КИПЪР - ваканционна дестинация с най-готината БГ-делегация (ние :)) - 25

• 21 223
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Значи Мирка,да се евакоираме кам 11 авг.,че то май от звметресението
и наводнение може да се предезвика newsm62
А сега сериозно Naughty,и при мен е така...чакаш нещо толкова дълго
и накрая ти се изчаква чакането и като тръгне да става нещото,вече ти е все едно
дали ще стане или не Tired.....,но мисля че крайно време е да се съберете

# 121
Миркаааа, ето това се казва радостна новина newsm44.... е, естествено е и да чувстваш известна тъга от предстоящата раздяла с близки хора.., но нали най-важното е, че ще сте си тримата вече с тати ви... family

Пепитка, как да не тЪ ща за комшулук беееее - иска ли потане... coolcool... Е, верно че ще се измъчим направо..., щото то не е лесна работа да се на хамак люлееш, в басейн плуваш и на лимузина да се возиш... - до пълно изтощение могат да те докарат тия занимания... #Silly rotfImbo rotfImbo..., ама то нал`за туй ще сме две съседки-дружки-кокетки..., заедно ще се справяме с тез ръйш`ли изпитания smile3544 Joy Joy Joy

Винаги, а кога по-точно планирате да дойдете в БГ?... То не че след кипърските лазурни плажове ще мога да те изкуша с нашенското крайбрежие, облъхваяно от свеж нефтохимски бриз smile3560 Joy Joy..., ама все пак ако се завъртите към БургаЗЪ ще ми е много драго да се видим Hug

Катенце, и твойта не е лесна да се мъчиш да работиш с двама "помощници" на главата Crazy..., ами пак се радвай ако не ти гътнат някой служебен файл докато играят на компа newsm65

YANICKO, помня те аз ама подробностите малко ми се губят около теб..., та хайде включвай се по-редовно, че тука някои хора сме на възраст newsm27 и деменцията ни гони по петите ku-ku hahaha hahaha

Мацки, туко що по новините гледах за новите БГ-документи за самоличност /с биометрични данни дето ще са/..., та казаха че комплектът от бланки и прочие ще струва 100лв Shocked... Баси наглостта - не стига че си принуден да си ги подновиш най-късно като ти изтече срокът на сегашната л.к., ами и толкоз пари #Crazy...

И накрая да ви се пооплача - Лорски се тупна болна днес - с висока температура, повръщане, възпалено гърло ooooh!.... Май тежка нощ ще ни чака... Sick
Дано за вас да е лека... и със сладки сънища! newsm46

# 122
Ехоооо...спите ли,бе мацки?!

Първо да Ви благодаря за милите  пожелания за новодомството ни.
Още сме в кашони навсякъде,не можем да си намерим най-необходимите неща и малко започвам да се изнервям,но мъжо ми няма време тези дни да сглоби някои друг гардероб/жилищата са немебелирани,само с кухненско обзавеждане и прочие/,за да мога поне от малко да започвам да вкарвам нещата в ред.Започнах от днес да търся нова ясла на синковеца,че старата ми е на 60км вече,но въпреки това го карам и взимам вечер и нали се сещате колко км навъртвам на ден само за това...а и тук такава жега настана,че не се диша,но като изключим тия подробности,мога да кажа,че  най-важното е че сме всички заедно и живи и здрави се пренесохме....и мили мои,само да се понаредим и ще ви изпратя снимки,но за съжаление, вие такива къщички сте наредили,че и аз си мечтая за такaвa .Още не мога да ви се похваля с такива фотоси,,мацки,дай Боже другият път:-))) Peace

Кате,жилището ни е къща-мезонет/така се води/,всичко е в прозорци и тераси,имаме зимна градина,но нямаме зелена,тревна градина....тоя архитект  доста фантазията е вложил в сградата Shocked..много е нестандартно всичко.... Rolling Eyesта тук стандарта е такъв ,че си получаваш жилището в перфектно състояние,облизано от чистота,като си заплащаш една сума за почистване и като го напуснеш,оставяш го те да си го оправят...Което аз го намирам за многоооо добре.Таи като иначе стават недоразумения с наемодателите после и всички са доволни.Иначе в момента нямам жена,която да ми помага в домакинството и аз си шетам у дома,но от септември ме чака яко учене и тогава няма да смогна сама.

