КИПЪР - ваканционна дестинация с най-готината БГ-делегация (ние :)) - 25

• 20 931
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Еееее, Катей, Naughty пак изкара тежките думи Whistling... Къде видя заяждане бе жена newsm78 - аз 1-во че изрично поясних че те давам като пример на човек с българско + друго гражданство, тъй като ти самата тия дни каза че имаш кипърско /ако се сещаш дет`пак аз те бях питала във връзка с документите за самоличност.../... и 2-ро като те знам каква си докачлива Wink, предварително се извиних Peace.... Макар че изобщо не виждам от какво можеш да се засегнеш, при положение че контекста, в който те дадох за пример по никакъв начин не определя т.нар."двойно гражданство" като нещо едва ли не нередно Rolling Eyes.... Даже напхротив.., ако си прочела внимателно, изтъкнах, че не е проблем това кой колко и какви гражданства има, а че определени формации се опитват да жонглират с този факт и манипулират в своя полза. Peace

Мастерче, мноО як тоя смс... за Гошо... Mr. Green hahaha Joy Joy

# 181
Здраствуйте тавариши  Laughing
Тук си ви чета и ми е много интересно,ама пусто нямам муза да пиша... Thinking
Малката лети на 29 юли за Бг и си идва края на август.Откакто уредихме нещата и не ни се пуска.Мъчно ми е едно такова,но ще го преодолеем.Досега не се е делила от мен,но знам,че там я чакат разходки и куп нови забавления,а и малко да оправи българския език,че срамота  Naughty
 Само дето от сега не млъквам да раздавам забрани и нареждания по скайпа,които предварително знам,че няма да бъдат спазени... Wink но поне съм длъжна да опитам  Laughing
Мирката,чакаме ви с нетърпение   bouquet  newsm10 Още 4-5 дни и ще има "Я су филе..." cheers  Drunk dazzler1

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 15:51 от cveta80

# 182
Кате,знам,че ви има и сте до мен!За това и  ми е спокойно! Hug
Днес се изпращахме с моите дружки тук(с които м/у другото се запознах тук-във форума)и ме бъзикат,че няма да плачем,че миналото лято нали за Търново ме изпращаха и ме били прежалили вече... Mr. Green
Иначе нервите са добре,владея се,купих куфара и една къса дънкова пола си взех....и съм готова за Кипър! Joy Joy Joy
Айде лек ви ден за сега!  bouquet

# 183
Ето и аз да се запиша Hug
Тази жега направо ни съсипва Whistling
Имам чувството ,че сте набия вече някой в квартала Joy box
Нанесе се нов съсед под нас/вече споменах,че има куче/...нестига ,че ги търпя по цяла нощ... smile3515,викам айде да не е с лошото...хора сме,пък и той е само за 3-5мес.докато му ремонтират къщата....та яз си трая ,ама до кога не знам newsm78....даже и не съм му намеквала....днес умника ме видя на стълбите и ми вика,че много сме тропали/децата/и то най вече като ходили с обувките #Crazy.....еееееееееее не издържах,1_во ние сме боси по цял ден,2-ро в 12-1 през ноща #Crazy #Crazy,че тези мойте деца да не са нощни птици newsm78,поне да беше по-раничко да има оправдание Rolling Eyesи като видя,че подпуших,взе да го обръща на майтап....,,може би мъжото ме гонкало,за hug за забавление"....то хубаво ,че се майтапиш ама защо не започна с майтапа...пък лека полека ми подхвърли въпроса за тропането......
А комшииката румънка,/лошо няма,малко сбирщайн/,но в 2 часа като събрала няколко семейства на купон...и то не у тях ами на блока отгоре....и като се развеселили и като запяли #2gunfire,бясните ме хванаха....то колко да изтърпиш newsm78,казах и по най -любезния начин,че не е времето и мястото за купона,а тя нашта ми се репчи smile3512,добрече някой ме изпревари и извика полиция, Peaceда не съм аз пак ,,черното магаре"....изобщо някакъв кошмар...опитвам се да не им обръщам внимание,ама до кога newsm78 #Crazy
Малеееее,пак започнах да се оплаквам,но какво да правя
Кате,беба показва /не всеки път/каде я боли,но през деня...а нощно време пла4а му е спасението #Crazy....а тези гелчета май не вършат никаква работа Twisted Evil,доста майки го казват
Дессита/дано не правя грешка/,ти ли ми беше споменала за някакво изпитано лекарство?за зъбките и тук в Кипро го нямаше....Сега като те споменах Hug,къде се дяна?Драсни някои ред да видим ,че си м/у живите Joy hahaha
Блонди,мерсаж за поздравчето Hug и закуската,след скандалите ме отпусна Peace
Цвета,ще го приживееш,нали сме мъжки момичета hahaha.и наистина се подобрява бг език/забелчзах го по сина ми,напоследък говори много нови думи и по-правилно/,после няма да можеш да я познаеш,и ще ти е кеф като я слушаш как говори Hug Peace
Мирка,хайде чакаме те, Hugспоко всичко е твойте ръце Peace
Хайде на почерпка

# 184
пРАЩАМ НА ВСИЧКИ ВИ ЦЕЛиВКИ

Пепиткееей,и аз имам едни луди за връзване под мене...Като включат тая скара всяка вечер и при мене става като Освиенцим...димна завеса и не се диша...Не мога да сваря да затворя балконите и прозорците....Няма оправия......Аз точно затова не съм си купила скара,за да не тормоза съседите....Въпрос на възпитание е цялата работа....
Отсреща пък имат едфно голямо куче......Кат' с еразлае рано сутрин и забрави да си поспиш...Особено в почивните дни....Абе и аз съм дигнала мерника...Ма да видим...

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 17:53 от TheNMaster

# 185
Мастърче,така съм напушила,че да не ме барат,чееееееееее да не искарам #2gunfire #2gunfire
да видят другата страна на пепита smile3514......ти сериозно ли говориш,че по тази причина нямаш скара????
яяяяяяяяяяяя си купи една да ги вкараш в пътя newsm62 smile3534
А за кучето един съвет Joy....продават преспивателно и го слагаш в 1 кремриш или нещо подабно Grinningподхвърляш го в петък вечер и да видиш в събота как ще спиш като бял човек Peace... smile3532днес ме светнаха по въпроса и ще пробвам и аз Peace.....можело и с отрова за мишки newsm78ама сте се гътне,чак до там май не ми се стига Mr. Green.....ама то зависи до кога сте ми лази по нервите smile3521

# 186

Пепиткееей...тая сутрин имахме ново изпълнение от комшията отсреща(с лаещото куче)...В 06:30 сутринта изсипа един голям леген с натрошени стъкла в градинката отзад блока...С ткъв трясък се събудих,че направо подскочих от леглото...А сърцето ми се качи в гърлото от уплаха.Една бабака от втория етаж се равика и тоя идиот вика"Я млък! Гледай си работата,че да не ти се стъжни"  Shocked Shocked Shocked  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 187
Мастърче,мерсаш за закуската Hug
Като гледам и твойта не е лесна newsm48...мен ако ме събудят по такъв начин #2gunfire..мммммм
тежко им....поне ще си го върна  Peaceти нали си отгоре Peaceхварляй и ти да видим дали ще им хареса Joy
пък нестига ,че виновен ами и тон ти държи smile3512....то май каквото кучето такъв и собственика
,пази боже от такива комшии smile3515
А ДРУГИТЕ КАДЕ СЕ ИЗПОКРИХТЕ ДНЕС smile3506
хайде пропуснахте закуската,може и следобед да се навакса newsm10
заповядайте на обяд

Приятен апети newsm22т

# 188
халоуууууууу!!! Hug
мале-е-е-е ужас!ей тва вече ако не е проблем,пък на..........пепита и мастерчето....милите Hug Hug!аз да вика кажа честно от както съм тук в Кипър и се задомих все на съседи пенсионери попадам Joy и те са едни тихички милите ,че чак скуката ме хваща Joy.и най-лошото е че само аз тук около радиус 100 метра ако реша да слагам ред в къщата само аз се чувам Blush Blush.чак после срам ме хваща!!!!имаме едно куче тук ,ама то лае рядко!!! Naughty.......когато живеех с мама и тати на младини Joy в БГ,имахме едни съседи който си купиха уредба и елате да видите как се прави дискотека в блока!!!!??? smile3511
на мен ми беше забавно,но пък на по възрастните(тогава),който ходеха на работа и имаха малки деца newsm61,ужас!!!!
кати newsm62.дано наистина родя бързо,така съм се настроила и аз още от сега.......вече да излиза,че много мърда вътре и не ме оставя да нанам нощем...то после пак ще е така,но пък поне няма да ме рита ..... #Crazyколкото за багажа-старая се да взема колкото се може по малко неща,една малка чанта-сак!!!а това за нощницата newsm62,то да не стане и моята такава.....за сега само нея не съм изпрала....все се мотам....... newsm78..
цвете.тези деца!!!!!!!! Hug Hugнаправо не искам да бъда на твое място!!!!ама от една страна нека се учи малко на самостоятелност!!!!!!тя между другото на колко е години?
мирка,аде мана моу ,поу исе????????? newsm78 newsm62 smile3503
блонди,къде изчезна бе? newsm78,как е малката?как си изкарвате лятото така две самотни гълъбици?отпуски???????(предполагам,че работиш или пак нещо не съм разбрала newsm78 newsm78)..

# 189
Добро утро!Тая нощ се събудих в 4,30.... CrazyТова ни беше последната нощ вкъщи....Останалите две ще са при мама.Някак си нещо ми се е затъкнало в гърлото.... SadА и тоз самолет...Баща ми снощи ме успокоява,(той понеже се е налетял и е обиколил доста по света)да съм вземела валидол и едно уиски да съм гаврътнела преди полета! Mr. GreenУф,не мога да си събера мислите нещо,а уж се опитвам,да не мисля,а само да се организирам....Аааа,моя мъж каза,че от 14-и август до края на месеца ,ще съм в отпуска! Laughing
Много хаотичен ми стана поста.Я да слагам по едно кафе и да млъквам,че само глупости говоря/пиша.... Whistling

# 190
Калимера, мацоранки!  love001
Лелееее, Мирка, теб съвсем те е гепила предстартовата треска.. smile3560... Но това си е нормално де... Абе ти, пу-пу да`н`тъЙ уруки, ама голяма си късметлийка - де го другаде тоз късмет да те уредят с работа и да я започнеш с отпуска newsm35  coolcool Повече от чудесно са тръгнали да се нареждат нещата - ще имаш 1/2 месец да се адаптираш, да се понарадваш на мъжо и т.н.

Хайде понеже вече е сложена закуската, за всички премрели от жеги у Кипърско, от мен нещо разхладително....
..................... - уточнявам за у Кипърско че сервирам,
щот`в БГ хич не ни трЕбЕ да се разхлаждаме - то са едни проливни дъждове  umbrella..., та бури гръмотевични... buria.., чудесия... #Crazy......... Обаче и у нашенско на който му се хапва сладолед и попийва ледена кола, пък и устни да разкваси с плодова салатка, да заповяда Hug

Е,хайде, аз утърчавам по задачки-закачки...
Хубав smile3558 на всички! lovekiss

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 08:49 от Miss Blondy~Redhat

# 191
Тцъ,кацам на 12-ЮЛИ и почвам работа на другия ден,отпуската е от 14-АВГуст...... Crazy

# 192
А, верно бе.. #Silly... не съм прочела внимателно че август си казала..... Ееееее, нищо дееее, то пък не може всичката хубост на куп smile3560... Хайде, споко, многото мина..., а само след два дни ще сте си заедно семейството...
и какво по-хубаво от това... Hug Hug Hug

# 193
Ей Блонди,де се дяна вчера ,да ни поразсмееш малко,че нии тък го обърнахме на
оплаквателно бюро newsm62,,,малеееееееееее добре си се сетила да сервираш несто разхладително,че сега влизам ,ама то наистина
води се изтичат от нас newsm45,ама не сълзи ами нещо по-неприятно smile3521
Мирка,не така бе душа....не спиш....то докато дойде време да тръгваш ще се изнервиш още повече,,,споко,всичко ще е ок newsm10...много е прав тейко ти,да дръпнеш едно твърдо за кураж Peace,ама гледай нещо по-слабичко,че аз си спомням първия път като се качих на,, голямата птица" постъпих по същия начин,не беше лош полета,ама като слязох на45 град.жега съжалявах,че изобщо съм близнала smile3511 newsm62.Мерсаж за кафенцето
То от всичко има ,ами малко мазенце
малко разтоварване,че то в тази жега не върви почти нищоето и нещо за преглъщане,дали няма да паднат newsm78,или удавят newsm78,който знае да плува да идва на помощ Joy hahaha
Хайде,приатен апетит и спокоен петък Hug Hug

# 194
Здравейте на всички... Hug

Малко се позагубих,но днес се вклучвам набързо....много сте изписали,не мога да смогна да ви прочета Whistling

Пепитка,аз ти бях казала за лекарството за зъбките.Имате ле вече нужда?Ще изпратя-само кажи! Wink

Иначе при мен,сладурани,е пален стрес. Outta JointМъжо ми е изклучително зает, Tiredняма да можем дори да идем заедно някаде през отпуската си .Каза ми,че сама с Ади трябва да съм.И затова аз се организирам с малкия и ще ходя на гости на приятелка за няколко дена.В детската имат 2 седмици ваканция и ще си умрем от скука у дома,ако останем.Сега ще търся и почивка на море за нас двамата.Малко ми е криво и никакво настроение нямам. TiredОправям багажите тук из нас и вече ми е писнало от всичко.Но нека не звуча толкова прозаично,има и такива моменти.

Милички,пожелавам ви много хубав weekend и целувки за всички
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт