Германска нова медицина - 4 част

• 79 549
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Кристиян е с бан.
Дано някой от другите, които могат да ти дадат инфо за твоя случай, се появи скоро.  Hug

# 616
Elica, тук има малко за подаграта:http://gnm-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=75&Itemid=85

Подаграта е констелация от два конфликта. Така наречен СИНДРОМ- в горния линк има обяснение на Синдром, според ГНМ. Единият конфликт е екзистенциален (този с бъбреците),който е активен, а другият е на обезценяване, който е решен.
Щом години стои с подагра, значи виси в лечебна фаза на решения конфликт, а другият е активен постоянно.
Дразнителят е вкъщи, може би. Някой го обижда постоянно.
Ако се реши екзистенциалния конфликт, ще се реши и подаграта, независимо от това дали взима лекарства или не. Киселинността е защитна реакция на организма, която обаче усилва симптоматиката и взимането на лекарства е преходен период, който ни дава вьзможност да намерим и решим конфликта си.

# 617
здравейте,всички!започнах да се запознавам с ГНМ,още съм по средата,но вече имам въпроси.Преди два месеца на дъщеря ми откриха рак на гърдата в 3-и стадий.Тя е на 37 и има детенце на 2 годинки.В самото начало на бременността починал свекърът й,а след месец-два са й казали,че има токсоплазмоза и че трябва да махне детето.Слава на Бога,че повторните изследвания показаха,че не е опасно за бебето и сега имаме прекрасно момиченце,само,че дъщеря ми има тази гадна болест.Вече са й направили операцията преди месец,сега са й назначили "дежурните"терапии по пълна програма:химия,лъчетерапия и хормонотерапия...та бързам да попитам,как може да си помогне с вашата помощ?какво да прави?как да разбере най-точно,какъв е конфликтът?

# 618
allissa22 , трябва и тя да се запознае с ГНМ, да прочете темата за рака на гърдата, има и още една статия, от Марколин.
ГНМ не препоръчва прилагането на химиотерапия най-вече, тъй като е доста опасна и реално не лекува.
Конфликтът и сама би могла да си го открие като прочете материалите от сайта. Важно е дали е деснячка или левичарка, на коя гърда е открит тумора и от кой вид е.
Ако иска нека да се включи и тя тук в темата и да пита каквото я интересува!

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 11:21 от nenaatoa

# 619
благодаря за бърз отговор!дъщеря ми също се е запознала с ГНМ и сме на едно мнение,само че тя няма време да пише и затова съм аз на линията...вместо нея.Тя е деснячка,тумора е в лявата гърда.Диагнозата е G3pT2pN2a,HER2- 3+

# 620
Осъзнаването на психоемоционалната страна на проблема е голям плюс. А, после?

# 621
Осъзнаването на психоемоционалната страна на проблема е голям плюс.А, после?
Именно,а после?какво да правиме сега?

# 622
Най-после Марколин сложи линк и към нашия сайт - http://learninggnm.com/documents/links.html

Здравейте и от мен...някои може ли да ми каже защо въпросната страница не се отваря ?

# 623
Най-после Марколин сложи линк и към нашия сайт - http://learninggnm.com/documents/links.html

Здравейте и от мен...някои може ли да ми каже защо въпросната страница не се отваря ?

да,не се отваря и аз съм пробвала няколко пъти...

# 624

да,не се отваря и аз съм пробвала няколко пъти...

Това е линка: http://learninggnm.com/documents/otherlinks.html
Можете и от главната страница (http://learninggnm.com/) да се ориентирате  Simple Smile

# 625
.Тя е деснячка,тумора е в лявата гърда.Диагнозата е G3pT2pN2a,HER2- 3+

Щом пишеш, че `тумора е във`.... приемам, че е аденоиден карцином, т.е. топче, бучка, възел.
А щом е на лявата гърда, проблемът е свързан със спор със  или тревога за детето, със тебе или с дома (къщата, семейното гнездо) или друго дете или животно, което чувства като свое.
По това, което си описала в предния пост, може да се каже, че причината е известието за махането на детето  - конфликт на тревога, безпокойство за живота на бебето. Зависи какво точно е усетила, помислила, преживяла в този момент. Понеже бременността има предимство след 3-я месец, не се е развил тогава тумора. Продължава ли да се тревожи за детето?
Пишеш, че са й направили операция - сигурно са махнали гърдата или са изрязали нещо... Добре, че се е запознала с ГНМ, иначе има вероятност да се открият `разсейки` на по-късен етап в ребрата или лимфните възли, които сега могат да се предотвратят със знанието за ГНМ, за биологичните програми и техният смисъл.
Ако имаш въпроси, питай!

Истината е много мощно оръжие, затова никой не ни я дава и гинем в мрак!

Осъзнаването на психоемоционалната страна на проблема е голям плюс.А, после?
Именно,а после?какво да правиме сега?
Когато си осъзнал къде е причината, какъв точно е проблема ти си свободен от `незнайното зло`, от неизвестното, от въпросите `Защо на мен?`, `Защо точно сега?`.
Разбираш смисъла на всичко, което ти се случва и можеш да го приемаш съвсем нормално, без да се страхуваш и безпокоиш. Щом си осъзнал кое до какво може да доведе, поне ще се опиташ `Да не правиш вече така`, `Да не реагираш както досега`, да стопираш нещата още в зародиш или да решаваш бързо проблемите...

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 17:10 от nenaatoa

# 626
Осъзнаване !!!  Пак достигаме до това  Simple Smile

# 627
да,тя е осъзнала,че тогава(покрай бебето) е получила голям стрес.А има и постоянни тревоги заради мен(защото съм в инвалидна количка) и заради старите си баба и дядо.Махнали са й гърдата.И сега какво?ще почва да се оправя вече?

# 628
От всичко, което прочетох по тази тема никъде не намерих информация как ГНМ обяснява автоимунните заболявания, каквото е например Хашимотото- заболяване  на щитовидната жлеза.
Традиционната медицина много тънко се измъква като казва, че по "неясни причини"организмът започва да произвежда антитела, които постепенно унищожават жлезата.
Сигурно има причина ако наистина това е механизмът на заболяването.
Въпроса е как да приложим законите на  ГНМ в обяснението на тези заболявания.
Да кажем има конфликт, които действа на някаква част от мозъка, която би трябвало да е свързана с някакъв орган, който да реагира на дадения конфликт.
В случая органа е жлезата, ако тя реагира със структурна промяна в резултат на даден конфликт тогава откъде се вземат тези антитела и каква точно е тяхната роля.
Та молбата ми е към тези които  в процеса на четене или преводи са  срещнали статия или информация как с-р Хамер  обяснява всичко това, ще помоля да ми я прати.

# 629
да,тя е осъзнала,че тогава(покрай бебето) е получила голям стрес.А има и постоянни тревоги заради мен(защото съм в инвалидна количка) и заради старите си баба и дядо.Махнали са й гърдата.И сега какво?ще почва да се оправя вече?

Не е ясно. Какъв е точно ракът - на млечните жлези или на млечните канали? Трябва да се определи в каква фаза е, активна или лечебна. Освен това има нещо, което мен лично ме кара да мисля, че конфликтът не е свързан с детето. Защото ако притесненията й са били за кратко време (казваш, че повторните изследвания са били скоро след това), а и самото раждане ако е решило конфликта, то лечебната му фаза едва ли ще продължава 2 години след това (ативната фаза = лечебната фаза по време).

Разбираш, че тук само гадаем, а освен това не сме специалисти, нали?

Общи условия

Активация на акаунт