Лято се задава вече, на морето иска СЕПТЕМВРИйското човече!

• 12 408
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • морето и сините вълни :)
хилоу,само се записвам докато не ми е спрял нета.
Не съм ви чела че имам друга работа в нета,а от няколко седмици нямам нет,та ако не ми го праснат пак ще пиша по късно  bouquet

# 16
Не съм ви чела че имам друга работа в нета

в Ла Редута ли  Wink

Хекси, стискам палци да се справите леко с инфекцията  Hug

# 17
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Кураж Еми   и  много позитивна енергия, стискам палци всичко да е наред вече с майка ти Praynig Praynig Praynig
Хекси, много ти се насъбра и на теб, бързо справяне с инфекцията, браво на Алекс че е почнал да се адаптира с яслата и както е казала Мари , " Лесно майка не се става" , но такъв е животът , важното е да сме здрави  всички, а другото ще се нареди рано или късно Hug Hug Hug

Ние сме добре да чукна на дърво, вчера проби още едно зъбе на Мити и вече сме с 17 зъба Simple Smile

Усмихнат ден на всички и приятен уикенд

# 18
# 19
  • гр.Варна
Хекси, радвам се ,че се разписа, па макар и с не много позитивен пост. Hug Hug  Hug
Искрено се надявам ,бързо да се справите с инфекцията на Али. Praynig Сега поне имате яснота по въпроса. Naughty
Относно майчинството-напълно те разбирам какво ти е. Когато си е вкъщи моят мъж много ми помага ,но пак не смогваме и определено понятието "чист и спретнат дом" не важи за нас.Но съдейки по голямото си дете, още малко зор остава и ще станат самостоятелни човечета, а ние ще имаме по вече време за дома и най-вече за себе си. Praynig
Освен да те прегърна  Hug и да ти пожелая търпение, друго не ми остава! Peace

И да се похваля, че вече трети ден Мимо не е пишал на гащите през деня. Heart Eyes Вечер му слагам пампито, защото все прихожда по леглата и не мога да рискувам да напиша и моето легло. Embarassed Embarassed Embarassed

Ваня, поздравления за 17 зъбче на Мити и за взетия изпит, че май не съм ти го честитила!  bouquet

За срамотиите не ми остава ред да видя мюзикала, който препоръча Брейви. Embarassed А като намеря време, не ми се зарежда нета.. #Cussing out

Утре правим планове за плажче, ама да видим какво ще е времето като станем. newsm78

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 20
Запиииссс Peace
Кали,пропуснала съм за кой хотел на Златни питаш Peace За мен Златните са втори дом,та повечето хотели ги знам Simple Smile
Хекси Hug

# 21
Добро утро,
Хекси-радвам се,че се разписа,дано при теб нещата да вървят само в положителна насока!
Аз започвам вече да работя и в събота/но пък ще почивам понеделник/ и съм изпратила Косе за 2 дни при другата му баба,за сега нещата са ок,но той май е ок като ме няма.Там ли съм само се прави нна луд.
Иначе си ходи на ясла,не можем да се оттървем от пустите сополи.Сега юли ще почива яслата и ще видим как ще я караме,а август като се върне татко му ще го водим на Албена.
Гърнето го ползва за столче,а без биба не може да заспи.Иначе яде яко и освен бебешко бърборене страшно бъзо започна да учи думите и като му ги кажа,ги повтаря като папагал.Т.е. вече апочва да се улеснява комуникацията ни.
За Златните и аз изтървах за кой х-л говорите...

# 22
Честит Рожден Ден на  Mamanagabi75 ! С пожелание за много здраве

Люси,благодаря поздравленията ,браво на Мимо за пампата  Hug  Приятно плажче
Ками, браво  на Косе за говорните умения и  че си похапва добре, бързо минаване на гадните сополи. Hug

Прегръщам Ви всички

# 23
Честит Рожден Ден на  Mamanagabi75   bouquet  Много здраве и успехи!

Хекси, и Яна имаше бактерии преди 2-3 седмици. Не я бяха почистили добре в яслата след като е била акала. Но аз разбрах, че нещо не е наред, защото не ми даваше да я почиствам между срамните устни и няколко сутрини подред пускаше в гърнето само по няколко капки. Тя отдавна се събужда със сух памперс и като я сложа си пишка в гърнето. И като казах на педи за това тя веднага ни даде талон за изследване. Каза, че това са най-коварните инфекции, защото са скрити и няма някакъв определен симптом по който да се ориентира лекаря. От лабораторията го казаха същото и че е хубаво на 2-3 месеца да се пуска профилактично стерилна урина, още повече ако детето все още ползва памперс и ходи в детско заведение. Не се притеснявай, ще се оправи Алекс за нула време  Peace Прегръдки от нас с Яна   bouquet
vaniaа, поздравления за новото зъбче   bouquet Целувки за Миташки от нас  Heart Eyes Ще се видим ли следващия уикенд?
Люси, браво и на вас за постиженията Peace Целувки   bouquet
Ние тепърва ще започваме опити в тази насока. Купих едни памперс-гащички на "Фарлин" да пробваме с тях. У нас сме с теракот и килими и ако я пусна по пликчета няма да мога да суша локвите после  Grinning При майка ми е същата работа, та затова така ще пробваме първо. Ако не стане като идем на море ще я оставям да тича по гащички, пък дано стане.
съм изпратила Косе за 2 дни при другата му баба,за сега нещата са ок,но той май е ок като ме няма.Там ли съм само се прави нна луд.
Ками, това все едно аз съм го писала  Laughing И все се чудя как така при баба си е толкова послушна и всичко си изяжда, пък мен по цял ден ме прави на луда калинка newsm78 А вие с какво ги борите тези сополи ?

Подсещане за мамите от Пловдив и региона - на 26, 27 и 28.06. ще бъда в Пловдив в х-л "Акваленд". Ако искате да се видим ми пишета на лични или се обадете, който ми има номера. Ще ми е приятно да си побъбрим наживо Simple Smile
 Hug   bouquet и весел уикенд

п.п Люси, дръпни си мюзикъла, ако искаш от тук:
http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Notre+Dame … =0&incldead=1

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 11:20 от adi_san

# 24
  • София
Привет  Hug !

Хекси, радвам се, че се разписа, но искрено съжалявам за лошите новини. Дано Алекс бързо да оздравее  Praynig Praynig Praynig !
Благодаря за предупреждението за хотела, но честно да си призная, тази година предпочетох по-евтин вариант за почивка, отколкото без почивка въобще, тъй като ни предстои купуването на нова кола. С две думи, финансите са ограничени и се радвам, все пак, че успя и морето да ни се уреди. Не исках Тони да пропусне и това лято.

За всички пропуснали - ето за този хотел на Златни пясъци става въпрос.
Сами, сподели, моля те, и ти мнение  Praynig  bouquet !

Ками, и ние сме така с новите думички. Вече знае точно кога да използва "Да" и "Не" , и това помага страшно много в комуникацията.
Най-новата думичка е "шшш-апка" , като обикновено ми я носи да му я слагам на главата  Laughing . Казва и "Дай!", когато иска нещо и го сочи. Растат човечетата, спор няма.
Прегръдки на всички!

Честит рожден ден на Mamanagabi75 ! С пожелания за много здраве и щастие   bouquet  bouquet  bouquet !!!

# 25
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Mamanagabi 75  bouquet!
Пожелавам ти да бъдеш много щастлива и много обичана!
Мъника вчера беше с растройство,но днес няма и е добре.
Мамчета,моля ви кажете ми на колко време ходите на консултация. Ние бяхме март месец и тя ни каза за юли. Вчера моя мъж ходи да взема направление за щерката и му казах да я пита. Тя му рекла чак септември. Аз от щерката знам ,че на три месеца се ходи. В понеделник ще ходя при друго педи да се записвам,че тая не иска да дава направления и не съм доволна от нея. #2gunfire
 Бързо оздравяване на болните дечица!

# 26
Мамчета,моля ви кажете ми на колко време ходите на консултация.

на 1 г. и 9 м.  Peace Рутинна е - само мерки и теглилки  Peace На 2 г. вече се пускат изследвания  Peace

# 27
Емук, дано майка ти се възстанови - на лекарите не им вярвай много, всичко ще се оправи!

Нямах компютър сумати време и се изнервих максимално! Отивам да чета назад! Hug

# 28
КалиМей, ако не е тайна, колко пари ви взеха от Белвю за нощувка? Може ли пълно инфо - вид апартамент/стая, с или без храна и т.н.?

# 29
  • Варна
Здравейте! Така като гледам днес тук е доста пусто. Сигурно сте на плаж или по разходки. Аз отдавна не съм се вясвала, но никакво време не ми остава, даже почти не сядам на компютъра.
Виктор е добре, расте и говори, но не много само отделни думички. като ме питат колко е голям и като им кажа, че е на 1г. и 8 м. и всички "цъкат". Ами казвам да малко е по-едър, демек висок, защото не е дебел. Изглежда като 3 годишно бебе. Ходи и на ясла от март месец, защото при нас нещата доста се закучиха. Мисля, че ви казах че три месеца не беше с нас и беше много страшно и тъжно, защото беше при баба си много далеч. Исках майка ми да го гледа, но не се получи и така се наложи да тръгне на ясла. Изобщо при нас нещата вървят ден за ден. Никакви планове за нищо. Просто не мога. И аз като Хекси се чувствам страшно изморена.
За капак миналата седмица ми съобщиха, че Виктор има запушен слъзен канал и трябва да се сондира. Ходих при втори лекар, но и тя каза същото, въпреки че нямаше секрет от окото. Хубаво го прегледа, но каза че потвърждава мнението на първата докторка. интересно ми е ако не й бях казала какво е казала първата докторка, дали щеше да каже, че е запушен канала. Сега мисля да ходим на трето място, но вече не знам какво да правя. помня че Красиии имаха май нещо подобно като проблем, но ще се върна назад да попрочета.
За сега толкова, че и без това стана дълго.
Много целувки за всички.

Общи условия

Активация на акаунт