КИПЪР - ваканционна дестинация с най-готината БГ-делегация (ние :)) - 25

• 20 934
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
  И аз искам да ви честитя изборната победа! Съмнявам се, че някой се е изтирил да гласува за партия различна от "Герб"...но все пак всеки си има мнение, разбира се! Колкото познати срещнахмме след като вече бяхме гласували, само питаха: Задраскваме 3-ката на бюлетината и готово, нали??? Голям майтап беше!
 А синковеца, да се похваля, вече помага на бабите си в БГ да станат "руси"! Аз съм в почивка от неговите лудории! На летището, като за последно, ни спретна и една запомняща се раздяла...Ето как: Татко му му напомни като влязат в самолета да ни пусне един СМС. И нашия реши да си напише СМС-а предварително newsm48 !!! Да обаче не предвиди, че докато го вкарат в самолета има още доста време, през което ще си мятка насам натам чантичката с документите и телефона  smile3532.........Та ей така както си чакахме, моя мъж получава СМС от Алекс, който си беше още с нас, че вече е в самолета  newsm62 ...Почна се едно ядосване, че ще трябва да пише на ново СМС и накрая реши: Тате, ще ти пратя ето този текст: "КВС".....Ние гледаме умно и 2-та  newsm12 newsm12, а детето поясни: Означава - качих се в самолета!!!...
  А? Как ви се струва? Накарай мързеливия на работа, че да те научи на акал!  newsm78

# 166
Насам народе на почерпка ,послучай изборната победа newsm10
Ето кафенце
Блонди,не че съм несириозна по отношение на вота,но мисля ,че ви казвах историята за моите документи..,че в момента нямам никакви и съм подала да изкарвам нови ,уж към края на този мес,ще са готови newsm78,че и на почивка не можем да мрадне #Crazy...Тъй .,че моля, моля не към несириозните. newsm62...а на плажа наистина ходим всеки ден,но на воден спорт не се навива често мъжото да се иде Peace,а беше страхотно
Кате,нищо не ни святкаш за новия ресторант newsm78,как е?потръгна ли?те кипърци и туристите обичат да похапват,ама инфото от теб е по интересно Heart Eyes
Дани,сега е момента за истинската почивка и растоварване newsm10 ,синковеца не го мисли....сигурна съм,че ще си изкара страхотно лято,а може и да не му се прибира...моя син все мранка като се прибираме от БГ.....,,пак в Кипър??,пак на това слънце??,защо.....и такива разни въпросчета smile3521
Хайде спорна седмица на всичкиhttp://www.youtube.com/watch?v=Af1BRDUt2xE

# 167
аааа, Пепитче, хубУ си се сетила да почерпиш... Hands Clap бравос!.....  Пък да ти кажа съвсем бях забравила за сагата с твоите документи #Silly...., ееееххх старост-нерадоооост smile3560 съвсем взех да изкуквам.... изобщо можете да ми викате галено Роза...... - накратко от склероза hahaha hahaha Joy Joy

Кате, и ти ли бе дУшо smile3560...... - бе тва с бастисването на документите да не е заразно там у Кипрото tongue Joy Joy.... ----- А иначе за това което казваш - дали ще са достатъчно целенасочени, а и способни да решават проблемите пред които са изправени представителите от ГЕРБ..., ще ти кажа, че:
1) тия хора са се подготвяли за настоящите избори, подбирали са вътрешно експерти от различни области, обмисляли са управленски стратегии и т.н. в течение на последните няколко години /от как Б.Борисов влезе в политиката/....................... и......................
2) да, наистина повечето от хората които ще бъдат излъчени на ключови позиции в МС-т няма да са популярни лица, а напротив...., но няма как - нима масово хората не искаха точно това - нови лица на мястото на досегашните добре познати /а и в голяма част от случаите крадливи/ физиономии Twisted Evil... Остава наистина в ГЕРБ вътрешния подбор на хората, които ще поемат отговорните постове да е качествен - т.е. две неща са важни според мен: А) конкретният човек да е вещ,кадърен специалист в съответната област; Б) да работи безкористно.... Дай, Боже! Praynig

Дани, не сте погледнали позитивната страна на ситуацията със смс-а на синковеца... Mr. Green.... Накарали сте му се, пък той даже похвала заслужава Whistling...- я колко е изпълнителен.... и от притеснение да не пропусне и да не ви тревожи, ви го е пратил рано-рано Laughing ---------- Пък и даааа, верно изобретателно е момчето - я па я! Mr. Green няма два пъти да се мъчи да го пише пустия смс #Silly... тъй и тъй знаете какво ще е съдържанието, и съкращението върши работа Wink hahaha

Хайде, мацоранки, приятна вечер на всички! lovekiss

# 168
Здравейте и от мен! От няколко дена се опитвам да ви изчета,но още не успявам така че не съм в час,за което моля да ме извините Peace
При нас е все една съща,операцията мина успешно и засега малката се чувства много добре и има голям апетит Simple Smile Сега сме си вкъщи и се гледаме,защото трябва да я пазим много Hug
Толкова от мен,отивам да чета назад Hug
Приятна вечер на всички  bouquet

# 169
                                           честита победа!!!!изборна разбира се!!!! newsm10
чакай сега малко да подпаля  hahaha bowuu БЛОНДИЧА!!!!!Надявам се носиш на спор    bouquet smile3540 smile3503:!!!!!за мен кратко и ясно винаги в живота трябва да има 2 мнения по въпроса,ако БЛОНДИЧ МЕ убеди в противното на това което мисля- Thinking ще обещая с ръка на сърцето ,че аз ще стана НАЙ-РЕДОВНАТА ГЛАСОПОДАВАТЕЛКА!!!!!!! newsm26 bg
1-во АЗ ОБИЧАМ МОЯТА СИ СТРАНИЧКА И МИ Е МЪЧНО ЗА НЕЯ!!!ГОРДЕЯ СЕ С ТОВА ЧЕ СЪМ''БЪЛГАРЧЕ ИЗРАСЛО В СВЯТ СВОБОДЕН ,В СЛАВНО ВРЕМЕ................. bowuu,НО.................-ИЗБОРИТЕ????????????????-не съм гласувала и не вярвам в това(((сега вече си представям БЛОНДИЧА #Crazy)))!!!НЕ ВЯРВАМ-защото според мен това е игра на пешки!мишки и котки както искате така го разбирайте!!!политиката-един театър,едно неизбежно зло,нагласена работа,игра на интереси!!не говоря само за БГ,а за всички и навсякъде!!!имам няколко въпроса ,който си задавам винаги и не намирам отговор,дали защото аз не искам да видя или БЛОНДИ ,не ми е натрила носа Joy?!!!!!
1-какво значат изборите?
2-не е ли всичко нагласено?
3-защо трябва да вярвам в политиката и да си давам вниманието и гласа за тези които УЖ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ от нас?
4-дали наистина нашият глас не е глас в пустиня?
5-защо турците имат двойно гражданство и кой им го е дал?
6-как Тодор Живков навремето успя да ги сложи на мястото им и да ги изпрати от там от където са дошли,А СЕГА ТОЛКОВА ГОДИНИ СЛЕД ТОВА НИЕ ОТНОВО СМЕ В СТРАХ ОТ ТЯХ И ТЯХНОТО НАШЕСТВИЕ????????КАДЕ СА БИЛЕ ПОЛИТИЦИТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ И ЗАЩО СА ПОЗВОЛИЛИ ТОВА?
ДА искам да вярвам и гласувам,за нашите братя и сестри,НО САМО КОГАТО ЗАПОЧНА ДА ВЯРВАМ ЧЕ ПОЛИТИКАТА РАБОТИ ЗА НАРОДА,А НЕ НАРОДА ЗА ПОЛИТИКАТА!!!!!
И ПАК КАЗВАМ ЧЕ НЕ ГОВОРЯ САМО ЗА БГ!!
7-защо бг.в чужбина имат глас в изборите в бг?(изобщо защо хора и граждани ,които живеят извън страната си от даден период от време имат право на глас????????????)те дали изобщо са запознати с проблемите на гражданите в самата страна?и дали техният глас ще бъде даден на място или просто бройка да има ,пък каквото ще да е?????избори да стават -пък каквото ще да е???????????УЖ ПРАВО НА ГЛАС!!!ПЪК САМАТА ИСТИНА """ПЕЙЛИ СИ ПЕНКЕ ЛЕ,КОЙ ЛИ ТЕ СЛУША?"""
Това са само час от въпросите които имам!!!БЛОНДИЧ,ХВЪРЛЯМ ТИ РЪКАВИЦАТА И ТЕ ПРЕДИЗВИКВАМ НА ДУЕЛ!КРАТЪК И ЯСЕН! bowuu bowuu JoyОТ ТЕБ ЗАВИСИ ДАЛИ БГ.ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОЩЕ ЕДИН ГЛАСОПОДАВАТЕЛ!!! newsm78 Peace
КАТИ,филма беше хубав ,има за гръцки говорящи(филма няма букви,говорят на гр) и на английски!залите са различни!ние ходихме на гръцки от 5.40!!!има от 19 и 21.не съм сигурна newsm78!3 са прожекциите!!имаше много деца и се посмяхме добре!!! Hug

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 08:52 от aann

# 170
ДобрЮтро!Аз от днес вече не съм на работа и по тоя повод съм кукнала посред нощите наспата.... Mr. GreenНякой по желание да ми прави компания,че да не посочвам? CrazyВъх ,тресе ма нервата май вече... #CrazyНо днес съм решила нищо да не правя и да си почивам само,утре ще се видя с приятелки,в четвъртък ще глася багажа,а в петък пътуваме за Търново,за да се видим с мама и така....до неделя! ooooh!
Шанкулче,радвам се ,че всичко с малката кукла е наред! Heart Eyes
Цвети,понеже мъжо каза,че и той заслабнал,а и аз нали си върнах (почти без 5кг)мерките и за да можем да се познаем с него на летището,кажи му с един букет цветя ,да ме чака.....  Whistling
А за изборите....кво да ви кажа?Ако и бат'Бойко не ни опрай,не виждам кой друг може! Crazy
Айде слагам ви кафе и мамбо,пък вие си поспете още.  bouquet

# 171
  • Попово
дубрутру и от мен  Hug
и аз гласувах за греберите... не за друго ами защото и ние българите тряба да се обедим, не само другия етнос, стига вече сме си пръскали гласовете насам натам... пък дано се вдигне вече държавата на крака  bg

# 172
Ехо из между живите съм Shocked
Такава нощ изкарах,че чак не ми се мисли....то май започна от вчера сутринта..
Бебка,като рече че ще плаче smile3514 newsm45.....горе долу изтикахме деня Whistling....,но ноща беше кошмарна...и температура вдигна ,и повраща/добрече днес е ден да имаме вода,да се освижим Laughing,че все още сме на режим/ всичко на веднъж....и баткото не можа да се наспи Mr. Green и днес ни е крив света на всички Twisted Evil....а мойта бебка героиня,има 1 горен и един долен зъб и то кучешки smile3501,така се зарадвах като ги видях newsm44,поне си струваше плачът Peace
А туй нашето форумче ли е?много на политика е обърнато smile3506,че даже е обявен ДУЕЛ smile3521,МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ то сериозна работата newsm78
Блонди,упс Роза,на всички егн си оказва влияние Joy....ти пак си добре, Peace....айде да не се оплаквам повече да видите на кой трябва да се вика Розааааа Joy hahaha
шанкулче,трудното минало Peace,хайде бързо въстановяване Hug,и по-често се включвай Peace
Мирка,мерсаж за закуската.....чак ти завиждам че си се наспала Peace,и плана който си замислила е страхотен Peace,почивка релакс  newsm10,това да се чува Joy
Ререна и ти от раннобудните newsm78,исобщо оставят ли те да поспиш newsm78
Хайде на следобедна почерпка

# 173
Здравейте отново Heart Eyes
Обаче пак влизам набързо,че тук имаме буря...отново #Cussing out всяка вечер по това време вали...ужас #Crazy
Жу май питаше- махахме третата сливица Peace А за почивката благородно ви завиждаме че си имате такова местенце за релакс Hug
Мирка,браво.Много се радвам за вас! Семейството трябва да е заедно,иначе не е работа Peace
Както ние сега,тати го няма за малко,ама малката на всяко заспиване и събуждане плаче за него Tired
Хубава вечер на всички  bouquet Аз изключвам лаптопа че вече един изгоря заради тока #2gunfire

# 174
здравейте на бързо!!!ще ходим на театър!голяма жега и май на  никой не му се пише ,а?кати,къде изчезна,бе? newsm78
блонди и тя нещо като червенят пипер се загуби!!!!
пепита,трудна работа,ама на беба е било по -трудно,милата Hug.най-важно че сега всичко е ок!!!!!!!колкото за политиката,разбира се нека поклюкарим и за други неща понякога.ние жените трябва да разбираме от всичко,даже и как изгоряла крушка да сменим-що не?????! Joy Joy hahaha hahahaче така де,да няма само за манджи да говорим????????!!!!!!!!  chef newsm78!!!днес има много отсъстващи,нещо? newsm78.да не са открили друг форум и да не казват newsm78 newsm78.
мадамки,хайде до скоро  love001

# 175
Хай, мацки! babydust7
Най-сетне си сядам на Д-то днес.., ама не съвсем щото паралелно въртя пералня wash.., та да тракна тука два реда... /е, малко повече от два ще са де Wink.../
Мирка, душко, като изключим кукването ти по първи петли newsm57  като цяло ми видиш по-добре от оняден - в смисъл посъвзела си се от новината и ми звучиш ведро и мобилизирано за предстоящото заминаване... - то така трябва и да бъде  Hands Thumbsup

Пепитче, поизмъчили сте се с бебка spoko Hug... Дано само зъбките да са били причината, че лятно време нали вървят такива вируси с висока Т, повръщане/диария Sick... - нали такова я беше пипнало мойта змейка-Лорка преди броени дни... Та стискам палци да не ви е пипна подобна гадост fingerscrossed

Шанкулче, бравос за успешната операция Hug... Няма как - ще се попазите малко сега...

Аанни, теб оставих за накрая, че ще ми се проточи отговорът.... smile3560...... И така.., виж сега, ролята на агитатор/пропагандатор...етц... ми е малко чужда #Silly.., но понеже поставяш нещата под формата на "хвърлена ръкавица", а аз не съм човек дето бяга от предизвикателства Wink.., та няма как да не отговоря Mr. Green ----------------
Преди всичко обаче искам да изясним един момент - нямам претенциите че ще ти променя отношението и ще те превърна в "пръв гласоподавател" fiuuuuuu... - и не защото ми липсва дар-слово Wink, а защото имам едно определено схващане относно споровете и опитите да убедиш някого в нещо, а именно: според популярната фраза в спора се ражда истината.., но аз не смятам така. Моето виждане е, че независимо от истината (къде е тя), спорът допринася единствено за ясното отграничаване на различните мнения Peace.... И смятам така, защото след определена възраст (зрелост) хората имат вече едно сформирано отношение към живота като цяло и към различните му явления... и това отношение е доста трудно (често дори невъзможно) да се премоделира. Да не говорим, че всичко е въпрос на ъгъл на гледане  - т.е. едни и същи факти от реалността стимулират към различни изводи и поведение различните хора. В потвърждение на това мое виждане е и факта, че част от аргументите, които ти си посочила като причина да не виждаш смисъл в гласуването, същите тези аргументи аз бих ги привела в подкрепа на необходимостта да се гласува. yes  Тая кратка увертюра Mr. Green беше за да изясня защо аз не си поставям за цел да те направя гласоподавател в бъдеще, но ще отговоря на въпросите ти по реда в който си ги задала, а от там нататък ти си знаеш Peace
1-какво значат изборите? --- за да ти отговоря мила Аанни на тоя въпрос, трябва да спретна една протяжна лекция по Конституционно Право  umnikuu  от която сама ще взема да  привърша темата, та да си отворя работа да пускам нова #Silly.., а от друга страна всички тук ще ви отегча до смърт Joy Joy.... Затова само ще щрихирам, че както всички останали социални, политически, икономически и прочие явления, изборите са един изкуствено създаден от хората механизъм за регулиране на отношенията в обществото bowuu  В частност, чрез провеждането им, хората /народът/ делегират волята си и дадени правомощия върху отделни личности, които следва да работят в полза на добруването на тия дето са ги излъчили smile3560 - знам, звучи направо комично в контекста на българската действителност, но давам принципен отговор на въпроса кво аджаба значат изборите Peace
2-не е ли всичко нагласено? - Не, не всичко Mr. Green... Но точно защото отделни "формации" и личности се стремят да нагласят до максимум резултата както на тях им е угодно, точно затова е нужно да се гласува...  Защото колкото повече хора съзнателно /по съвест и убеждение/ дадат своя вот, толкова повече ще се размие ефекта от тия напъни да се "моделира" предварително резултата от едни избори.
3-защо трябва да вярвам в политиката и да си давам вниманието и гласа за тези които УЖ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ от нас? - Не е нужно да вярваш в политиката, но достатъчно е да съзнаваш, че колкото и да не ти се ще, точно тя е тая която до голяма степен определя стандарта ти на живот. Е, тъкмо по тази причина смятам, че щом ни е дадено гражданското право да вземаме, па макар и пасивно, участие в определянето на съдбата си /под формата на гласуване в избори/, то би било проява на незаинтересованост към собственото ни бъдеще, ако не го сторим. Peace.... И верно, че много от политиците ни вече са се компроментирали, но измежду гнилите ябълки има и читави - хора, наистина способни, имащи волята и компетентността да работят "на ползу рода" /както казваше Жорж Ганчев Mr. Green/.... А ние пък имаме глави на раменете си за да преценим кому даваме доверието си.
4-дали наистина нашият глас не е глас в пустиня? - Глас в пустиня би бил единствено не-даденият глас Peace... Освен това, даже и след време човек да се окаже разочарован от този/тези, който/които е подкрепил, знае че е направил зависещото от него нещата да се променят в желаната посока... Та на реторичния ти въпрос за "гласа в пустиня", аз ще отговоря още и чрез друг риторичен въпрос: Не е ли направо абсурдно да полагаме грижи и отделяме внимание за куп дребни неща от ежедневието - напр. да си заредим батерията на мобилния телефон.., но когато трябва да "заредим батериите" на един "механизъм" който регулира живота ни, да проявяваме нехайство?
5-защо турците имат двойно гражданство и кой им го е дал? - по същия начин бих могла да попитам защо например Кати има двойно гр-во и кой й го е дал.. Laughing /Кати, мила, извинявай, просто ти първа ми дойде на ум като пример, който всички познаваме на човек с двойно гражданство Peace/... Мисълта ми е, че не е толкова важно кой колко гражданства има, а че определена политическа формация от близо две десетилетия мобилизира /фактически манипулира/ "своя" етнос по изборите, заигравайки се с етническото равновесие. Но точно за да се неутрализира във възможно най-голяма степен тая манипулация, е важно всеки от така да се каже "нашия си етнос" да гласува.
6- ---- на този въпрос ще пропусна коментара, защото бие леко на шовинизъм smile3560 пък и смятам че съм изложила позицията си в отговора на предходния... Peace
7-защо бг.в чужбина имат глас в изборите в бг? - на този въпрос съм отговорила до голяма степен в по-предния си пост - тая част където съм се обърнала към Цвети, та ще е малко нескромно да се цитирам сама.. Wink... Що се отнася до останалата част от коментара ти към №7 само ще кажа, мила ми Аанни, че аргументите ти са вътрешно противоречиви Mr. Green..., т.е. - не може хем да се възмущаваш от факта как така българските изселници в Турция, които нито имат намерение да се връщат, пък някои дори и български не знаят и името си не могат на бг.да напишат..., та как тъй тия хора ще ни определят съдбата..., а същевременно да не разбираш че единствения начин да се тушира ефекта от т.нар. "изборен туризъм", пък и от другите негативни явления като "купуването на гласове" и т.н. е да се гласува Peace

Тъййййй, постарах се да съм кратка..., ама не ми се отдаде май fiuuuuuu hahaha hahaha.., та докат`пишех не само изпрах, ами простях hang... вечеря приготвих, ядохме... тоалет на змейка оправихме и я пратих да си легне 1countingsheep................. Въобще баси многофункционалната мацка дет`съм, а?! newsm03 newsm47

Направо се разписах за три дни напред #Silly rotfImbo rotfImbo но поне Аанни надявам се удовлетворително ми е изложението Wink

Хайде, милички, приятна вечер ви желая на всички! smile3525

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 22:20 от Miss Blondy~Redhat

# 176
        и преди да ви кажа лека нощ!!!.......
театъра беше супер!!!!!много хора и добро представление!
блонди,даде ми материал за мислене и размишляване..... Thinking.защо не да намеря логика в това което казваш!!! Naughty в един въпрос с отговор човек винаги  намира правилното решение!!!тези въпроси ти ги зададох лично на теб,защото тук за кратко във форумчето се отвори една темичка -избори и гласуване!!!на мен ми стана интересно...даже в неделята денят на изборите,бях нападната от една позната(бг),която почти ми се скара за това че не съм ходила да гласувам newsm78 #Crazy!!!как така аз такава безотговорна??????????? newsm78.ето така дойдох до тук да отворя и задам моите въпроси на теб Peace.хайде стига съм пълнила главите на мадамките с моите глупости Whistling Whistling
и такааааааааа......аз вече се стягам за болницата !влязох в 9-ят мес. и вече съм в очакване smile3521.оффффффффф!!!горещо,тежко,бебето рита,ходя по магазините да купувам неща за болницата.......абе знаете за какво става въпрос!!!
сега ви казвам НА ВСИчКИ ЛЕКА НОщ!!!!!! newsm46

# 177
  Мацоранкииииии, закускаааа...

Аанни, щом съм ти дала мат`реЯл за размисъл Mr. Green... и това е достатъчно добър резултат Peace - демек не съм си търкала снощи клавиатурата напразно Wink Laughing ----- Впрочем усетих аз че някой ти е подпалил фитила по темата /имам предвид тая твоя бг-позната дет`ти се била почти накарала.. smile3560.../... То и аз тука малко като командир действах #Silly.., че ви изкомандорих ходом-марш да гласувате smile3519..., та и отчет търсих newsm65.., но предполагам разпознавате вече добре начините ми да се бъзикам Hug ----- Ноо, като оставим на страна тия "командирски изцепки" hahaha.., се постарах да ти отговоря сериозно на въпросите, защото както сама си писала, когато един въпрос получи смислен отговор, това може да наведе човека към премисляне на позицията му.., пък оттам нататък всеки сам си взема решенията... Peace
А това е специално за теб, по случай  влизането в 9-я месец... /мисля че добре съм подбрала тематично снимката/ Heart Eyes

И с тази прекрасна песен Eros Ramazzotti + Cher - Piu Che Puoi ...искам да пожелая....
хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 09:32 от Miss Blondy~Redhat

# 178
  • Larnaca, Cyprus
Добро утро добър ден кой както е сварил newsm53
Дани чудесно се е сетил сина ти да посъкрати СМС чето ми така де кво ще се тормози да пише пък недай си боже направи някоя правописна грешка после пак ще му се карате така със съкращенията се отървава идеално smile3533 хитрушко той smile3503
Шанкулче много се радвам че операцията е минала успешно дай една прегръдка на малката от мен  newsm51  love001.....а тати няма ли да се завръща вече какво ви е изоставил такова след операция не се прави ще се караме  smile3516
Мирка как са нервите днес ....тресът ли те още newsm78 newsm78....еййй да знаеш тия изпращания са много сърцераздерателни могат да изкарат всеки човек извън кожата му ..... Weary smile3518.....обаче гледай сега не се разстройвай нас винаги ще ни има и ще сме до теб тъй че смело напред newsm10
Пепииии добре де малката не можа ли да ти покаже къде я боли или нещо така да ти подскаже че е вадила зъбчета ....нали има едни кремчета дето се слагат на жлебинките на дечицата поне да не ги боли толкоз милите и да плачат .....я питай в някоя аптека и другия път като ревне и имаш съмнения мажи направо Peace
Блонди smile3501 smile3501 моите поздравления за уточнението по спора и съмненията на Анче за изборите обаче там оназ точка дето се заяжде с мойта личност ме засегна  smile3515 smile3515 newsm48 Joy Joy...както знаете ние БГ сме изобретателен народ и по документи аз дефакто не съм с двойно гражданство защото в БГ се водя със моминската ми фамилия и не съм си регистрирала брака а само децата ....а пък в Кипър се водя с кипърската фамилия т.е. дори може да се каже че съм друг човек .... Twisted Evil.....и дори имам и два номера на Лична карта  smile3503 smile3503.......ха да видим кой кого newsm62
Анче гледай сега да не вземеш да се притесниш обаче завчера те сънувах т.е. предполагам че си ти защото бях дефакто аз и се мъчих в предродилни напъни т.е. вероятно си била ти защото друга позната бременна нямам но единственото успокоително в случай беше че РОДИХ много бързо .....т.е. ти де smile3521.......купи ли всичко за бебчо и теб да ти кажа не прекалявай с дрехите вземи най необходимото защото и аз така уж всичко си бях приготвила по списък пък половината куфар го прибрах недокоснат обратно ..........и да не си забравиш пижамката щото аз така направих всичко в куфара пък пижамето в гардероба hahaha hahaha....че раждах по долни гащи т.е. по без гащи  tooth и една стара нощничка дето ми изнамериха докато ми донесат моята tooth

Имам проблем който може и знае нещо да помага ................ newsm78
1. Вчера се опитвах да си сменя две изгорели крушки обаче за мое нещастие успя да излезе само стъклената част другото остана вътре и на двете явно от жегата нещо незнам newsm78...как да ги махна дайте идеи  newsm78 newsm78.........е разбира се попитах и мъжо пък той реши че е най добре да сменим цеееееееелия полилей било му време  smile3544

това засега после пак ще дойда bowuu

# 179
 И аз искам да ви честитя изборната победа! Съмнявам се, че някой се е изтирил да гласува за партия различна от "Герб"...но все пак всеки си има мнение, разбира се! Колкото познати срещнахмме след като вече бяхме гласували, само питаха: Задраскваме 3-ката на бюлетината и готово, нали??? Голям майтап беше!
 А синковеца, да се похваля, вече помага на бабите си в БГ да станат "руси"! Аз съм в почивка от неговите лудории! На летището, като за последно, ни спретна и една запомняща се раздяла...Ето как: Татко му му напомни като влязат в самолета да ни пусне един СМС. И нашия реши да си напише СМС-а предварително newsm48 !!! Да обаче не предвиди, че докато го вкарат в самолета има още доста време, през което ще си мятка насам натам чантичката с документите и телефона  smile3532.........Та ей така както си чакахме, моя мъж получава СМС от Алекс, който си беше още с нас, че вече е в самолета  newsm62 ...Почна се едно ядосване, че ще трябва да пише на ново СМС и накрая реши: Тате, ще ти пратя ето този текст: "КВС".....Ние гледаме умно и 2-та  newsm12 newsm12, а детето поясни: Означава - качих се в самолета!!!...
  А? Как ви се струва? Накарай мързеливия на работа, че да те научи на акал!  newsm78
Ох,как се смях с вашия СМС  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нпомни ми за оная телеграма......
Жена пратила на мъжа си който бил в командировка следната съкратена телеграма за да не плаща много пари за нея

"Мили ми мъ,Го па от кру
Не си сми от до,он гле ка пу"
Превод:
"Мили ми мъжо Гошо падна от крушата.
нЕма смисъл от доктор,он гледа като пукал"

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт