КИПЪР - ваканционна дестинация с най-готината БГ-делегация (ние :)) - 25

• 21 221
  • 298
  •   1
Отговори
# 150

Здравейте!
Аз се изгубих наистина.Моля за извинение.......Да почерпя,че днес съм се пръкнала на белия свят.....пък дано не ми се карате много за отсъствието.  Rolling Eyes  Embarassed
Миркааа,спокооо в сигурни и готини ръце си....

# 151
            блонди,[/b]чудесна закуска!!! newsm10.това за планината е чудесно,аз съм планинско чедо и мога да те уверя че наистина няма по прекрасно нещо от това да се паркираш на една хижичка с един "адамчо",пък и ако е зима ,малееееееее там каква романтика и красота става въпрос!!!АМА хайде да не разваляме лятното настроение!!!  grinning039
пепита,лоша тази работа!!!милият ти дечко Hug Hug,дано да му мине бързо и да не се налага да ходите при големият лош чичо ЗЪБОЛЕКЪР!!! #Crazy Thinking
МАДАМКИ,днес съм решила да оползотворя вечерта си в едно добро дело и да отида с моето чедо на кино smile3521.отдавна не съм ходила!!!!ще гледаме ICE AGE-3,щЕ ядем пуканки и ще се смеем rotfImao rotfImbo #Silly.решила съм този месец да се забавлявам,защото когато бебо дойде няма да имам това свободно време!!!!юли месец в Ларнака ще се проведат няколко интересни събития в откритият театър:ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО И LORD OF THE DANCE!!! newsm44... рядко ми се отдава тази възможност да се насладя на такива мероприятия,понеже работих...но сега.... smile3508 newsm47
ЦВЕТА newsm59             http://www.youtube.com/watch?v=5WzmiL3dy14       ТАЗИ ПЕСНИчКА Е ПО СЛУчАЙ ТВОЯТ ДЕН!!!!!!

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 15:51 от aann

# 152
aann благодаряяяя.Сега палим колата към Ларнака да хапнем някъде и да се разходим.Дай идея къде можем да идем,ама сме с малката Simple Smile

# 153
МАК ДОНАЛДС НА ПАРАЛИЯТА(ЦЕНТЪРА)

# 154
ПО ПРИЦИП НА ЦЕНТЪРА ИМА НЯКОЛКО МЕСТА КОИТО СТАВАТ ЗА ДЕЦА!!!ЗАВИСИ НА КОЛКО ГОДИНИ Е?!!АЗ МОЯТА щЕ Я ЗАВЕДА НА КИНО,ТАМ СЪщО Е ХУБАВО,АКО Е ПО ГОЛЯМА МОЖЕ ДА Я ПУСНЕТЕ САМА ДА ГЛЕДА ,А ВИЕ ДА СИ ПИИНЕТЕ КАФЕНЦЕТО

# 155
супер,ще разгледаме,благодаря....   bouquet Hug

# 156
Честит рожден ден ,Цвети!Вече ти пожелах всичко по скайпа,но искам да знаеш,че си ми много скъпа!Весел празник! Heart Eyes

# 157
Цветииии, ЧРД мила и от сърце всичко "най", като разбира се почнем от здравето!...
Ако щеш вярвай, ама тъкмо си мислих вчера къде се изгубихте с Маатете.... и ето те днес, появяваш се при това с повод... Hug..... Е хайде, щом е тъй ще ти се размине боя Mr. Green Whistling

Аанни, тоз Адамчо от офертата ти Wink предполагам е само по смокинов лист...  condomuu

# 158
И АЗ ТУК Hug Hug
Цвети,весело прекарване и щастливи моменти в Ларнака
Хайде да се разхладим и почерпим,моя син е по-добре Peace,дано изкара до понеделник,че докторите не бачкат Twisted Evil

Приятен уикенд на всички Hug Hug

# 159

Закускааааа..... .......................

Рекох да намина да ви нахраня тая сутрин..., че да имате сили да си пуснете гласа народен - гласа Божий... smile3560
Така че, мацки, лапайте и ходом-марш към урните да си изпълните гражданския дълг cow

Хубав ден на всички...... и да гласувате, ей!

# 160
Здравейте,милички
Блонди,май аз съм най гладна newsm22,добре си ни сервирала Peace
Ние сте прескочим гласуването smile3515 и сте мраднем към морето
.....тук има водни спортове...мъжото мисли да мръднем да видим за какво става въпрос пък може и да станем редовни клиенти newsm62
Ако има желаещи да заповядат Joy
Приятна неделя на всички Kissing Heart lovekiss

# 161
  Привет и от мен на всички!
Блонди, аз си пуснах гласа и рапортувам! Задължението си е задължение, преди всичко сме българи! Неочаквано за мен в секцията на хотел "Аполония", тук в Лимасол, имаше доста съвестни българи, дошли да гласуват...И държа да кажа, повечето бяха млади!
Сега ще стягам синковеца за БГ, че довечера излита и вече сме в едно напрежение....
  Приятен неделен ден!
  П.С. Честит рожден ден, Цвета80! Много здраве и щастие ти желая!   bouquet

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 15:09 от dani73

# 162
 А здравейте пак и благодаря за пожеланията.   bouquet Изкарахме си супер вчера в Ларнака.Бяхме на таверна точно до морето...
И ние днес пуснахме гласа си в Аполония и наистина имаше доста хора.По мое мнение сега ще има доста гласуващи от "принципно негласуващите".Ние и двамата с мъжа ми сме от този тип хора.Срам не срам и на двама ни сега ни беше сефтето.  Rolling Eyes  Wink
 Днес е последния ден от моята кратка отпуска.... smile3518 smile3514 newsm45 и направо ми се реве.
dani73 и ние сме замислили да пратим август малката за БГ с един приател тук,но още нищо не е сигурно,а и ми е притеснено,че още е мъничка....

# 163
УРААААА!!!! newsm44 bg ЧЕСТИТА ИЗБОРНА ПОБЕДА!!! newsm44 bgЕ, поне за мен е такава де coolcool.........
и съм наистина мноооооого радостна, не просто защото силата на която симпатизирам спечели, но защото спечели с категорично мнозинство, което ще даде силно правителство.............., а най-се радвам че се освести тоя заспал народ и се сети че трябва да направи нещо сам за себе си!  Hands Thumbsup -------------- тъй да ми е готино, та чак няма да ти се карам,
Пепитче, за несериозното отношение smile3560.., макар че си заслужаваш де...., щото на плаж можеш да идеш всеки ден, а избори има веднъж на 4години Naughty Peace

Цвети, права си за ефекта от "пробуждането" на "принципно негласуващите"..... и е чудесно че се случи......
А че ви е за първи път с мъжо..., е, никога не е късно човек да се реши за това, защото както и Дани е казала, преди всичко сме българи.... и дори тези които са напуснали пределите на родината и нямат и най-малко намерение да се завръщат да живеят тук, пак е нужно да гласуват - заради по-добрия живот на близките си в България /майки, бащи, братя, сестри, приятели.../, както и заради децата си, които един ден могат да решат да си дойдат...., а и да не решат, достатъчно е да казват със самочувствие че са българи, а не с половин уста и съзнанието, че "българин" = "човек - втора ръка". /Упс,  Blush разполитикантствах се #Silly/

Дани, предполагам че синчето в момента лети към татковината... newsm52 ако не е кацнало вече... Не се тревожи, всичко ще е наред! Hug

Хайде милички, лека вечер! Kissing Heart

# 164
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте мили мои кои радостни кои не  Hug Hug
Аз както винаги се затруднявам със включванията поради синковците които си играят на САМ В КЪЩИ ...филма...... обаче при нас е САМИ В КЪЩИ С МАМА ... Mr. Green  Mr. Green Mr. Green....
ТА така и така съм тук да ви изкоментирам ......
Цвети приеми и моите пожелания за рожденния ти ден макар и късничко но все пак  Hug..да си винаги така лъчезарна и усмихната и гледайки напред под ръчичка с мъжо и с малката ти сладка дъщеричка всичко винаги да е наред   bouquet  bouquet  bouquet......съжалявам че не съм се включила навреме за да ти препоръчам ресторантче и забавления ама другия път няма да пропусна Naughty
Анче ходихте ли на кино newsm78 кажи ми моля те филма преведен с букви ли беше или без за да закарам синковците това ни е любимия филм гледали сме доста пъти първия и втория епизод няма и този да пропуснем я  Peace Peace
Дани какво стана синковеца пристигна ли  newsm78 newsm78 че най накрая да си кажеш стой сърце на място всичко е ок Party Party Hug
Блондиии..............Изборите Thinking Thinking
мисля че трябва да го изкоментирам този въпрос със вас та това са първите избори във които аз НЕ гласувах и то по много проста причина просто ми е изтекъл срока на личните документи Embarassed а уви с кипърски не мога да гласувам  Mr. Green........а по отношение на изборния резултат мога да кажа че очаквах този развой на събитията  Thinking Thinking.....но въпроса е дали всички от съответната партия ще са толкова отдадени и целенасочени към проблемите във Б-Я или най накрая ще излезе че е било изборна реклама  Twisted Evil Twisted Evil...дано да не е така и най накрая нещата да потръгнат в тази държава .....аз лично съм гледала няколко предавания с Б. Борисов харесва ми начина по който се справя с нещата и начина по който не оставя събеседника си за момент да се усъмни във това за което говори ...... Peace.....затова наистина заслужава не само внимание но и доверие   bouquet...............та отплеснах се ай стига толкоз сега остава да чакаме и да се надяваме всичко да е ОК и да станем една достойна европейска държава bowuu bowuu

И накрая в заключение АМА моля ви не се блъскайте има място за всички да се изкажат айде народеееееееееееееее насам  hahaha hahaha hahaha Hug

Общи условия

Активация на акаунт