Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на алергията към липа?
Как може да се установи алергията към липа?
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на алергията към липа?
Симптомите на алергия към липа включват суха кашлица, хрема и други респираторни проблеми. Тази алергия може да бъде диагностицирана с помощта на специални тестове, като например проба за цъфтежа на дърветата, като например липи. В случая с Люси пробата се оказа положителна за дървесни цъфтежи, което обяснява нейните алергични реакции.
-
Как може да се установи алергията към липа?
-
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
За да успокоите дете, което се тревожи от летене със самолет, е важно да насочите мислите му към положителните аспекти на пътуването и предстоящата ваканция. Подкрепата и уверяването на детето, че всичко ще бъде наред също са от съществено значение. Освен това е полезно да избягвате негативни мисли и да насърчавате детето да се наслаждава на преживяването.
-
Какви са основните характеристики на почивката в Кипър?
-
Как се приготвя мусака?

,както винаги
имаме сватба.....дано поне неделната изкараме семейно
......поне на това се надявам 
,защо да скучаете и вие ,като имате възможност за почивка
...и да пиеш и да не пиеш като се шашкаш по принцип ефект няма .....
.....ето виж мен например ако бях едно бебе с памперс един пакет нямаше как да ми стигне преди и по време на полета....
.....тъй че няма страшно ще се страхуваме заедно

.....с кремвиршите аз си ги лапнах и децата
,ама на този пом....яр отдолу,имат предупреждение от целия вход,че 2 дена като напъна жегата и вчера като подухна познай за каква миризма ставаше въпрос
...да им дам последен шанс и после ще действам
.......не се шашкай мила ний сме с теб дори ще те видя като кацаш там където ходим на плаж се виждат самолетите като наближават летището тъй че няма измъкване от мен

към обятията на вашия тати ви пожелавам 
... има и такива периоди по-тежки.., знаеш... Хайде дано да се разнообразите при дружката ти 
що тъй 
и ние виждаме кацащите самолети,тъй,че няма да ни избегнеш
,а аз си мислих,че просто мразиш морето
,пък чудна работа ми стана
,подредено
,беба преспана
,нии облечени ,нагласени
тръгнахме за сватбата/по-точно за ресторанта/,....лошо нчма
....Сещам се,че е11,а сватбата на 12
ееееееееее ,че какво съм виновна,че сам убъркала дати
мислех да оставим сина и да духнем някъде по-насериозно,но ми стана жал ,милия цял ден чака да играе сприятелите и вечерта пак у нас
е не е чесно.....пък и докато го закараме у нас,то и на мъжото му се преспа
,уви така ми е писано

....а точно за тази екскурзия миналата година имахме голямо желание,но трябваше да избирам или това или нова година в България?????????????????????????????и избрах нова година !!!!!!
) лети на 29-ти юли...
..., както и майките им де...
... Тъй де, аз още преди и сама й бях заявила че ще съдействам безвъзмездно на който има нужда във връзка с тая комисия......... Но й обясних, че понеже времето е напреднало, а срокът за обжалване е 10-дневен.., пък Лора е болна, а усещам че и мен ме хваща, ако може утре сутрин да мине през вкъщи, а аз тая вечер ще я напиша жалбата и направо да й я дам, та да се задействат родителите
... абе купонът беше пълен... но стоически си завърших обещаната работа

,ама какво да се прави,той пущината никой не пита
.....чакаме инфо за полета,плачищите бебета в самолета,ти самата какво направи да се отпуснеш за полета