Отговори
# 105
Диде,на нас въпреки,че ни подариха вече обички,не мисля да продупчвам ушите на Раличка...Може би като порастне и сама пожелае.Все си мисля,че може да си ги закачи с ръчичка или дрешка и да стане беля..Но ако си твърдо решила,може би наистина е по-добре докато е по-малка за да не се дърпа много... ooooh!

# 106
  love001Привеет!
Атмосферче, Hug,ще мине време,ще забравите.Караниците винаги ги има и в най-добрите семейства.И ние сме се "разделяли","събирали","развеждали" Laughing
Диде,а защо трябва да се дупчат ушичките на момичнецата?В смисъл ти ако си решила-няма проблем.Аз съм много категорична по този въпрос и според мен това е повече приумица на майката.Аз смятам като порасне малката сама ,ако иска ще си ги продупчи. PeaceПък и наистина ,ако ги закачи..нещо...
За телевизията,Ника се унася само,когато таткото играе футбол на плейстейшъна Laughing
Ехо,Търновки,какво решаваме???
За козметиката и ние сме с Бюбхен и Саносан.Но ние след баня така крещим,че понякога не стигаме до никакви мазила ooooh!
Момичета държавният ми е на 24,другата седмица и съм под кривата круша,но отивам не ме интересува,стискайте ми палци.Отивам да си дочитам Hug

# 107
Аз пък мисля да й ги продупча ушите, но може би догодина.

# 108
  • София
Диде,на нас въпреки,че ни подариха вече обички,не мисля да продупчвам ушите на Раличка...Може би като порастне и сама пожелае.
Peace
Само за сведение аз си спомням като пробиха моите и бях много горда, не ме е боляло... била съм на 4-5-6г. Аз ще изчакам, за да си й е кеф на малката, не за друго... пък може и да не поиска  newsm78

# 109
Много мрачно започна тази сутрин, но ето добри новини чета!
Доре, само така! 1dating Никакви раздели, дори и временни Hug
Мн се радва за Майчето и за котетенцето, че и аз мн обичам писанки, котанки Sunglasses
Дарима, успех на държавният!! Аз от 24. 06 имам лоши спомени...става една година от операцията ми с лъжливата диагноза извънматочна бременност Whistling
За пюренцата като ги почнем след време съм решила да си ги приготвям самичка, но благодаря за информацията за купешките! Hug
И аз спях да използвам олио, взех едно кремче от Кауфланд на Wickies / soft cream с лайка/ мн ми харесва като миризма и попиваемост Laughing

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 17:28 от kamelllia19

# 110
  • Стара Загора
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 18 нови отговора.  #Crazy #Crazy #Crazy
На малката любимия канал й е НМВР ( на мама в ръцете ) Joy Joy Joy
Относно крустите ползвахме на Мустела шампоана ,за 4 миения се оправихме  Peace
Иве ,благодаря ти за изчерпателната инфо за пюретата  Hug
Атмосферче,аз съвети не обичам да давам,ако се обичате всичко ще се нареди  Peace Praynig
Уф и аз се чудя кога да пробия ушичките на малката ,ако е сега може би ще ми по-лесно да я държа,ако стане на 1,,2,3 годинки ще ми е трудно да я държа и може би тогава ще усети повече болката  Confused

# 111
Доре, потърсете път един към друг! Раждането на бебето наистина драстично променя живота ни, но за да се намести всичко е нужно да потърсите начини животът ви, заедно с бебето да е хубав! Т.е. да не си ти изнервена и уморена, да си създадете общи, семейни забавления... Помисли си кои са нещата от преди да родиш, които ти липсват, сподели-нека заедно да помислим как може да си запазиш собствената идентичност, интересите без бебето да страда... Човек когато има желание намира и начин. Ще видиш, че и ти ще се почувстваш по-добре и отношенията с половинката ще се оправят. Ето, например Надето дето казва че и липсват приятелите-дали няма вариант да си организираш срещи с тях някъде близо до вкъщи, или пък да ги каниш на гости? Или пък да им предложиш разходка, а белослава да я возиш в количка? Всъщност бебето може изобщо да не пречи на срещите с приятели, понякога тези, които нямат деца с удоволствие ще подържат чуждо бебе за 15-тина минути-ако имаш среща с 3 приятелки-ето ти почти час почивка за теб и сладки приказки...
При нас с мъжа ми също имаше такава криза с първото дете, а и съвсем леееки сръдни след раждането на второто. Но нещата се оправиха като си наместих режима така че да имам време за кафе с приятелки и за любимия форум. На мен това са ми любимите забавления. Сега си мисля да опитам и да спортувам 2-3 пъти в седмицата. Освен това започнахме вечер да се разхождаме заедно с децата. Като сме двама грижите за децата не се усещат, а ние успяваме да си поговорим, да решим какво ще вечеряме, да напазаруваме, да пием биричка докато Алекс рови в пясъчника (да, аз съм от онези "лошите" дето понякога пият биричка и кърмят). Когато и двамата партньори се чувстват добре и ежедневието им е приятно караниците намаляват...

Та ако искате-ето нова тема за обсъждане- всяка от нас да сподели кое и липсва най-много, кое и е най-трудно да си организира, кое я изнервя, а попсле останалите ще предложат решения Simple Smile Сигурна съм, че ще си помогнем взаимно Simple Smile

# 112
  • в сърцето на един мъж...
Доре, седнете и поговорете. Раздялата не е добър вариант. Hug
Коте, още веднъж много мерси и извинявай Embarassed Ти си знаеш за кое Embarassed
Дидерончо, за обиците - аз съм против от сега още да се пробиват уши, всичко се случва - малки са, дърпат се, може да се направи голяма беля. Аз съм с обици от 5 годишна. Сама съм си ги поискала и съм стояла стоически, докато са ми пробивали ушите със самата обица. Даже не съм ревала, а съм се киприла на огледалото Mr. Green Така че аз бих изчакала. Малката също има обици, но ще си почака докато ги сложи Mr. Green
Дарима, аз съм за среща на Марно поле. До Габровски е абсурд да стигна с двете деца Sad На Марно поле ми е най-близо и има повече атракции.

# 113
  • София
Не мисля да и пробивам ушите, въпреки че и на нея и подариха страхотни обици.
Ние по принуда една седмица бяхме разделени с моя мъж - той имаше работа във Варна и аз с малката бяхме при майка ми. Точно навреме дойде тази почивка, че и ние здраво се разправяхме преди това. Аз си изкарах страхотно - по цял ден в Борисовата с приятелки, без домакинстване, въобще рай. Той звънеше нон стоп и му беше страшно мъчно за малката (за мен не е ясно:) ). Ми като се върна нещата са абсолютно по старому. Така че смисъл от кратки почивки има ако имаш идея как да се разнообразиш и да си изкараш добре, но ако ще се тормозиш и анализираш ситуацията по цял ден... Поне за себе си така расъждавам, но съм убедена, че нещата ще се наредят. Доре, не се тревожи, всичко ще е ок.
Айде после ще си допиша, че моето съкровище е мн. нервно от 2 дена и ме побърква направо

# 114
Здарвейте и от нас с Красунчо, маймунчо!
За обиците - аз не трябва да го мисля, мен след години ще ме сюрпризират сигурно newsm78 Но иначе и двете мнения ЗА и ПРОТИВ имат своите + и -, затова всеки сам си решава!
За новите коли - кога казахте, че ще почерпите, ама не да се измъквате само с виртуалните Naughty
За захранването - никой не ме натискам, ама не мисля да го отлагам и прекалено, може би към 5мес и 1/2 по предложение на педито, което подкрепям с тиква, тя ми предложи или оризова каша, но те или са млечни или се приготвят с мляко, а аз не съм навита, та се колебая. Не искам да се намесвам и да звуча някак наставнически, но при Гала един ден гледах едно педи обясняваше, че е по-добре да се започне захранването с купени пюрета, каши или т.н, а след това при желание самостоятелното им приготвяне. Иначе след 6 мес ще наблегна повече на педагогическото захранване
Сфери4ке, разбирам те какво ти е, но подкрепям всичко каквото са ти казали останалите момичета. А по въпроса за раздялата мисля, че при различните хора действа по различен начин и ти като познаваш себе си и Румен ще прецениш дали има смисъл от нещо такова или не! Стискам палци всичко бързо да се подреди Hug Hug Hug
И накрая да се отчетем от прегледа - + 3-тия Пентаксим и мноооого кисело настроение, което ни е обичайното състояние, + 350 гр, което малко ме учуди при този постоянен апетит у мойто мило гардже и 2,5 см, по мои сметки повече, но здраве да е, т.е 6 400 и 64,5 см!
Много се радвам, че малките болни душици са започнали да се оправят и дано бързо да влязат в релсички!
Малеееееее, личи, че не съм писала отдавна!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 19:31 от kuco_pate

# 115
Ехоооо, здравейте!
Ние по цял ден сме навън - голямо скиторене, голямо чудо  Laughing
Коте, Мартеничке, и нашата кола е Форд, големият Гошко е привърженик на тази марка, аз не съм, сега много ми харесват Нисан Кашкай, ама само си се облизвам  hahaha
Ками, ние преди 3 години ходихме на Жеравна в Къща за гости Ив и много ни хареса, затова сега след 3 седмици пак сме там, с малкия разбира се, къде без него де   Wink
Атмосферче,  Hug всичко ще се оправи  Peace

А сега за срещата утре - аз ще съм там, чакам да ми потвърдите, нахранваме се с Гоги и сме на линия, пред входа на Колодрума откъм градината ли?

Тези дни ще кача снимка на първото ни зъбче  Peace

# 116
Като говорите за коли вижте мойте мъже как чистят колата...така,де...нали затова си направихме момченце...да помага! Laughing

# 117
Хахахах, Толо, големи сте сладури! A Бо е хубаво да знае как стават тия работи, че виж каква е зимата при нас:

Ама Коте ти да не си помисли, че имам реален шанс за Форд флекс  Joy Не само бензиностанция трябва да си купя, ами и да изправя, разширя и преасвалтирам улиците (особено в Търново)  hahaha

Сфери, лоша работа това с мъжо  Confused Ние до раздели никога не сме стигали, а и само при мисълта ми призлява... Но и ние си имаме различия... Смятам, че важно е всичко да се казва - и хубаво, и лошо. За да няма натрупвания, които после предизвикват взрив. Обмисли наистина една романтична вечер/нощ без детенце, пък каквото сабя покаже  Hug

Яна, за пореден път обясняваш толкова хубаво, че направо си представям семейната виидилия.  Party Да чукам на дърво, ама горе-долу и ние сме така (пу, пу)! Само второто детенце ни липсва, но и то е запланувано вече  Wink

Хубава нощ!

# 118
Лелее,Марте,на това му казвам ЗИМА ! Само не ми казвай,че тази ограда е на вашата къща в боровата горичка....Ако е така,ти живееш в някакво райско кътче!!!

# 119
  • София
Благодаря ви за подкрепата, момичета. Реших наистина да му предложа да отидем някъде уикенда, и май го навих... Grinning Май се отлага раздялата. Много шум за нищо, голяма съм паника. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт