ЮЛЧЕТАТА пак лудуват, първия си рожден ден ще празнуват (тема 111)

• 9 673
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Astarta  Hug И "пригодих" повече ми харесва от "примирих "  Peace

Шада  Hug

# 31
Шада, сега се сетих, пиша го в отделен пост, че може да не видиш ако го добавя горе. Илия изкара въпросната розеола, но единствения симптом беше висока тридневна температура. Не е имал нито кашлица, нито хрема, така че според мен не е това.

# 32
Аууу, Астарта, за телците или добро, или нищо. То ще е от пола, не от зодията
И аз да си похваля мъжа, успява да ме трогне все още. И да ме ядоса понякога, де, ама рядко.
Дуци, много яко това с рожденния ден.
Мойто дете пусна дистанционното в тоалетната.
От три дни и ние сме на кухня, яде си я, а после си изпива и дозичката мляко Shocked

# 33
И аз още си чакам парите за април и май Close За мъжете - кво да коментираме. Един път като мине "предизборната кампания" и край с романтичните изненади. Ама аз понеже съм наясно с това и не се разочаровам, подготвена съм и също като Тонито си казвам поне 10 дни предварително какво искам, напомням няколко пъти и ако се наложи го замъквам и до магазина.
Амаринова, ако сте във Варна, ти препоръчвам държавната кухня. Много са доволни всички мами и е само 1,20купона.

# 34
Запис засега

# 35
  • София
Белинда аз така знам.Течащ нос-първа фаза, после или се сгъстяват сополите или спират и по трудно се изчистват задните, защото отиват към гърлото и трябва да се отхрачат Rolling Eyes Нямате ли помпичка с прахосмукачка Rolling Eyes
 Ти си следи кашлицата да е отхрачваща де, а не Бух-Бух  Peace

Дуци ти изби рибата с дублирания РД, ще пукна  smile3532

# 36
Shada, радвам се, че се появи! Дано е от зъби това неразположение на Бобо и мине без главоболия за теб и детенце!  Hug
Все забравям да кажа, че Лора на ЕЛ е абсолютно невероятна, не мога да откъсна очи от снимките й!

Аз пък днес съм на проба на булчинската рокля Simple Smile След много кумене и чудене, в крайна сметка си компилирах един модел по няколко готови рокли и сега ми я шият. Дано да стане хубава и да съм доволна!
За мъжете - моят днес замина в командировка в чужбина за 4 дена и ми е от мил, по-мил. Иначе и аз съм му се ядосвала, но напоследък установявам, че много сме се нагодили един към друг и доста добре сме се опознали вече и се научихме да уважаваме различията си, което е страшно важно!

# 37
Здравейте и от нас!Почти не пиша,но искам да знаете че ви чета ,гледам всички снимки и клипчета и съм с вас,дори и да не го знаете PeaceКолкото до нас,Нори вече е доста стабилна изправена,придържа се за маси,столове и си обикаля така самичка, а като сме навън се държим за една ръчичка и постоянно сме на крака(да уточня...само за лявата Rolling Eyes,защо така незнам,но щом и харесва Simple Smile)Имаме веча 5 зъбчета и доста трудно ни избиват TiredКазва тате,баба,бау-бау,а от скоро и мама,но само като е кисела и реве  Sad
И...чакам да ми дойде края на месеца,защото с татко и направихме 2 фала,т.е. той ooooh! и честно казано сега незнам какво искам,но то ще си покаже Joy
Честити ходещи  крачета на Дани и Александра и на всички останали на които не съм успяла да честитя Hug
Относно мъжете и моя хич не е от романтичните и никога не  е бил,но си го обичам и такъв,въпреки че ми се иска понякога да ме изненада дори само с едно цвете,може и шоколадово яйчице Blush
Докато пишехте,в темата бяха публикувани 6 нови отговора!!!Така е като пиша рядко Embarassed

# 38
Рапунцел, ходихме да гледаме къщичката на Чиполино, дори Йоана я "пробва", много е лека и нестабилна, Йоана я вдига с лекота и като тръгне да се подпира на нея, къщичката много бързо се плъзва и ме е страх да не забие носа. Плюс това мострата беше много очукана и дървото се беше раздуло, което ме навежда на мисълта, че не е много качествена. Не изглеждаше така както я бяхме гледали в интернет.  С две думи не я взехме. А и както е тръгнало Йоана ще прохди и без къщичка Simple Smile.

# 39
Пътуваме утре следобед. Викат Иван за Манту, личната лекарка е следобед. Обеща да го вземе пръв, преди всичките чакащи бабички и дядовци Mr. Green и след мантуто тръгваме. ще си го отчитаме самички у дома, само ще се обадя да й кажа резултата да си го запише. Отиваме в Троян за лятото. там ще пробваме детската кухня, ако е каквато беше, ще е супер.
За останалите дни от април още не са превели парите от НОИ. Но "по-добре късно, отколкото никога" Laughingто наближава време да се подава следващата, от 1 до 2 г. възраст. и там ще настане едно забавяне... ooooh!
За телците не знам, ама другото земно животно - козирога (или поне домашния козирог), се понаучи. За него да купува цветя са хвърлени на вятъра пари, но вместо цветята купува по един голям шоколад и понякога се сеща и за по една хубава роза. За други подаръци обикновено ходим и избираме заедно- аз на него и той на мен. След една злополучна покупка, когато се наложи да връщам, а то нямаше подходящ размер и след големи разправии ми върнаха парите, вече предпочитам без подобни изненади.Та въпросът е в сещането, другото е ясно. И както казва Аелия, да е до теб и да помага. И според мен най-важното в едно съвместно съжителство е двамата да са приятели и да се разбират като такива. Това от 17 годишен опит го казвам. Леле, колко сме издъртяли! Whistling. Спирам

# 40
Ето ни и нас  Grinning Тази нощ се прибрахме по живо по здраво.

Много сте писали, опитах се да изчета, но няма да е наведнъж - оляли  сте се  Laughing

Катето я беше страх от всичко на плажа - пясъка, шума на вълните, морето - първия ден я държахме с гръб към него в количката, дори в мен плачеше.
На следващия ден се престраши да стъпи на пясъка и след това почна едно гонене на топка и разхождане с приведена поддръжка  ooooh! Гледахме волейбол, футбол на плажа и все им се караше, че не й подават топката  Mr. Green

Иначе хотелчето и място са прекрасни. Южното черноморие е уникално заради Странджа  Heart Eyes

Вчера, преди да тръгнем, постигнахме уникален напредък - наджапа във водата  Grinning А до преди това и нас не ни пускаше да приближим морето.

По-късно ще има и снимки  Simple Smile

# 41
Уф, хич не се сещам да си похваля детето Crazy
Вече има 2 долни и 3 горни зъба и един почти пробил. И толкова лесно ги извади тия зъби, направо не е за вярване. Без ревове, температури - нищо. От месец сяда сама от легнало и веднага се хваща за нещо да се изправи. Вече иска все права да стои, подпряна на нещо с една ръка и обикаля из цялата стая, опирайки се на мебелите и стените. Много е смешна hahaha Доста е стабилна, очаквам до месец да проходи без опора Grinning

# 42
ехоооооо
ние днес по случай десетата месечинка ходихме на ДК - 9,100 (+ 600 г), 74 см ( +2 см) пораснало е детето че два месеца не беше мръднал кантара. Сега реших да увелича плодовете в менюто че много тестяно яде...взела съм диня (само сока от него), нектарини (ще ги обеля за всеки случай и в пасатора), вчера кайсии яде (обелени и намачкани) с бисквити и АМ - чудничко....
завиждам на тези дето ползват кухня, нашата тук е гадна - тройката беше еднообразна (все с картофи - любимите ни  Sick) а четворката била много мазна, иначе кремчетата си ги хапваше, ама само заради единия крем .....ще го приобщавам към наште манджи...
Мати и той пристъпва добре, обича да го водим за ръцете и да гони топка  Heart Eyes
за мъжете  - Аелия намирам доста прилики между твоя и моя мъж, ама все напомняне трябва ....последната годишнина и двамата я бяхме забравили, ама Мати беше на 1 м....

# 43
Все забравям да напиша колко уникално сладка е Лора, Heart Eyes и не мога да спра да се изумявам от косата и... Shocked
Вече има 2 долни и 3 горни зъба и един почти пробил. И толкова лесно ги извади тия зъби, направо не е за вярване. Без ревове, температури - нищо. От месец сяда сама от легнало и веднага се хваща за нещо да се изправи. Вече иска все права да стои, подпряна на нещо с една ръка и обикаля из цялата стая, опирайки се на мебелите и стените. Много е смешна hahaha Доста е стабилна, очаквам до месец да проходи без опора Grinning
Ха, Емо е абсолютно в същото положение и със зъбите и прохождането! Laughing
Добре де, а как мога да пусна запитване до НОИ защо не ми превеждат пари(може ли чрез интернет или по пощата?) Вече много го закъсах финансово. Ще ми е трудно да ходя лично, но ако се наложи къде трябва да питам? Нашата счетоводителка е много точна и отдавна ми е подала декларацията. Казала е на майка ми нещо от сорта че вече няма да се изплащат майчинските от НОИ, а от НАП (Национална агенция по приходите) и че доскоро не са и приемали декларацията, защото прехвърляли базата данни от компютрите на НОИ в компютрите на НАП. Вече уж са оправили нещата и декларацията ми е подадена още преди три седмици. Аз нищо не разбирам от тези глупости, ако някоя мама е по наясно моля да ни светне! Praynig

# 44
  • София
Да, Нипче, ние това го нищихме надълго и широко, ама тебе май тогава те нямаше, та в кратце - наистина минават към системата на НАП и има големи забавяния, всички имахме проблеми. Отвори им страницата, иди на контакти, виж мейла и им пиши. Моите впечатления са, че ако пишеш и питаш, ти задвиждат нещата. До няколко дни чакай отговор. Съветвам те също да си вземеш вх. номер на декларацията от счетито и направо да им я напишеш, защото на мене при подадена декларация, ми отговориха, че нямало такава Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт