КИПЪР - ваканционна дестинация с най-готината БГ-делегация (ние :)) - 25

• 20 929
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
чАК НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ,КЪДЕ сте всички smile3506
Аз ще сипа кафенже ,все пак срамота да е празна масата newsm62

С пожелания за невероятен уикенд
Ние пак няма да имаме свободна съботна вечер Crossing Arms,както винаги Whistlingимаме сватба.....дано поне неделната изкараме семейно Peace......поне на това се надявам smile3521
Десита,SOS,....голям зор с тези последните зъбки...ако знаех щях да искам още преди....наЛС ще ти пратя адреса....а за почивката не е лошо като идея Peace,нищо че без татито,другия път ще наваксате Hug,защо да скучаете и вие ,като имате възможност за почивка Peace
чАО ЗА СЕГА Hug Hug  bouquet

# 196
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте момичета Hug
Викам да се включа преди да съм излетяла за плажа ухааааааааааааа Peace
То нали знаете че не плувам ама само гледката е толкова успокояваща  Party Party
Деси много лошо тез мъже много заети е га ти и почивките сами като пукали и направо да умреш от скука ммммммммммм да и аз съм така ама викам си айде няма нищо нали работят за нас да можем да си позволим разни неща по така  bowuu bowuu
Миркаааааааааа айде не останаааааааааа.....и така моля за внимание остана един ден до отпътуването на Мирка newsm20...и да пиеш и да не пиеш като се шашкаш по принцип ефект няма ..... newsm11.....ето виж мен например ако бях едно бебе с памперс един пакет нямаше как да ми стигне преди и по време на  полета.... tooth.....тъй че няма страшно ще се страхуваме заедно tooth
Анче мой съвет не си взимай големи памучни гащи .....по добре си вземи такива с ликра малко по голям размер например ако преди да забременееш си носила размер 8....сега си вземи 12 .....аз така направих и бях много доволна ....и превръзката държат супер и ти стягат  Peace....аааа сещам се имаше разни рускини като раждах аз слаби слаби и като нарамили едни кюлотки алооооооооо викам аз абе жена ти гъза не си ли виждаш колко ти е голям в таз кюлота ще влезеш два пъти ...... Joy Joy.......ако се сетя още нещо ще ти драсна  Peace
Пепитка нищо не казваш хвърли ли кремвирша на кучето или не  smile3508

Айде весел уикенд на всички ........  bouquet......който ще лети да треперя по малко......който ще чака пристигащи да се радва повече .....който ще изпраща близки дано да не реве много.....ииииииии най важното забавлявайте сеееее все пак е лятоооо newsm74

# 197
Ей ,Кате, най- после и ти се губиш насам натам Joy,да не те отмъкне някоя вълна днес :35 Joy....
ей сега да не вземеш да се караш smile3521,много е суперско на плажа,вчера бяхме и водата така се е стоплила,че като влезеш,забравяш да излезеш newsm62,......не се насландисвай ами цопни и ти г.зо  rotfImbo.....с кремвиршите аз си ги лапнах и децата smile3534,ама на този пом....яр отдолу,имат предупреждение от целия вход,че 2 дена като напъна жегата и вчера като подухна познай за каква миризма ставаше въпрос smile3514...да им дам последен шанс и после ще действам Sunglasses

# 198
Добро утро! Sick #Crazy Mr. Green

# 199
  • Larnaca, Cyprus
Включвам се специално за Мирката newsm20.....пожелавам приятен полет с българските авиолинии и безаварийно казане на летище Ларнака smile3521......Времето днес е страхотно топло както винаги съблечете се възможно най много за да не пукнете от жега при слизане newsm62......ейййййййй какъв навиготор-стюардеска съм аз малееееееее newsm47.......не се шашкай мила ний сме с теб дори ще те видя като кацаш там където ходим на плаж се виждат самолетите като наближават летището тъй че няма измъкване от мен smile3532 newsm51
Пепиии  гледай бе човек незнам тези две три години напоследък какво ми става по принцип обичам да се къпя така де да влеза да се поразходя да направя някое упражнение под водата за да се оформи гъзот обаче ей на напоследък влеза ли и като излеза независимо че си сменям веднаго мокрия бански със сух такъв направо умирам от болки в корема чак до късно вечерта ..... Sick Sick.....кво е това мойто направо незнам затова и избягвам да се мокря за да се отървя от този дискомфорт #Crazy

Момичета включвайте се да вдъхнем кураж на Мирката тя сигурно пътува де обаче все пак като пристигне ще чете кво ще прави  newsm08
Приятна неделя на всички почивайте почивайте че утре пак на работа уффффффф #2gunfire

# 200
ДобрЮтрУ, мацоранчицииии lovekiss
Включвам се спешъли за Мирката..., миличка, лек полет newsm52  към обятията на вашия тати ви пожелавам Hug Hug Hug... Ти си сколасала и кафенце да сервираш в зарана..., еййййй чевръста булка си шЪ знаЙш Mr. Green..., хайде чакаме следващата почерпка да ни я направиш вече от кипърска земя Kissing Heart

Деситка, кофти това че няма да имате отпуска заедно с мъжо Confused.., но ти не се сдухвай spoko... има и такива периоди по-тежки.., знаеш... Хайде дано да се разнообразите при дружката ти Hug

Мен пък ме леко хвана липсата, щото тоя отвратителен вирус - с драйфането и температурата взе че я повтори змейка-Лорка Sick...и имахме направо невъзможна нощ /предната/, та вчера като се пооспокоиха нещата към сутринта цял ден реанимирахме - то милото дрема, а аз я дебнах...такива ти-ми гадствени работи ooooh!

Хайде, милички, цунки на всички и приятен неделен ден! smile3525

# 201
Много скромно таз сутрин Joy,нема клюпачка, newsm78що тъй newsm78
за гладни като мен
Мирка,споко fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и ние виждаме кацащите самолети,тъй,че няма да ни избегнеш newsm62
Катее,виж какъв бил ключа за палатката hahaha,а аз си мислих,че просто мразиш морето newsm12,пък чудна работа ми стана newsm78.....и аз не се къпя кой знае колко Peace,предпочитам да се опека Joyнатурално,но ако водата е топла може и да не изляза Peace,а какви са тези упражнения за гъ.о във водата???? newsm78
Момичета ,седнете някъде да ви кажа какво ми се случи  #Crazy,да не паднете от смях Joy.......
Значи вчера имахме сватба...всичко ок...напазарувано, newsm71,подредено newsm55,беба преспана newsm07,нии облечени ,нагласени 4470тръгнахме за сватбата/по-точно за ресторанта/,....лошо нчма Peace,но като стигнахме,поогледахме се  smile3506,и ни се стори,че няма познати коли и почти нямаше хора,а беше 10 вечерта newsm78 newsm78...Нищо почти влязохме до булката #Crazy Shocked,а тя не беше нашата doh #Silly....Сещам се,че е11,а сватбата на 12 doh doh tooth newsm61ееееееееее ,че какво съм виновна,че сам убъркала дати newsm62 newsm12те.....само,че ако беше сгрешил мъжото ,[smilie=smile3514.gif],а сега нали бях аз smile3505 smile3505....семействито не мрънка много Joy,добре,че не дадохме пликчето с парите hahaha Joy,тогава купона щеше да е пълен hahaha.....синчето милото:,,Мамо,утре пак ли ще ходим?" newsm78...И Така нагласени,подредени,натъкмени  Joyсе изсипахме на центъра cheersмислех да оставим сина и да духнем някъде по-насериозно,но ми стана жал ,милия цял ден чака да играе сприятелите и вечерта пак у нас Thinking е не е чесно.....пък и докато го закараме у нас,то и на мъжото му се преспа smile3518,уви така ми е писано Hug
Приятна неделя на всички Hug Hug

# 202
Блонди, Hugпропуснала съм ти включването
Много кофти ,това повтаряне на вирусчето Sick,дано не трая дълго
Бързо въстановяване Hug Hug

# 203
                        здравейте мадамки!!!!!!
пепиткеееееееееее!!!!!!!!!! Joy Joy Joy Joy hahahaГОЛЯМ СМЯХ!!!!!ама наистина щеше да е по -голям ако бяхте дали и парите smile3532.нищо,поне после сте излезли семейно!!!! newsm10
мирка,как си бе мила!!!!!не знам теб какъв страх те гони,ама мен не питай!!!!!!! #Crazy.направо изпадам в не контактност по време на полета,започвам да се моля на всичко което вярвам и не вярвам!!мъжът ми се побърква с мен!!!!и ми се подиграва Mr. Green Mr. Green hahaha.пък аз ни предавам ,ни приемам!!!не ми се мисли!!!!!!тези самолети!!!!!но...............сега ти казвам ДОБРЕ ДОшЛА НА ОСТРОВА НА ЛюБОВТА!!!!!!.
блонди,как е малката?що така,бе?какъв е този вирус?какво пие тя за подобряване?оффффффффффффф,тези деца бе!!!!!!!!!!!когато тя е болна ,кой я гледа,когато ти си на работа?или тя сама се справя? Hug
кате,как беше дупето на морето? toothпоне си почина от децата малко-- надявам се!!!това за килотките е добро като идея!!!!знаеш ли взех от- Мother care-едни еднократни сладки килотки,надявам се да ми свършат работа newsm78,е имам и нормални за всеки случай!остава да взема и памперси за моята личност Laughing.
чакайте да ви кажа сега и аз една клюка:в събота ходихме на пазар с моето малко семейство и от една томбола ми се падна една екскурзия 3 дневна с кораб-подарък-до ЛИВАН И СИРИЯ ЗА 2-МА newsm78 #Crazy newsm44 smile3501
ГОЛЯМА РАДОСТ!!!!!да ама не newsm12 smile3516 smile3506
1-во -след минутки загрях 4е съм бременна в 9-ят мес и 2-ро това е за 2-ма ,а ние сме 3-ма и 3-то-точно сега толкова много неща са ми на главата и пазар и клиники и гости и разходи,че малко нанагорнище ми идва това.да билетите са подарък,но таксите не са включени и билета на малката и разходите по екскурзията!!!!! smile3518 Weary....а точно за тази екскурзия миналата година имахме голямо желание,но трябваше да избирам или това или нова година в България?????????????????????????????и избрах нова година !!!!!! newsm10 в моята родна страна!!!!и ето сега какво стана????????????????решихме да продадем билетите на много ниска цена(по добре от нищо)така мили ми мадамки се случва с мен!!!!!
за сега чао  love001

# 204
Само да се разпиша и да кажа,че се оказа че ние ще ходим да срещаме Мирката и Лъчи.
Мойто диване Йоана (на 3г без 1 месец  Wink )  лети на 29-ти юли... Wink
 Айде до писссссс...

# 205
цвете,дайте включване после да видим как е минал полета?

# 206
  Ехооо,добър вечер...  Hug
 Посрещнахме ги и вече са си тук.Всички заедно... Peace
 Полета беше със около час закъснение.Имало много ревящи бебета,но иначе всичко било ок.
Изморени,но щастливи ги оставихме в новото "вкъщи".Йоана беше ентусиазирана от кака Лъчи.
Надяваме се скоро да се видим и да споделят първи впечатления.
Лека нощ на всички!!!!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 207
Закускааааа....
и успешна седмица на всички!

Цвети, мерси че ни информира за благополучното пристигане на Мирка Hug
Предчувствам, че вашите две щерки ще си станат първи дружки hug..., както и майките им де... Mr. Green

Пепитка, голям майтап това с обърканата сватба... hahaha hahaha.. Е, снощи нацелихте ли вече правилната? #Silly rotfImbo

Аанни, не се коси за екскурзията Hug..., пък и щом сте успяли да продадете билетите, пак на кяр сте.. Mr. Green
А за Лорка какво да ти кажа- вчера таман вече се закрепи...... и аз взех да усещам някакво неразположение от сутринта Confused - главоболие.., отпадналост..., по едно време привечер взех да чувствам и стомаха ми как става на топка и вече ми беше ясно че ще падна и аз жертва на тая гадория Sick... И за да е шоуто пълно, тъкмо като взех отчетливо да усещам тия признаци, звъни телефона - обажда се психоложката от училището на Лора...- комисията била приключила работа и 13 деца от у-щето ги пренасочват към масово... Лора не е между тях..., но родителите на въпросните деца силно обезпокоени, не знаят какво да правят..., търсят съдействие и понеже психоложката знаеше че съм ходила да дигам гири из инспектората и съм писала до МОН, хък-мък... да съм й обясняла как трябва да се процедира........... И аз понеже нали съм радетел за зачитане на личността Mr. Green /види се от титлата ми Mr. Green/, си предложих услугите ако иска да нахвърлям текста на една жалба.... и тя женицата явно на това и се надяваше - вика "Ау, Вие сте златна!.." #Silly.... "Айде,айде -казвам- няма нужда чак от такива хвалебствия.." Blush... Тъй де, аз още преди и сама й бях заявила че ще съдействам безвъзмездно на който има нужда във връзка с тая комисия......... Но й обясних, че понеже времето е напреднало, а срокът за обжалване е 10-дневен.., пък Лора е болна, а усещам че и мен ме хваща, ако може утре сутрин да мине през вкъщи, а аз тая вечер ще я напиша жалбата и направо да й я дам, та да се задействат родителите /действието се развива снощи нали/............. И от там нататък се почна шоуто, щото седнах аз към 9:30ч. да пиша и като ми се разбушува стомаха съвсем... Sick...стой та гледай как жалбо-творя #Silly с прибежки до тоалетната #Crazy hahaha...., че мен ме изкара освен на повръщане и на рядко щастие smile3550... абе купонът беше пълен... но стоически си завърших обещаната работа bowuu
Само дето днес съм малко парцал ooooh!

Хайде мацоранки, чао ви засега! Kissing Heart

# 208
Здравеите и от мен,добре дошла мирката на кипърска земя. Heart Eyes welcome
Ние в други ден заминаваме за БГ.С това време българско ме хвърлиха в тъч,да се чудя какви багажи да стягам.И летни и есенни,и сандали и ботуши и пр.Напоследък обикалях за подаръци,защото не сме си ходили много години и трябва да уважим всички-роднини,познати,приятели,съседи и т.н.Това от мен накратко,ще се вклуча след като се върнем.
Весело лято на всички и само положителни емоции. newsm51 newsm51 newsm51

# 209
Ехо и аз тук lovekiss Kissing Heart
Блонди,
мила съжалявам те. Hug...това е голяма преумора да се грижеш за болен от грип и после теб да цапне smile3511,ама какво да се прави,той пущината никой не пита Twisted Evil...Спомням си замата/понеже тук като вали рядко и грип имаше навсякъде Twisted Evil..и като хване 1 в къщи...докато се изреди цялото семейство smile3514..беше някакъв кошмар/...На вас,бързо въстановяване Hug Hug...А вчера,наистина улучихме сватбата Peace,но останах #Crazy,като видях ,че нашата булка се омъжва за черен/от шРИЛАНКА/.а тя ена такава беличка,хубавка Thinking.по принцип не ме бърка,ама ако знаех newsm78,а така стана #Crazy Shocked...но се съвзех бързо и дръпнах и детето Peace...да не изръсе някоя шеееега без да иска smile3521
Мирка,добре дошла.....чакаме инфо за полета,плачищите бебета в самолета,ти самата какво направи да се отпуснеш за полета newsm78 newsm78...Хайде починете,и тичай да ни информираш...
Боболинке, приятно изкарване на бг земя Peace
Аанн,как я караш Peace
Кате,...а при вас как е ваканцията? Hug
Хайде,спорна седмижа на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт