Германска нова медицина - 4 част

• 79 549
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,

баща ми има подагра от няколко години. Попаднах на един разказ, в който се описват причините и съвсем точно разпознах конфликтите на моя баща. Даже знам, че точно сега предстои да се разберат и да решат последния въпрос. Нали като се решат, тогава болестта ще мине?
Проблемът ми е, че той въобще не иска нито да ме чуе, нито да прочете материала. Пие си лекарствата и пази диета и е твърдо убеден, че подграта зависи от неговото хранене.
Има ли вероятност, ако се решат проблемите, но той си кара по стандартната медицина да не се оправи? Възможно ли е подаграта да си остане при решени конфликти, ако той силно вярва, че ако не си пие лекарствата пак ще му се повиши киселинността?

# 601
Извинявам се ,но не мога да намеря къде пишеше за апандесита.Може ли да ме упътите?

# 602
  • Тука, под липите стари...
Здравейте,
дали е дискутиран проблема "възпалена трета сливица". Прегледах набързо въпросите и отговорите и това, което ми се стори най-близко до моя проблем е "Грипът с подути сливици (ангина например) е конфликт на "нещо не ми дават, а толкова го исках".
Детето ми вдигна за един ден температура без никакви други симтоми и на другия ден вече беше ОК. След няколко дни обаче започна ужасно да хърка и поставиха диагноза "възпалена трета сливица". Къде да търся конфликта? Дали пък няма връзка с това, че тя не обича да пие никакви сиропи и лекарства, а когато вдигна температура аз и дадох (насила, разбира се) доста сиропчета и капки с цел засилване на имунитета, както и температуропонижаващи. Стана много объркано, дано сте ме разбрали. Надявам се на помощта ви.

# 603
Здравейте,
дали е дискутиран проблема "възпалена трета сливица". Прегледах набързо въпросите и отговорите и това, което ми се стори най-близко до моя проблем е "Грипът с подути сливици (ангина например) е конфликт на "нещо не ми дават, а толкова го исках".
другият вариант за сливиците е да те карат да преглъщаш нещо, което не искаш, т.е. досетила си се много правилно къде е конфликта най-вероятно.

# 604
Извинявам се ,но не мога да намеря къде пишеше за апандесита.Може ли да ме упътите?

Виж във списъка на основните болести и пораждащите ги конфликти,в частност -възпъление на сляпото черво.

# 605
Здравейте,
дали е дискутиран проблема "възпалена трета сливица".....

Виж от стр- 18 най-долу и после стр. 19!

# 606
  • Тука, под липите стари...
Благодаря ви много момичета, изчетох всичко внимателно. Ще помисля още по въпроса дано намеря разрешение.

# 607
А нещо за цироза да е било коментирано, някой помни ли? Намерих само за връзката орган- конфликт.

# 608
# 609
А нещо за цироза да е било коментирано, някой помни ли? Намерих само за връзката орган- конфликт.
В темата за Черен дроб - http://gnm-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … 12&Itemid=113

# 610
nenaatoa, благодаря ти много   bouquet. Не знам как ми е убегнало  Embarassed и дори се зачудих как може да няма нищо- няколко пъти прегледах списъка нагоре- надолу, но намерих само това, което Dani Avramova е постнала. Понякога очевидни неща пропускам  Blush.

# 611
Здравейте на всички!Към този форум ме насочи жена,излекувала се чрез ГНМ от рак.И аз влизам с надежда да разбера нещо повече за методите на лечение на рак на белия дроб от който е болен баща ми.Ако някой може да ми каже нещо повече за това ще бъда много благодарен!

# 612
jordan40,
Жната, която те е насочила, сигурно ти е казала също, че в България все още няма специалнисти, които да лекуват чрез ГНМ. Обаче можеш да прочетеш статиите по въпроса и с малко насоки, евентулано да се оправите. Ето тук е за белия дроб:
http://gnm-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … =76&Itemid=86
Прочети и основите на ГНМ, за да си по-наясно с написаното.
Устех!

# 613
  • Вече в моята си приказка...
Позагубих ви дирите. Записвам се, за да не ви изтърва отново...

# 614
Някой ще ми отговори ли на въпросчето (първия пост на стр. 41)  Sad

Моля  Hug

Общи условия

Активация на акаунт