод за притеснение! Peace   В такива моменти е добре да се дават `лекарства` на родителите. Grinning

Натъпкаха го яко с температуро понижаващи и антибиотици. Те изцяло се доверяват на лекарите и в момента продължават да го тъпчат с лекарства под лекарски контрол. Но въпреки всичко аз си казвам и моето мнение.

# 535
drize  и да дойде духа на  баба ти да те види какво?-ти така или иначе няма да я видиш,нито пък тя ще ти направи нещо лошо...
трябва да те е страх от живите,не от мъртвите...

# 536
drize  и да дойде духа на  баба ти да те види какво?-ти така или иначе няма да я видиш,нито пък тя ще ти направи нещо лошо...
трябва да те е страх от живите,не от мъртвите...

Опасявам се, че не разбираш за какво става дума и коментарът ти е много неуместен!

Драйз, в хомепотията също има лекарства, които могат да прекъснат връзката (ако оттам идва проблема).

# 537
Цитат
Опасявам се, че не разбираш за какво става дума и коментарът ти е много неуместен!
обяснете ми -мислех,че я успокоявам да не се депресира повече...

# 538
Благодаря за подкрепата на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug

Проблема е решен, благодарение на един съвет на ЛС! Благодаря ти!  bouquet  bouquet  bouquet Снощи преди вечеря изпратих децата в комшиите. И казах на глас "бабо, обичам те и те пускам с любов"! Вярвайте ми не знам дали е внушение, но страха в гърба веднага изчезна! Легнах си спокойна снощи и ставах без страх! Знаех, че вече няма никой зад мен.

Пих Игнатиа и се чуставх добре, но само веднъж. Смятах, че нещата трябва да се решат без помощ на каквото и да било. За Бах не се сетих въобще и за подсъзнанието може всичко също! Но Ви Благодаря на всички, ако друг иматакъв  проблем такъв, вече знам как да му помогна! Praynig

Сега по темата! Каква фаза на решен кофликт трябва да се очаква? Дали ще ме удари в очите или някъде другаде?  Rolling Eyes

Здраве и усмивки на всички!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 539
  • ул. "Мечтание"
drize, много се радвам за теб, че толкова добре си се справила с проблема!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт