Германска нова медицина - 4 част

• 79 190
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Гликиран Хемоглобин – HbA1c
Аз съм го правила това изследване два пъти тази година, по други поводи, свързани с разни мой здравословни проблеми и бременност.
Резултата  ми е 5,53 (реф. гранци: 0-5,9)
А захарта е почти винаги на горна граница точно, само последния месец е еденица и половина по ниско.
"По него може да се познае дали конфликта ти е на "страх и отвращение" или "настрьхваш като котка срещу някого или нещо"."
Не ми е ясно как да се тълкува, към кой от двата конфликта клонят стойностите от изследването.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 13:20 от dalil

# 706
Здравейте!
Искам да питам...за хрема, ненадейна, при бебче - пъво се започна с лека кашлица, по-скоро прокашляне, сухо. След няколко дни - хъркане в нослето (вчера) и вечерта едвам дишаше, не е е спал въобще...Мислих и премислях какъв бебешки конфликт може да е преживял, но няма нищо - гушкаме си го и си го обгрижваме, без да е лишен от нищо, възрастта му е такава, че не знам какво може да го е измъчило (освен зъбките). Имаше 2 падания от леглото на пода миналата седмица, второто беше в неделя Confused Миналата седмица таткото изкара същото нещо, но нали не вярваме в заразяването тук, не го считам за много важно...Снощи измерих 37.2 под мишничката, сутринта ми се стори много топъл и пак измерих Т. - 37.5. Жизнен е, смее се, апетит има, но тази хрема го разсипва.
Благодаря предварително...

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 07:59 от .:.Stef.:.

# 707
.:.Stef.:. , ще копирам няколко реда от преди 2 страници в темата:

Вонящ конфликт, засягащ назалната мукоза (носната лигавица):
Това смърди/вони!
Наистина ми омръзна; дойде ми догуша; стига толкова!

Назалната мембрана е свързана с главния мозък и по време на активната фаза се наблюдава смислена тъканна загуба. Биологичният конфликт винаги е свързан с физиологията на органа. Функцията на носа на биологичен език е да усеща и да надушва потенциална опасност. ...

При хората нещата са както образни, така и буквални – надушвам нещо лошо, нещо подозрително – „миризлив конфликт” или
вонящ конфликт” – ситуацията мирише, омръзна ми, дойде ми до гуша, тук „вони” на ...

Биологичната цел на тъканната загуба е да се разшири назалната мембрана, за да може да се надуши по-добре и да се определи източникът на миризмата. По време на активната фаза на конфликта не се наблюдават никакви симптоми. През лечебната фаза тъканта започва да се запълва с нови клетки, което води до подуване на лигавицата и оттам до познатите симптоми:
•   запушен нос – вследствие на подуването;
•   хрема – тъй като лечението се осъществява в течна среда;
•   кихане – подпомага изхвърлянето на ненужните секрети;
•   умора и температура – типични за всеки лечебен процес.

Всички тези симптоми са типични за обикновената настинка. Но както знаем силата на лечебните симптоми зависи от силата и продължителността на активната фаза на конфликта. Ако симптомите са доста интензивни, състоянието се нарича грип.

При бебетата можем главно да гадаем, защото няма как да си кажат.
Когато спи бебчо, му сложи нещо по-високо под дюшечето под главата, за да може тялото му да не е равно, а да е поне на 30 градуса наклон и да не се дави от сополките. Може да ги смучеш и с помпичка.

# 708
Съжалявам, че те накарах да ми пускаш съвсем наскоро коментирана информация, малко изпуснах края на темата, което за пореден път доказва че е верен подписът на Крис - докато е време, докато можем и сме здрави, да се информираме, че като стане белята, така да се каже, на никой не му е до ровене и четене, най-малкото защото е притеснен и не знае срещу какво е изправен...
Опитвам да се справя с хремата, а наклонът засега го умувам, че сме с малко специална кошара...но ще го направя някак. Т. няма от сутринта, и сополките малко се укротиха, да видим дали не е затишие пред буря...
Много ти благодаря  bouquet

# 709
Стеф,
Без паника,не е нищо страшно.Както е писала ненаатоа е вече решена фаза и е вьпрос на малко време да мине.
Помисли какво си давала на детето си за храна или да не сте пушили там някьде,да са идвали гости с неприятен парфюм да го гушкат,да си изпрала дрешките му с нещо "неприятно за него" и тн...някаква смяна на "територията" му е станала и сега реагира.
Можеш да повдигнеш креватчето с по една книга на задните крака.
Децата са много чувствителни кьмнай старите архаични конфликти и реагират веднага.Територия,раздяла,липса на храна.

# 710
Крис, благодаря ти, че се включи Hug
Премислях вчера много, сетих се, че се случиха няколко дребни, но явно съществени неща от тези, които описваш...
Успях да повдигна матрака, снощи спа спокойно Praynig Температура не е вдигал също така.
Наистина не е кой знае какво, просто..за първи път го виждам "болен", трудно му е да диша, сополките пречат, задява се - но пък е свеж и спокоен, явно на мен ми се отразява повече психически..това е то, да си родител, вие го знаете по-добре от мен Blush
Още веднъж - благодаря!!!  bouquet

Между другото, тъй като не знам дали ще успея да се включа пак, искам да пожелая весели празници на всички ви, специално на теб, Кристиян (задето отделяш от личното си време и ни помагаш и съветваш, благодарностите никога няма да са достатъчни..), бъдете живи и здрави, вие и семействата ви!

# 711
Здравейте,

Пуснах набързо търсачката, но не открих нищо за косопада. От около 2 седмици страшно започна да ми пада коса, особено след къпане гледката е стресираща.
Някакви идеи?
Днес се подстригах малко, да я олекотя малко, не че беше прекалено дълга, но сега е малко под раменете.

Предварително благодаря на всички и ви желая весели и безгрижни празници   bouquet

# 712
Косопада е раздяла.Някой ти липсва ужасно.Може и да е предмет или сьстояние,животно.

# 713

Liebe Freunde der Germaniscen
zur
Wintersonnenwende
und zum
Weihnachtsfest
wünsche ich Euch allen besinnliche, glückliche Tage.
Das Jahr hat eigentlich mit der Wintersonnenwende
schon gewechselt, was man hier in Norwegen
mit vielen Lichtern feiert.
Zwischen den Jahren, wie man früher sagte, werdet Ihr,
so hoffe ich, noch etwas Schönes von mir hören und sehen.
Mit den besten Wünschen für das
Neue Jahr
Euer
[/i]

Ryke Geerd Hamer

Поздрав за всички от Хамер.

Весела коледа  bouquet

Моля,гледайте видеото за AIDS от грьцката телевизия с превод на англ.език субтитри.
 http://dr-rykegeerdhamer.com/index.php?option=com_content&ta … 313&Itemid=56

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 13:11 от Christian

# 714
Хамер в Нпорвегия ли живее?Незнаех.Честно да ви кажа аз доста се интересувам от алтернативното,но тук в Германия не бях чувала за него.От форума научих за неговата медицина.

# 715
 Помагайте, моля,
по- големият ми син има гъбички по крачетата. Първо се появи по дясното краче и там е в по- голям размер, а от скоро и по лявото. Определям го като деснорък. Водих го на кожна, каза, че е по- нетипично за деца. Изписа 2 препарата за локално третиране, но единият /ламизил/ ме притеснява, защото не е сигурно дали е безвреден за деца и не смятам да го ползвам, поне за сега. Иска ми се само с единия да се оправи и най- вече да няма тази предразположеност към гъби. Взех други мерки- сухи и проветриви обувки и пантофки. Какъв може да е конфликта? Как да го разреша? 

# 716
Хамер в Нпорвегия ли живее?Незнаех.Честно да ви кажа аз доста се интересувам от алтернативното,но тук в Германия не бях чувала за него.От форума научих за неговата медицина.

Това ми звучи малко плашещо!

# 717
  • ул. "Мечтание"

Защо?

# 718
Бунгичка, мисля кожните проблеми бяха раздяла или нещо му липсва.

Защо?
Ако потребителката наистина се интересува много от алтернативното, а не е чувала за ГНМ в Германия ми се видя странно. Не би ли следвало точно в Германия да е най разпространена тази медицина и да има и други източници за информация освен форума.
 newsm78

# 719
   Не! Та той е изгонен оттук... И аз от форума научих и след това намерих писания на немски, но не смея да казвам, че знам дори за ГНМ, защото не знам дали няма да си забия някое  пиронче и да бъда обявена за антисемит, фашист и какво ли още не. Не е разпространена кой знае колко никъде - тя е негласно неприета. Източници има, но няма да ги намериш в книжарницата.

Общи условия

Активация на акаунт