Блондй,само малко да понаредя у дома и ще се позаинтересувам за Лорски,Ох,миличките,дано наистина,да нямате неспокойна нощ! Praynig

Пепитка,ударили сте го по живота..нека все така да е!А беба да свиква на купони!Вие ме разбихте с тиа сватбени тържества!Вземете ме и мен някои път...Еи,Пепи,мерци,че се изкъпахте заради мен в  морето! HugНе можах тогава веднага да ти пиша...

Мирка,броиш ли дните вече?Да чакам земетръс и до нас...хихихиии...мн се радвам Peace

Шанкулова,как е малката?Сетих се,че вчера и беше ОП-ята.Много здраве  bouquet

Винаги,хубава и слънчева ваканция!Като си тръгнала така да по наобикаляш,ела и при нас на гости Laughing

...и на всички други...поздрави и късмет, и слънчеви усмивки Hug Party Sunglasses

# 123
                                           ДОБРО УТРО ,МАДАМКИ!!!
първият ми работен ден на новата работа тръгна успешно!!!със ставане в 8 часа и изпращане на членовете от семейството(мало и големо),пиене на сутрешното кафе пред ''Здравей България''!малко домашни задължения.......и ето ме тук!!!!
БЛОНДИ,КАК Е МАЛКАТА?това за паспортите не съм го чула.редовно гледам бг.новините и кип.новини разбира се.как???трябва да знам какво става по света!! Thinking.но честно казано,това за паспортите много ме ядоса и мен....как не ги е срам!!! Naughtyстана ми и страшно смешно за падането на цените на парното и топлата вода до септември rotfImbo rotfImao #Shockedае ,стига де!!!!че на кои му пука за  парното през лятото??!!!ИЛИ??!!!!!може би има хора на които им пука newsm78 newsm78!
КАТИ,тези ваканции ще ни побъркат,особенно ако мамито е работяга atworkто даже и да не е пак трябва да имаш времето и търпението да се занимаваш с тази дечурлига eat smile3540 nuts smile3554 blahblah newsm77!!аз за сега съм ок,моята тръгна на гимнастика от 8.30 до 13 ч.и така ми дава възможност да свърша нещо друго в къщи.
ДЕСИТА ЧЕСТИТ НОВ ДОМ!!!!хубаво е когато човек има нови неща около него,нали?но аз не разбрах newsm78 Blush-вие защо се преместихте?и пак малко любопитно Blush Whistlingкакво учиш?????
ЯНИСКО,помним те,но хайде идвай  да казваш подробности bowuu
ПЕПИТКЕЙЙЙЙЙЙЙ, как е ваканцията при вас????добре си изкарвате с мамито и децата,нали?

# 124

да не кажете че не съм помислила и за вас!   прятен ден

# 125
  • Попово
момиченца, какви документи трябва да събера за да изведа дечицата в Кипър, тати каза да вадя паспортите и септември да отиваме при него  newsm44
ще ми трябва  ли пълномощно от него? и какво още, евентуално Wink
в такава еуфория съм, място не мога да си намеря  Party Grinning

# 126
Ехо и аз тук ,да се включа докато не сме тръгнали напред назад Joy
че по принцип като излезем веднъж и чак вечер се прибираме Peace,но нали е лято момента за обикаляне е сега newsm62
Блонди.,не си се включила сутринта, Hugнадявам се да е минала добре ноща,или поне да си поспала малко Peace...хайде като свършеш работа кафенцето от мен и заповядай на релакс,нали сме комшийки newsm10,а за децата да ни оставят на мира съм измислила това,там в задното дворче между 2.те къщи а после сте се пльоснем тук да починат кокалите smile3521
Моля,ако има желаещи да з Winkаповядат да не чакат покана Peace
Дессита,ако можеш започвай сама да пооправяш багажа Peace...аз чаках мъжото 2 дена и ми писна..дето викаш всичко в кашони,нищо не се намира smile3511..нерви и пак нерви....докато на 3.тата вечер като ги преспах всички до сутринта бях украсила хола, Peace,другата вечер кухята и за 4 нощи бях в час с модата Joy hahaha,наистина малко се уморих,но си помогнах доста,особено като нямам никой в краката Laughing....а за нашите наредени къщички има свободни парцелчета до нас  smile3521,давай настани се до нас ,не е трудно Peace,прояви фантазия и заповядай newsm51
Аанн,добре дошла в клуба на ,,мамите в къщи,,доно си чувстваш добре Hug
Мамита,май е време за обяд
И както  му е реда..........не може и без десерт smile3521 нали така моля
Спорен ден на всички txtloves txtloves

# 127
  • Larnaca, Cyprus
Момичета ще ме простите че ви попрескачам малко тези дни обаче имам работа свърши месеца трябва чекове да излизат и други ти ми там бумащини че да не се сърдите нали newsm51
синковците днес и утре са при баба за няколко часа дано успея да се справя като гледам днес кой ли не мина през офиса да ме занимава с глупости та досега нищо не съм свършила ......уф ми то така с мъже около мене само идват и се оплакват и въобще бюро жалби ряпа да яде пред мен newsm47
Миркааа браво мила много се радвам че най после идваш ..... Hug..има обаче едно обаче аз да ти го кажа да не се изплашиш като дойдеш ...... Shocked....идваш август месец това е най мъртвия сезон тук т.е. почти всички кипърци са на почивка извън кипър или по крайбрежните хотели тъй че в градовете е доста пуста и скучно нооооо това разбира се не е задълго към 01 до 05 септември всичики се завръщат и се започва едно лудо пазаруване за новата учебна година униформи чорапки гащички ризки блузки панталонки маратонки и става изведнъж една абсюлютно абсурдна лудница приготви се отсега newsm10........
А пък не разбрах за кое ти е тъжно че ще спреш да тъгуваш и да се мъчиш сама или за приятели и родители които оставяш newsm78....те определено ще поплачат но знаят че отиваш на по добро място за теб и семеството ти тъй че няма дълго да тъгуват пък и има СКАЙП не е като преди години само по телефона дори и тена не мож да си покажеш Joy Joy
Деси добре ми звучи къщето охоооо и зимна градина чакам снимки обезателно Peace.....а що се отнася до нареждането на къщата не че се хваля ама аз три премествания съм имала досега и си я нареждам за отрицателно време още първия ден нооооо определено не лягам цяла вечер чистя и нареждам и на другия ден всичко е шест а аз съм в хоризонтално положение и почивам и правя нокти и прически и т.н.   love001
Блонди и АНче не са смейте ама моите БГ документи са изтекли от доста време на децата също пък и не смятам да ги оправям хич нали си имаме кипърски ...пък и като си помисля защо да плащам за нещо което никога няма да използвам ...ми така де като пътувам нанякъде предпочитам кипърските обслужват ме по бързо и ме гледат по цивилизовано ..... bowuu......Като спомена за Здравей Б-я защо махнаха Куритаров  newsm78 на мен много ми харесваше smile3525
Пепена ще ти трябва само заверено пълномощно от него нищо друго ...........за тукашните детски градини ако ще ги даваш ти трябва и актовете за раждане плюс докумнет от педиатъра за имунизациите преведени и те ......друго няма да ти трябва аааа и паспортите им разбира се иначе няма да ви пусната на самолета Joy Joy
Пепитка що тъй бе душа само водни спортове който не обича да се кисне като мен какво да прави newsm62...или викаш на пързалката еми щом си казала там отивам tooth

# 128
Уффффффф, ееееето ме и мен най-сетне.... направо каталясала от предвидени и непредвидени акции днес... #Crazy
Значи снощи нощта мина спокойно, щото й дадох Деган за повръщането и Нимезил за температурата, та се отпусна милото и спа непробудно след цял ден позиви за драйфане вчера Sick... Сутринта не можах да се включа, че докато се пооправим..., пък и имах записан час за детския пихиатър и не исках да го изтървам.., но нямаше как и Лора да помъкна в това състояние, та извиках майка да я гледа, а аз отидох сама, щото лекарката после за месец и половина в отпуска излиза..., т.е. нямаше за кога да пренасрочвам часа ooooh! ------- Тая галимация приключи до обяд, прибрах се, таман похапнахме с мамето, боядисахме си взаимно косите..., апропо станах почти брюнетка Mr. Green заради една нова боя уж тъмно-руса, но лятно време много бързо ми изсветлява косата от слънцето..., та а-хаааа с това тъкмо приключили и една дружка, на която помагах за бракоразводното дело /естествено безвъзмездно, щот`от приятели пари не мога да вземам, ето защо и с тая моя психология адвокат от мен няма да излезе smile3560/.., та звънна ми на зор, че сега по издръжката проблеми, та за една жалба да й помогна #Silly.... и цирка вкъщи стана пълен, щото от една страна Лора ходи като ударен самолет, майка ми уж сериали гледа, ама като черна радио-точка се включва без да я питат с липсващата й юридическа компетентност blahblah Joy.., а аз се мъча да си събера акъла и да й свърша работа на жената...................... Та цялата галимация таман приключи, изпратих и мамето и дружката... и О,мир,тишина и блаженство - пльоснах се пред компа най-сетне...

Пепиткин, ей сега ще се надумкам от вкуснотиите и викам да скачаме в ЖакузитУ на релакс, че съм ей така smile3517

Аанни, има известна вероятност да съм ви подвела с тия 100лв. за новите документи..., но така събщиха в новините снощи - дословно - "пълният комплект документи ще е на цена 100лв."..... Ама майка ми днес чула в сутришния блок, че толкова ще се съберат, ако освен л.к. си подновяваш и задграничния паспорт - това имали предвид под "пълен комплект документи" #Silly... Но докато не го чуя със собствените си уши, не вярвам, щото моето майче има навика да си ги уйдурдисва нещата fiuuuuuu hahaha

Кати, че синковците какви БГ-документи са имали? newsm78...-нали са малолетни... Thinking  А ти предполагам имащ документ на постоянно пребиваваща в Кипър,  newsm78...или си се сдобила с гражданство?

Деситка, подреждай си нещата спокойно, премисли кое къде, че после да не разместваш..., пък когато всичко приключи вече ще ни направиш фото-сесия thumbsup...

Пепена и за изкарването на задграничен паспорт на всяко от децата, и за оформянето пред нотариус на съгласие да пътуват с теб само, ще ти е нужен мъжО...., та вместо да оформя и ти праща пълномощни, няма ли да е по-лесно да се прибере за малко тук, да оформите с експресна поръчка паспортите и заедно да пътувате за нататък?

# 129
Айларипиииииии,как сте  bowuu  Hug
Прочетох по диагонал,мноого сте изписали.  Whistling ooooh!  Кога ще смогна да ви изчета?
Блонди,кофти това с Лорка.Как е днес?
Деситка,честита ви нова къща   bouquet
Муцанке,каква работа захвана ,душо златна?
Катенце,разбрах,че с р-ранта нещата са ОК.Ами така ще  е разбира се,като има такава чевръста и организирана шефка бива и да е друго яче  Heart Eyes
Шанкулче,за каква операция става въпрос на малката  Tired Мина ли-как е тя?
Пепиткееее,ейййййй много си задобряла  Heart Eyes Картинки,снимчици вече  Hug Кой ,като тебе.  Grinning Как са твоите бандити?
Ан,рита ли бебока?Как си?Жежко ли ти е?
Мирка,много се радвам за вас.  Hug Един месец само остана още  Hug Малката кукла изпадна ли  в еуфория вече,че скоро ще гушне татко,ще лети със самолет ......... Heart Eyes
Жабка,тук ли е?В БГ ли е?
Мастерче и аз си задържам постигнатото  Laughing Ама и си пия биричка -амахаааа няма да стоя и да гледам ,като сираче с влажен поглед.
Прегръдки на всички,които съм  пропуснала и добре дошли на всички нови попълнения  Hug

# 130
 Wink
Пак съм аз  Laughing
Няма начин да не ви разкажа каква нощ изкарах  Mr. Green
Е какъв сън-сънувах  ooooh!Луда работа  ooooh!
Че не ме слуша главата е ясно ,но дори   и в сънищата.......... Sick
Та първо майка ми беше бременна и много щастлива  Rolling Eyes А аз си мислех ,че яко е пере съчмата и двете с баба ми/лека и пръст/се чудехме как на тези години ще го гледа това бебе?Та стоим си ние с бременната ми майка  Laughing Joy и гледаме новините а там съобщават,че са пуснали Вальо-топлото от пандиза и ще се жени за Анахид Тачева.  ooooh! Joy В това време,обаче се звъни на врата и кой да видя -----Графа.Дошъл да ми оправи сушоара  Crazy
Оффффффф добре,че събудих ,че и Станишев можеше да ме посети в съня ми  Sick

# 131
# 132
Мацуранки тук съм
И аз мисля,че ще намеря и кафе и манджорно,тук при нас Twisted Evil ..........нищо, Hugнищо ще се погрижа...макар че след такова обикаляне по магазините ми е до готвене Joy,но ще порачам готово hahaha hahaha,......даже и кафе не съм пила,сериозно ви гълча, Closeтака внезапно трагнахме сутринта,все едно щяха да изкупят всичко и за нас нямаше да остане нищо Joy Joy....май взех да се заразявам от кипърки hahaha hahaha
Кате,чак не мога да повярвам ,че мразиш да се пличкаш hahahaкак така издържаш на остров тогава newsm78 newsm78....Кажи как беше на пързалката smile3534
Жу,ти да не би да забрави да се смъкнеш от вилата hahaha hahaha,загуби се като ,,червения пепер,, Joy,хайде не ни будалкай със сънищата, ами раздухай клюките  и преживяванията smile3521
Блонди,пак не си се мернала newsm78...Оправихте ли се?Peace....релаксира ли в жакузито Joy
Хайде днес релакса тук,дано няма недоволни
Сега моля на обядтова не е  в менюто.....само да попитам някой опитвал ли е змия newsm78....мъжото казва,че в еладата я приготвяли мн.вкусно newsm78...той от любопитство опитал,но не съжалява  Peace
Кафе за такива като мен,изпъснали сутрешното
И спокоен и приятен ден  bouquet newsm51

# 133
  • Larnaca, Cyprus
И аз довтасах накрая  Mr. Green
ЖУжка.....упс демек Жу Ненкова ти душа къде се изгуби толкоз време какви бяха тези излети вашите че край нямат  Crossing Arms.....А съня ти е супер  hahaha......Трябвало е накрая дето викаш да те посети някой политик и да ти заяви ......Купуването и продаването на гласове е престъпление #Crazy....ми то с тия ТВ реклами вече подсъзнанието среща какви ли не работи в съня си ....... Rolling Eyes......аз пък знам че не е хубаво да сънуваш бременна жена значи дертове дано да се лъжа де Peace
Анче колко си скромна днес само толкова Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Блонди тъкмо прочетох аз че си боядисвате косите и викам аха аха ей го на някой ерген си харесала и ще се фръцкате пък то нищо таквоз ...........е пусни снимка да видим цвета да го изкоментираме да не е като на Лорчето...от Здравей Б-я тази сутрин направо се уплаших Stop.......а нашто семейство всички сме с кипърско гражданство плюс и Аз Hug......а на децата им бях направила задгранични паспорти много отдавна още като се родиха почти държахме ги на стола за да не паднат за да им извадим снимки hahaha hahaha
Пепи кво да ти кажа на пързалка като на пързалка заболя ме Д..то Joy Joy

# 134
Здрасти, компаниятаааа sun

Жу Ненковааа, добре си се завърнала, душко Hug.... Тоя твой сън направо ме смая бе жена Crazy hahaha.... и само потвърждава виждането ми, че човешкото подсъзнание е егати шантавата плетеница Mr. Green...и понеже в ежедневието се стремим да се държим като "нормални хора", то лудостта ни избива в съновиденията #Silly rotfImbo rotfImbo ------ Обаче хич не ни се измъквай тъй по терлички, ами раздуй къде ходихте, кво праЙхте и т.н.....

Пепитче, това сауна ли е, че недоскив съм малко smile3560..., щото на мен не ми понася, виж обаче
спа-процедурки....мммммм!!! 

Катенце, цвета не е лош..., даже май ми отива, макар че още не мога да се възприема.... Но след 3-4 измивания ще поизбледний, пък и лете от слънцето косата ми винаги силно изрусява, а аз много пшничено-руса не се харесвам..., абе ще се видя след седмица-две как ще е.... Дано само не избие изсветляването към рижо, че тогаз вече ще пощурея newsm77 Joy Joy

Змейка-Лорка днес вече живна, но си стоим вкъщи, че вън времето е едно... #Crazy...- хем топло до задушно, хем силен вятър.... не става да я изведа даже за малко. Затова продължих с фризьорските подвизи от вчера smile3553 Laughing като я подстригах, че й стигаше почти до кръста косата - отрязах около 4 пръста да се подсили косъма... и тъкмо я поизкъпах да се освежи на мама маймунката, че два дена  само се търкаляше в леглото по пижамка - мърляса горкото от препотяване...

Хайде, мацоранки, приятна вечер ви пожелавам! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт