Поли, прекрасна е малкато Боряна! Много целувки за нея и за сладкия Дани! В морската го видях с един мъж и една жена, предполагам Вашите. Не беше със свекър ти! Много беше добричък!
Ескаринче, много гадно това с Десито! Дано вече да е добре и не тревожи така мама! Целувки за двете Ви!
Сами, Пебс, прекрасни аватари!
Кали, браво на Пепи за желанието да ходи на ясла и за уменията да се справя сам!
Ками, браво на Косето!
Калимей, много е хубаво че Тони се е научил да пие от сламка! Голяма прегръдка и целувка за него!
Ние бяхме кръстници в неделя. Момченцето много плака, чак ми се скъса сърцето. И после го събудиха другите деца и пак толкова много плака. А пък е толкова слънчево детенце. Майка му направо се побърка от притеснение. Иначе кърщенето беше много весело. Алекс пък беше много щастлив че нашите бяха тук и много дивя и игра с тях. Но вечер не искаше да заспива с никого освен с мен и то по 1 час. Направо се побърках.
Много писах днес, до скоро
И честито на татко му! аз обаче съм пропуснала в коя академия
Деси да е добре
Позагубихме се и ние малко.Няколко дни нямах нет,а останалите не бяхме вкъщи.
Но за щастие се освести бързо и започна да плаче.Размина се с натъртване на бузата и огромни цицини,както и драскотини по ръцете,краката и гърба
Но вече почти не остана нищо от раните
Като цяло сме добре,след 2 седмици сме на сватба,и след това заминаваме за Варна,а после и едно гостуване ще направим на баба ми до Русе,и така.
Дано вече е отминал.Но и мен много ме плашат тези кърлежи
! Направо ми настръхна косата, докато те четях - колко много ви се е струпало
! Коментарите са на място
!
! И нямаше да разбера, ако вечерта Тони не се беше задавил и повърнал леко. Вчера мъжът ми попитал какво е ял малкият в петък, отговорът: "Кроасан с шоколад. Ама какво се притеснявате, той вече няколко пъти е ял. На две седмици веднъж има такава закуска". Нямаше да се ядосам толкова, ако не го бях казала изрично, че Тони не е ял шоколад под никаква форма изобщо и че ако има в менюто, предпочитам да му нося закуска от вкъщи. Обещали са, че ще го имат пред вид за в бъдеще.
!

? При положение, че си ги предупредила и аз на Иван недавам шоколад. Антон да се оправя бързо
! Точно днес си мислех за теб, че не си писала отдавна.
Дано само не съвпадне с нашето ходене на море, което най-неочаквано се появи в програмата
А за шоколада просто нямам коментар. Другите момичета са коментирали всичко, което и аз бих искала да кажа, а другото е леко нецензурно...
А какво стана с работата, щеше да има някакви промени...?