Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на алергията към липа?
Как може да се установи алергията към липа?
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на алергията към липа?
Симптомите на алергия към липа включват суха кашлица, хрема и други респираторни проблеми. Тази алергия може да бъде диагностицирана с помощта на специални тестове, като например проба за цъфтежа на дърветата, като например липи. В случая с Люси пробата се оказа положителна за дървесни цъфтежи, което обяснява нейните алергични реакции.
-
Как може да се установи алергията към липа?
-
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
За да успокоите дете, което се тревожи от летене със самолет, е важно да насочите мислите му към положителните аспекти на пътуването и предстоящата ваканция. Подкрепата и уверяването на детето, че всичко ще бъде наред също са от съществено значение. Освен това е полезно да избягвате негативни мисли и да насърчавате детето да се наслаждава на преживяването.
-
Какви са основните характеристики на почивката в Кипър?
-
Как се приготвя мусака?
.па да видим дали ще имаме късмет!!!!!АКО НЕ -ЗДРАВЕ ДА ИМА!!!!!!!

........ааа обезателно искам да чуя подробно първи впечатления от кипърското летище и хората .....
....познахте ли се с мъжо....носеше ли цветя .....кой ревна първи.....малката как прие пътуването.....и таквиз разни подробности очакваме с интерес
....а също и жегата как ви се стори 

До сега бях на работа,сега съм в почивка,после пак на работа...Малко кофти работно време,но за сега е ок,ще се справим някак.Не съм видяла много от Кипър,но ми харесва това ,което е около нас поне.За сега толкова,че и с мъжо д се видим,до като спи Лъчка.Благодаря ви за загрижеността!Целувки! 
Все вдигат сватби...мила,писах ти на .Преписах ти лични,преписах и адреса и ще оправим работата... 

.., че само дето ще сте си отворили хамалогия да ги тътрузите - така ще си ви стоят по куфарите
...., пък като си представя що нещо ще мъкнете от насам на връщане...., че нали зарад`сватбените премени идвате....
...... Както и да е.., много ама мноооого приятно изкарване ти пожелавам
/
... и хвръквам по задачки...

,това на дворчето в новата къщичка ли е
.....много романтично....
,и времето като се оправи да си прекарате спокойно и весело лято
...стига толкова
си изкарахме....,но сина ме бил ходил на море днес
...дано имам търпение да ги заведа
...
................ само дето новата къща барабар с дворчето са още само в мечтите ми...

и едно кафенце моля!
!!!!!!!!
,както и да е хайде да се разхладим малко,че Блонди каза и жегааааааааа в БГ

,тук ми е спасението....не викам,не гоня децата