Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на алергията към липа?
Как може да се установи алергията към липа?
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на алергията към липа?
Симптомите на алергия към липа включват суха кашлица, хрема и други респираторни проблеми. Тази алергия може да бъде диагностицирана с помощта на специални тестове, като например проба за цъфтежа на дърветата, като например липи. В случая с Люси пробата се оказа положителна за дървесни цъфтежи, което обяснява нейните алергични реакции.
-
Как може да се установи алергията към липа?
-
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
За да успокоите дете, което се тревожи от летене със самолет, е важно да насочите мислите му към положителните аспекти на пътуването и предстоящата ваканция. Подкрепата и уверяването на детето, че всичко ще бъде наред също са от съществено значение. Освен това е полезно да избягвате негативни мисли и да насърчавате детето да се наслаждава на преживяването.
-
Какви са основните характеристики на почивката в Кипър?
-
Как се приготвя мусака?

......ама викам я все пак да намина да не вземем да се забравим

...обаче ей днес съм ги взела в офиса и съм ги изтрадирала на дивана с книжка в ръка да се информират ......за съжаление до момента без особен резултат ......единия поглежда като не го гледам и вади ПСП-то ...а другия е взел една тетрадка и рисува пише ....на мама умниците
...това е накратко при мен 

.....с пълен корем по-лесно се мисли 

...хайде пусни някоя лакъртийка
да се по
...моито мъж настъпал някакво желязо и като му се подул крака,та чак не може да ходи
.какво да се прави 
.АЗ СЬщО СЬМ НА РАБОТА И ГЛЕДАМ ДА СЕ ВЬЗДЬРЖАМ ОТ МНОГО "ФОРУМСТВАНЕ" В ОФИСА. ОчАКВАЙТЕ МЕ СЛЕД 17.00ч.ДА СЕ "РАЗДАМ"
нали сме сестри по форумче,ето тук да си споделяме и смеем заедно!!
)е,аз нали сега съм в майчинство и съм в очакване на парички........
значи тази историйка си има предистория-
почти с пренебрежение ми отговори че- ако на всички вземе да отговаря на тези въпроси,докъде щяло да стигне това!?
...ето моят час настъпи....седнах и тя започна да проверява дали съм попълнила правилно молбите,за да може да ги прати на господа държавници!!!между другото ми зададе доста глупави въпроси от рода на:защо си пускам заедно платената отпуска с майчинството,защо и 2-те се застъпват
се чувствах така........времето мина и замина....ДО ДНЕС.........взимам аз пликът,които споменах по горе ,отварям го и
ето тук вече побеснях.......гледам и не вярвам на очите си.......тези хора шега ли си правят с една бременна жена?!!!!!как така полето от доктора не било попълнено?????????????????????????????????
И СИ ОЖУЛВАМ КРАКЪТ,НО СЕ ИЗПРАВЯМ И ПРОДЪЛЖАВАМ НАПРЕД С МОЯТА МИСИЯ
........стой той и се чуди да се смее ли или да се плаши или да се ядосва???????????влизам аз с гръм и трясък в офиса,взимам си ред и чакам(нали съм добре възпитана),но "баба цоцолана не беше на работа-както и бях дигнала мерника
излизам от офиса и мъжът ми започва да се смее
.АМИ ТАКА ....РАБОТЯ И СЕ ТРЕПЯ ,ПОНЕ ДА СИ ВЗЕМА ТОВА КОЕТО МИ СЕ ПОЛАГА!!НЕ САМО ДЪРЖАВАТА ДА ТЕ ГОНИ ЗА ДАНЪЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ,ХАЙДЕ ДЕ 
и се успокой

еееееееееееееее краино време беше,

приятен апетит
НИКОИ НЕ ИСКА ДА СИ ГОВОРИ С МЕН
надути по държавните учреждения.... Ти пак много си добричка..... мен ако питаш, е трябвало да й поискаш името на тая и да пуснеш оплакване срещу нея.... - че как така не можела да обяснява на всеки?! - точно това й е работата - да дава информация и оказва някакво съдействие при подаването на съответните документи..., а не да прави дупка на стола с дебелия си г*з 
за нашенски стандарт поне си е скъпо...
- без софри не оставяш тука положението...
,а цуцулана само каза ,,дакси"и отмина
,направо съм бясна....а и ми се обадиха,че е катострофирал мой съученик и днес го изпращат..
мир на праха му.....Изобщо страхотен уикенд....дано се разведрим следобед