КИПЪР - ваканционна дестинация с най-готината БГ-делегация (ние :)) - 25

• 20 899
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
само за бързо:после пак ще се включа!!
блонди,още не съм продала билетите,но днес пуснах всичките си връзки,които може да има моята скромна личност-наистина скромна!! Tired.па да видим дали ще имаме късмет!!!!!АКО НЕ -ЗДРАВЕ ДА ИМА!!!!!!!  love001

# 211
  • Larnaca, Cyprus
Добър ден от мен  Hug
Миркаааа добре дошла на кипърска земя   bouquet........ааа обезателно искам да чуя подробно първи впечатления от кипърското летище и хората ..... newsm78 ....познахте ли се с мъжо....носеше ли цветя .....кой ревна първи.....малката как прие пътуването.....и таквиз разни подробности очакваме с интерес lalalala....а също и жегата как ви се стори sweating
Цвете мерси че ни успокои с навременна информация че снощи не съм спала да знаеш все едно аз пътувах със самолета пфууу  Mr. Green
Пепи каква ваканция бе човек няма такъв филм аз съм си на работа ходим само съботно-неделно на плажче т.е. залъгваме децата че уж сме на ваканция ......по това време на годината ресторантите са пълни хора гладни нали сега са във почивка а един кипърец в почивка само яде той друго незнае да прави eat eat.....
Буболинке приятна почивка и весели срещи със роднини и въобще да си прекарате чудесно и като се върнете тук първа на отчет newsm47
Блондюхче мила кво да ти кажа и грипна и с разстройство и с повръщане пък и я хванали на работа милата тя направоооооо незнам как си я написала таз преписка ............обаче ти си като мен щом нещо съм обещала и на четири крака да се влача ще го направя еййййй инат хора обаче хубави хора пък и работа вършим кат за трима smile3508 smile3501 smile3501
Анче направо кво да ти каж заболя ме д...то от седене и лежене два дена направо ми омръзна да мързелувам ....пък и тая жега ме уби тотално прибрахме се в къщи и първа във банята да се изкъпя да се ободря а то накрая още по зле стана бях направо като пребита ооооох ама какво да се прави поне децата се забавляваха чудесно и се наиграха на воля .............имаше и един неприятен инцидент на басейна ......едно от дечицата скачайки се опитваше да се гмурка обаче се удари някъде в басейна милото и на излизане като наду един неистов рев и като текнаха едни кървища от носа му милото баща му така се притесни добре че имаше лекар в хотела и му дадоха първа помощ но какво стана не се появи после ....децата се изплашиха също от снощи на всички разправят случката  Shocked

Айде до после момичета че ми дойде японското ядене трябва да си хапна и после пак  chef

# 212
Момичета,тук съм.Вчера в 20,20 кацнахме благополучно....До нас имаше една мацка,добре,че беше тя,че щях да умра от страх!!!!Лъчезара беше много ентусиазирана от полета! #CrazyДо сега бях на работа,сега съм в почивка,после пак на работа...Малко кофти работно време,но за сега е ок,ще се справим някак.Не съм видяла много от Кипър,но ми харесва това ,което е около нас поне.За сега толкова,че и с мъжо д се видим,до като спи Лъчка.Благодаря ви за загрижеността!Целувки!  bouquet

# 213
Здравейте сладурани

Мирка,първо започвам с теб,супер се зарадвах,като прочетох,че вече сте на кипърка земя!Пожелавам ти успешен старт и страхотно кипърско лято!

Блонди,как сте?Оздравяхте ли?Миличките ми те,гаден вис рус е ,и аз сам го боледувала...дано вече сте здрави!  bouquet

Кате,успешен сезон!Сега при вас е по-натоварено,ама все така да е до края! Money

Пепитки
,умрях от смях с вашите сватбарки емоции:-))) LaughingНе се ли изпожениха вече тия хора в Кипър,бе?! WinkВсе вдигат сватби...мила,писах ти на .Преписах ти лични,преписах и адреса и ще оправим работата... Wink
Аан,много се зардадвах на късмета ти,докато не прочетох,че си в 9 месец... Shockedне може ли да им обясниш,че си бременна и когато всичко се случи,живот и здраве,да идите тогава с бебока дори , в Сирия.Аз сам живяла там като бях малка.Баща ми беше лекар там от 82 до 86 година. Flutter

нa всички останали,благодаря за подкрепата!  Hugпри мен само стрес и нищо не върви,в смисъл нищо не случва,както трябва да стане....ама да сме здрави! Crossing Arms
Мацки,напускам ви,пожелавам ви хубава и звездна вечер.... Joy

# 214
# 215
Хайде на закуска... на градинска хладинка!

Днес тук май е последното прохладно утро... и според прогнозите започват и нас да ни морят големите жеги sweating...
очакват се температури от 38-40градуса близките дни #Crazy... малееее как не ги трайвам тия гУщерини Mr. Green /дет`викаше племенницата ми вместо горещини/ Joy Joy
Така че Бубулинке, приятен полет днес към родината и дано не сте награбили много плътни дрехи, хеле и ботуши #Silly hahaha.., че само дето ще сте си отворили хамалогия да ги тътрузите - така ще си ви стоят по куфарите tongue...., пък като си представя що нещо ще мъкнете от насам на връщане...., че нали зарад`сватбените премени идвате.... married...... Както и да е.., много ама мноооого приятно изкарване ти пожелавам
на родна земя
кат`за последно мома!
Wink Laughing

Мацоранки, сърдечно благодаря за загрижеността ви Hug Hug Hug Hug Hug
Смятам че вече се освестихме със змейка-Лорка от гадствения вирус /то пък ще е баси чудото ако и потрети Shocked #Crazy пу-пу, не дай си Боже! fingerscrossed/

Хайде милички, хубав ден ви пожелавам newsm51... и хвръквам по задачки... smile3535

# 216
Ето и аз тук Hug Hug
А виии нещо се губите,къде сте всички smile3506
Блонди,добре поднесена закуска Peace,това на дворчето в новата къщичка ли е newsm62.....много романтично....
Хайде,дано вече не се разболявате newsm10,и времето като се оправи да си прекарате спокойно и весело лято Peace...то
чак взехме да ви завиждаме Joy за тези дъждове и прохлада hahaha...ние тук се опекохме newsm78,а при вас  Wear Umbrella...стига толкова
Аз мойте зверчета ги водих на басеин newsm74 си изкарахме....,но сина ме бил ходил на море днес #Crazy Rolling Eyes...даже банските не си е съблякал и чака за море Thinking...дано имам търпение да ги заведа Heart Eyes...
Хайде на всички приятен следобед Kissing Heart lovekiss

# 217
Блонди,....................това на дворчето в новата къщичка ли е newsm62.....
Ъ-хъм coolcool................ само дето новата къща барабар с дворчето са още само в мечтите ми... #Silly Joy Joy Joy
Пепитче, добре че поне ти си наминала да ми уважиш закуската...., всичко друго се е изпокрило... или тъй го е напекло слънцето, че`ич не мож`нацели буквичките на клавиатулата... Stuck Out Tongue Winking Eye hahaha hahaha

Муцкейййй, где се дяна бре душко... newsm78... Уж с новата работа повече свободно време щеше да имаш.., пък то кво стана Rolling Eyes - и от преди по-нередовна си.. Ааааа, ще се караме и ще си пишем неизвинени отсъствия.. nono smile3560
Ний пък със змейка-Лорка днес привечер вече си направихме една голяма разходка.., та и сладолед ядохме на пук на вируса... и минавайки край пазара /който е на 2-3 преки от вкъщи/, айде викам диничка да купя...и почнах да оглеждам по сергиите...и на едно място гледам 40 ст`инки килЬотУ Mr. Green... уха - евтинийка /другите сергии по 50,60,70ст./.. и като се позагледах, кво да видя - освен супер ниската цена, насред камарата дини хората лепнали и рекламна табела: "Най-сладките дини за чехкини, пилякини и български бамбини"..... Ееее, кажете как да не си купи човек от там динята newsm03 newsm62.............. Та докат`си я избирах се присетих как ще върви с едно узо на кристали newsm47..., ама бях вече се натоварила като муле, та не ми се влизаше и в супер-маркета.... Ама иначе, ако го бях взела и узакито...ммммм, положението щеше да стане "Έλα, έλα...., че ми трябваш..." Wine Glass rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Айде, сладки мои, приятна вечер!

# 218
Хей ,Блонди,моля....
Хайде,не се колебай ами режи динката и да се почваме newsm62,че то и без друго няма какво да се прави.....и после
да се повеселим и помечтаем Peace,но без мухи в главата newsm62...ти знаеп....АДЕ СТИЯ

# 219
3дравеите ! Аз да ви кажа,че мисля да пописвам вече по-честичко,тъй като вече имам нет и в кьщи newsm47.      Дано не сте ме забравили..... newsm17 newsm17

# 220
                                                                   ДОБРО УТРО      newsm51
Как са всички?   за да ви бъде денят чудесен ето ви една малка закусчитца от мен!!!
                    и едно кафенце моля!
                       !!!!!!!!
блонди,как е динката ?беше ли сладка?тук аз все не набарвам някоя ето така хубавка!!!не знам защо?!а като каза узаги,че се сетих:едно време как пълнехме динята с узо,после хоп в хладилника и ела да видиш парти и веселба!!! newsm47.
яниско,казвай какво става там около теб?
кати,ей нямат жал тези хора бе?!!!!!къде се дяна?да-сега е сезона за работа,какво да се прави!!!!!надявам се поне да имате достатъчно!!!
пепитче,как е челядта?гледам вие май най-много почивате, newsm10,браво!!!сега децата нямат тази възможност за лятна ваканция!!!!не са като нас преди време-мале-е-е като дойде юни чак до септември,голяма игра ,голямо нещо помня аз!!!!но........сега!!!!!!???/децата цял ден пред ТВ-ито или компа или ел.играта!!!!!поне тук!!!не знам в БГ?!!! newsm78
      newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 АБЕ ПРЕДИ МАЙ СЕ ПОЯВЯВАХА И ДРУГИ МАДАМКИ ТУК???????КЪДЕ ЛИ СА? newsm78 newsm78 newsm78

# 221
AНН,МНОГО МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ,НО СЕ ПРОИЗНАСЯ "ЯНИчКО".МОЖЕ БИ АЗ ГРЕшА ПРИ ИЗПИСВАНЕТО-ТРЯБВА ДА Е "YANICHKO"(С ХАш) ,НО ...ТАКА СИ БАБА ЗНАЕ...                      newsm78   ИНАчЕ КАК СТЕ ВСИчКИ? newsm51

# 222
 newsm78 newsm78 YANICKO, е сега вече всички щастливи!!!! newsm47 newsm10.ами така де!!!!sorry!!!!!  bouquet

# 223
Ето на ида и аз Hug
Май пак всички сте на пътешествия и разхоки smile3521
а може би на sun,както и да е хайде да се разхладим малко,че Блонди каза и жегааааааааа в БГ

Ние сме добре newsm51,чакам беба да се събуди и хайде,тук ми е спасението....не викам,не гоня децата newsm62...изобщо
си прекарваме  newsm74,ако има желаещи да не се крият ами да заповядат Peace.....пък и цяла сутрин обикалям града да купя на сина надуваем дюшек/с дупки,не обикновен/и сега трябва да се пробва smile3521,а кой ще го надува и носи всеки път newsm78 newsm78,чак не ми се мисли hahaha,но това да е проблема Joy
ПРИЯТЕН ДЕН txtloves newsm76 Two Hearts

# 224
DESITTA,пиша на лични,но ти е пълна пощата newsm78

Общи условия

Активация на акаунт