Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на алергията към липа?
Как може да се установи алергията към липа?
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на алергията към липа?
Симптомите на алергия към липа включват суха кашлица, хрема и други респираторни проблеми. Тази алергия може да бъде диагностицирана с помощта на специални тестове, като например проба за цъфтежа на дърветата, като например липи. В случая с Люси пробата се оказа положителна за дървесни цъфтежи, което обяснява нейните алергични реакции.
-
Как може да се установи алергията към липа?
-
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
За да успокоите дете, което се тревожи от летене със самолет, е важно да насочите мислите му към положителните аспекти на пътуването и предстоящата ваканция. Подкрепата и уверяването на детето, че всичко ще бъде наред също са от съществено значение. Освен това е полезно да избягвате негативни мисли и да насърчавате детето да се наслаждава на преживяването.
-
Какви са основните характеристики на почивката в Кипър?
-
Как се приготвя мусака?
!!! Да обаче не предвиди, че докато го вкарат в самолета има още доста време, през което ще си мятка насам натам чантичката с документите и телефона
.........Та ей така както си чакахме, моя мъж получава СМС от Алекс, който си беше още с нас, че вече е в самолета
...Почна се едно ядосване, че ще трябва да пише на ново СМС и накрая реши: Тате, ще ти пратя ето този текст: "КВС".....Ние гледаме умно и 2-та

...Тъй .,че моля, моля не към несириозните.
,а беше страхотно

бравос!..... Пък да ти кажа съвсем бях забравила за сагата с твоите документи
...., ееееххх старост-нерадоооост
съвсем взех да изкуквам.... изобщо можете да ми викате галено

...- я колко е изпълнителен.... и от притеснение да не пропусне и да не ви тревожи, ви го е пратил рано-рано
Сега сме си вкъщи и се гледаме,защото трябва да я пазим много 
БЛОНДИЧА!!!!!Надявам се носиш на спор
:!!!!!за мен кратко и ясно винаги в живота трябва да има 2 мнения по въпроса,ако БЛОНДИЧ МЕ убеди в противното на това което мисля-
ще обещая с ръка на сърцето ,че аз ще стана НАЙ-РЕДОВНАТА ГЛАСОПОДАВАТЕЛКА!!!!!!!

Въх ,тресе ма нервата май вече... 
.....горе долу изтикахме деня
,така се зарадвах като ги видях
,поне си струваше плачът
,че даже е обявен ДУЕЛ 
всяка вечер по това време вали...ужас 

.., та да тракна тука два реда...
като цяло ми видиш по-добре от оняден - в смисъл посъвзела си се от новината и ми звучиш ведро и мобилизирано за предстоящото заминаване... - то така трябва и да бъде
... - нали такова я беше пипнало мойта змейка-Лорка преди броени дни... Та стискам палци да не ви е пипна подобна гадост 
... - и не защото ми липсва дар-слово
Тая кратка увертюра
от която сама ще взема да привърша темата, та да си отворя работа да пускам нова
... вечеря приготвих, ядохме... тоалет на змейка оправихме и я пратих да си легне
................. Въобще баси многофункционалната мацка дет`съм, а?!

в един въпрос с отговор човек винаги намира правилното решение!!!тези въпроси ти ги зададох лично на теб,защото тук за кратко във форумчето се отвори една темичка -избори и гласуване!!!на мен ми стана интересно...даже в неделята денят на изборите,бях нападната от една позната(бг),която почти ми се скара за това че не съм ходила да гласувам
..., та и отчет търсих
.., но предполагам разпознавате вече добре начините ми да се бъзикам 
хитрушко той

.....обаче гледай сега не се разстройвай нас винаги ще ни има и ще сме до теб тъй че смело напред
и една стара нощничка дето ми изнамериха докато ми донесат моята