КИПЪР - ваканционна дестинация с най-готината БГ-делегация (ние :)) - 25

• 21 227
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Уууууу ,Блонди,и двете сте чисто нови   и може да покорявате бургаските плажове вече......можееее и други  Wink
Какво да ви кажа........знаете юни с маминка ходим /имаме/една вила в северна БГ.Там излизам от релси---забравям да готвя,да чистя,забравям ,че имам детенце.От басейна на масата и обратното.Гости колкото искаш.Брат ми все някой ще домъкне.После дойде и съпружеското тяло.Откарахме още една седмица.След ,като се прибрахме пък отидохме ние на гости.На едно чудно местенце в балкана и на 10м.от къщата имаше рекичка-прооостоооо земен рай с вековни чинари.Два дни сме си у нас и аз не мога да се организирам.Мързи ме ,едно такова ми е -никакво.Но има време до нова разпускаща ваканция.
Това е......много ме мързи  Crazy а искат да правя кекс.Как да стана да се разкърша,като не ми идва отвътре   Sad

# 136
Ииииххх, Жужончеййй, благородно ви завидях шЪ знаЙш... Heart Eyes А теб за кой по-точно кекс те мързи, бре моме newsm78 Whistling... - ако е за кулинарния  chef мога да разбера..., ама ако е за "кекс"  condomuu с на мъжО яйцата... Mr. Green... кЪк тъй шА тЪ мързи бре, аааааа Naughty - излагаш отбора на блондинките hahaha hahaha /нищо че сега и двете клоним към брюнетки, но натурално нали сме си блонд Wink/

Муцончеееййй, где си бе душкоуууу??? Ти уж с новата работа щеше да си по-свободн...., пък то кво стана - даже не намина барем да почерпиш... #Silly fiuuuuuu

# 137
  • Larnaca, Cyprus
Как сте днес Thinking
Жужка ехаааааааааааа чудесни неща чета че сте посетили ееееех искам и аз ама няма тук в Кипрето Naughty....то след толкоз обиколки и мен щеше да ме мързи да ти кажа честно  Crazy Crazy......обаче обикновенно е първите два три дни после щъ не щъ влизам в релси и всичко правя дори и кекс hahaha hahaha
Блондеееееей сега кво стана като не си блонди кво ще ти викаме Joy Joy......или викаш ще оправиш грешката Peace.....радвам се че Лорката е добре само така да се чува bowuu....и сега с новинките прически като се поооправи времето навън да берете гаджета  bouquet

С другите  какво става запразнили са съботно - неделно в петък newsm78
Муцка пък съвсем се изгуби newsm78....Анчето днес не се е включвала newsm78....Пепиии....Пепенааааа....Деситкаааааа.....момичетаааааа къде сте ееееее newsm78
Муцееееееее гледам те гледам те  на клоооона покажи се изкажи се .....хи хи

# 138
МАЛЕ МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,НИКОИ Н Hug HugЕ СЕ Е ВЕСНАЛ
Нито манджорно нито кафенце smile3502,хей да не сте на диета
Блонди,сауна,да ама не тази която исках да се мушнем...нещо пак е пре......работата smile3515
Ето за това ставаше въпрос,но и твоите предложеня са newsm74,ако може да добавя днешното меню

паси боже от прекалена употреба на бира
релакса тук Катето да не се цамбурка Joy,а Жу да спретне сили за кекса  condomuu,че то тъй не може Joy,мързела си е мързел Peace,а колинарството си е занаят Joy...хайде и малко глезотийки
Аанн има и за теб txtloves txtloves
Приатен ден

# 139
  • София
Ето ме! Идааа.......Heart Eyes
Почерпката
И разбира се пиячката... Mr. Green

От първи съм вече на новата работа.  bowuu
Подписах договора и дано всичко тръгне как си требе!
А иначе време имам, но толкова съм си забатачила другите неща,
че докато се органзирам на ново ще мине малко време и пак ще съм
първа кипра тук.  newsm18

Не съм прочела последните писания затова моля да
бъда извинена. Embarassed Скоро ще наваксам и тогава да видите!

Приятен ден за сега и до скоро!

# 140
  • Larnaca, Cyprus
Пепиии ти сега кво с мен ли ще се подиграваш в кое да не се цъмбуркам в бирата или в басейнчето hahaha hahaha
Муцеееееей най накрая бе човек появи се  Heart Eyes Heart Eyes добре дошла радвам се за новата работа и айде влизай по бързо в час че тук липсваш на пейзажа  bouquet  bouquet Hug Hug

# 141
Муцеййййй, Hug Hug... Ха, честито нова работа!
Спомням си аз, че от 1-ви беше писала че ще започваш...и затова така нахално те подбутнах Mr. Green за почерпката....

Кате, временно може да ми викате само "Miss RedhatWink поне докато ми се пооправи цвета Laughing..., пък аз като заприличам отново съвсем на блондинка, шЪ свиркам да знаЙте Mr. Green

Пепитче, всичко хубо бе душко, ама как можа да го лепнеш тоя с огромния бирен шкембак #Crazy hahaha hahaha - направо ми уби апетита при вида на хубавите ястия Joy Joy Joy

# 142
Ох,момичета,в шок съм!Моя мъж ми намерил работа,но няма да ме чакат до август и презаверил билетите за 12-и.........юли!!! Crazy

# 143
Ехааааа, Мирка, твоя мъжо голям сръчко бе Mr. Green глеЙ`кви прединфарктни новини ти сервира smile3544 smile3560.... Споко обаче..., дишай-издишай дълбоко..... Като изключим елемента на изненадата и че ще трябва на акорд да се организираш за заминаване, новината че ти е уредил работа си е супер от всякъде coolcool..... Ти само не се шашкай - имаш 8-9 дена на разположение и ако документите ви са готови, останалата галимация с приготвянето на багажа и уреждането на други подробности /като напускането на настоящата ти работа/ няма да ти отнеме кой знае колко време и енергия Peace -------- Само напомни на мъжо ти, че щом така скорострелно ще почваш работа, той до пристигането ти трябва да уреди малката в някоя детска градина newsm19

На всички мацки приятна вечер и хубав уикенд! smile3525

# 144
Той градина е намерил(която е близо до работата ми,която пък е на  5минути от квартирата),ама на мен не ми се иска да я пускам веднага и шефа ми(бъдещия)бил готин и нямал нищо против да си я вземам с мене,а неговия пък-хич!Така че ще видим,първо да си оправя работите тук,а после ще мисля за там,ако имам време де..... Mr. Green

# 145
Еееее, в такъв случай ако позволиш лекинко да ти нашокам канчето bambam box smile3560....., щото явно още не можеш да се осъзнаеш с реакциите от новината..., ама трябва да си щастлива бе жена!!!

# 146
 sohappy sohappy sohappyхайде-е-е-е ето ме и мен!!!!!!
малко съм изморена и смятах да се мятам на леглото вече,ноооооооооооооо си викам:я-я-я-я чакай да видя ко става тук search
кати,абе уж не работя,ама все нещо тук ми се намира да правя!сега нали са намаленията(както каза пепита),че и аз като на всяко гърне похлупак  Hands Clap бързам да вида да не изпусна нещо!!то най-вече за клиниката неща,нали времето наближава ku-ku?!!!
мис шапчица Joyрадвам се че малката е ок Hug.сега трябва само да си организираш една великолепна почивка,(но не на снимки и картинки)когато бях малка(13-14год) и с мама и тате Joyходихме на морето на почивка и там винаги се влюбвах toothтова море лятото действа едно такова романтичнооооооо Two Hearts.така де тогава на мен ми беше лукс да ходя на море-1 в годината Rolling Eyes.......та затова лятото +морето= Heart Eyes  :  loveuuu 1dating така поне аз ги виждам нещата!!!! Joy Joy
мирка,поеми дъъъъъъъълбоко  въздух!!!!!всичко ще бъде ок!!!!!радвай се,защото наистина ти е провървяло newsm10.браво!!!
муци,ето това вече е готина новина!!!!нека с кеф да си ходиш на работа!!!!много е хубаво когато човек си харесва работата,защото така по бързо достига до най-горното стъпало!!!!!! bowuu
пепитче,това е то добрата домакиня!!!!! smile3521,помислила за всички,а? newsm47.както са казали старите хора::"гладна мечка хоро не играе"
мадамки,    love001:отивам да видя дали леглото е още там където го оставих сутринта newsm78 smile3503!!

# 147
Аанни, мнооого си права че имам просто крещяща нужда да отида на почивка.., но понеже съм си морско чАдо и ме влече мен към балкана... Мечтая си за един такъв пасторелен пейзаж, дето Жужонка е описала - с рекичката и чинарите Heart Eyes

Мацки, мен пък кво ме ухапа коня по нощите Mr. Green незнам..., ама се сетих за една готина песен...
и понеже скоро не съм ви пускала музикален поздрав... Μου λείπεις - Γιώργος Μαζωνάκης Two Hearts

# 148
ЕХООО,има ли будни
Блонди,какви са тези ухапвания по никое време newsm62.....ела тук Муци черпи да срабнем нещичко за утеха Peace
Поздравчето е отлично  Peace,много гот парченце
Катее,днес не е ден за цамбуркане Joy,а за глезотики и за това предложих масашче Peace да няма расърдени ей тъй за релакс,нема лошо всичко трябва да пробваме Heart Eyes
Муци,най после се яви на хоризонта Joyхайде честита нова длъжност и дано всичко тръгне по вода Peace
Мирка  smile3501на мъжо ти,за всичко е помислил Peace,а ти давай по-спокойно,нещата са в твойте ръце :peace
Аанн,по полека,почивай повечко ,в твойто положение,трябва повечко полежаване Peace
Милички май ме очаква безсънна нощ Tired,синковеца го боли зъб ooooh!,чудя се вече какво да го правя,като е наплашен от зъболекарите newsm78,преди 2 год.го преспиваха и уж му направиха всички зъбчета newsm78,но от вчера нещо не ми харесва...
поплаква и го наболява и май утре ще се ходи на лекар #Crazy
А ние както винаги имаме сватба Crossing Arms,вече започна да ми омръзва,то всичките съботни вечери ни заети  Crossing Arms..а и почти непознати хора напоследък Crossing Armsи като че ли май нямам ищак за празнуване Tired,но пък и не върви да не ги уважиш Blush
Хайде лека и спокойна нощ newsm46

# 149
Хаййййде сладуранки-поспаланки, от мен кафето и препечените филийки..,
а вий си носете  мармалада Mr. Green ...или с квото там предпочитате да си ги намажете... eat
Хубав ден на всички...
и специални 4
-то-юлски поздрави на братския Mr. Green Хамерикански народ![/color][/b][/size]

Общи условия

Активация на акаунт