Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на алергията към липа?
Как може да се установи алергията към липа?
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на алергията към липа?
Симптомите на алергия към липа включват суха кашлица, хрема и други респираторни проблеми. Тази алергия може да бъде диагностицирана с помощта на специални тестове, като например проба за цъфтежа на дърветата, като например липи. В случая с Люси пробата се оказа положителна за дървесни цъфтежи, което обяснява нейните алергични реакции.
-
Как може да се установи алергията към липа?
-
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
За да успокоите дете, което се тревожи от летене със самолет, е важно да насочите мислите му към положителните аспекти на пътуването и предстоящата ваканция. Подкрепата и уверяването на детето, че всичко ще бъде наред също са от съществено значение. Освен това е полезно да избягвате негативни мисли и да насърчавате детето да се наслаждава на преживяването.
-
Какви са основните характеристики на почивката в Кипър?
-
Как се приготвя мусака?

,и при мен е така...чакаш нещо толкова дълго
.....,но мисля че крайно време е да се съберете
.... е, естествено е и да чувстваш известна тъга от предстоящата раздяла с близки хора.., но нали най-важното е, че ще сте си тримата вече с тати ви... 
... Е, верно че ще се измъчим направо..., щото то не е лесна работа да се на хамак люлееш, в басейн плуваш и на лимузина да се возиш... - до пълно изтощение могат да те докарат тия занимания...

..., ами пак се радвай ако не ти гътнат някой служебен файл докато играят на компа 
и деменцията ни гони по петите
...
.... Май тежка нощ ще ни чака... 

.но честно казано,това за паспортите много ме ядоса и мен....как не ги е срам!!!
ае ,стига де!!!!че на кои му пука за парното през лятото??!!!ИЛИ??!!!!!може би има хора на които им пука
то даже и да не е пак трябва да имаш времето и търпението да се занимаваш с тази дечурлига
!!аз за сега съм ок,моята тръгна на гимнастика от 8.30 до 13 ч.и така ми дава възможност да свърша нещо друго в къщи.
-вие защо се преместихте?и пак малко любопитно
какво учиш?????
да не кажете че не съм помислила и за вас! 
,а за децата да ни оставят на мира съм измислила това,там в задното дворче между 2.те къщи
а после сте се пльоснем тук
да починат кокалите 
..нерви и пак нерви....докато на 3.тата вечер като ги преспах всички до сутринта бях украсила хола, 

..........не може и без десерт 

така внезапно трагнахме сутринта,все едно щяха да изкупят всичко и за нас нямаше да остане нищо 

това не е в менюто
.....само да попитам някой опитвал ли е змия 

.....А съня ти е супер
.......а нашто семейство всички сме с кипърско гражданство плюс и Аз