Лято се задава вече, на морето иска СЕПТЕМВРИйското човече!

• 12 424
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Привет и от мен,
Поли, прекрасна е малкато Боряна! Много целувки за нея и за сладкия Дани! В морската го видях с един мъж и една жена, предполагам Вашите. Не беше със свекър ти! Много беше добричък!
Ескаринче, много гадно това с Десито! Дано вече да е добре и не тревожи така мама! Целувки за двете Ви!
Сами, Пебс, прекрасни аватари!
Кали, браво на Пепи за желанието да ходи на ясла и за уменията да се справя сам!
Ками, браво на Косето!
Калимей, много е хубаво че Тони се е научил да пие от сламка! Голяма прегръдка и целувка за него!
Ние бяхме кръстници в неделя. Момченцето много плака, чак ми се скъса сърцето. И после го събудиха другите деца и пак толкова много плака. А пък е толкова слънчево детенце. Майка му направо се побърка от притеснение. Иначе кърщенето беше много весело. Алекс пък беше много щастлив че нашите бяха тук и много дивя и игра с тях. Но вечер не искаше да заспива с никого освен с мен и то по 1 час. Направо се побърках.
Много писах днес, до скоро

# 256
Браво на Иван Simple Smile И честито на татко му! аз обаче съм пропуснала в коя академия  Embarassed

Военна академия
Поли Борянка е прекрасна
Екс fingerscrossedДеси да е добре

А сега  да се похваля на 11 ми се роди племенничка  ylinfant
Днес като водихме Иван на кардиолог ме успокоиха ,няма нищо тревожно и догодина живот и здраве ще го заведем на преглед

# 257
  • Асеновград
Привет и от нас  Hug Позагубихме се и ние малко.Няколко дни нямах нет,а останалите не бяхме вкъщи.
Иначе сме добре, бяхме на няколко рожденни дни,в събота и неделя бяхме на вилата-баща ми беше рожденник в събота.Ани падна много лошо преди около седмица.Едно куче много я изплаши,засили се към нея и тя започна да пищи и се засили към мен,но се спъна и падна,и си заби главата в земята,но тъй като беше много засилена чак подскочи и направи кълбо напред.В първия момент не помръдна и аз щях да се побъркам,защото помислих,че нещо й стана на врата  Sad Но за щастие се освести бързо и започна да плаче.Размина се с натъртване на бузата и огромни цицини,както и драскотини по ръцете,краката и гърба  PeaceНо вече почти не остана нищо от раните Flutter Като цяло сме добре,след 2 седмици сме на сватба,и след това заминаваме за Варна,а после и едно гостуване ще направим на баба ми до Русе,и така.
Поли
,прекрасни снимки на Борянка.Да ви е жива и здрава  Hug Hug
Еск,кофти период  Cry Дано вече е отминал.Но и мен много ме плашат тези кърлежи  Cry Добре,че сте го видяли навреме и сте го  махнали,и браво на Деси,че не е плакала и е стояла мирничка.Може наистина заради това да е била кривичка,и да е усещала,че като го махнат,ще й стане по-добре,затова да е мирувала,миличката  Hug Hug Hug
vankonasi,много се радвам,че няма нищо обезпокоително  Hug Hug
Браво на всички дечица с нови постижения  Hug Hug
Сега качих малко нови снимки:

http://krasikisova.multiply.com/photos/album/53#55

Hug Hug Hug

# 258
  • София
И аз се позагубих малко! Нещо не ми се пише напоследък и само ви чета  Rolling Eyes !
Ески, дано повече нямате подобни периоди  Praynig ! Направо ми настръхна косата, докато те четях - колко много ви се е струпало  Sad !
А за кърлежите - и мен ме втриса от тия гадинки! Браво на Десито, геройче е тя  Hug !

vankonasi, много се радвам, че няма нищо обезспокоително при вас!
Да е жива и здрава племеничката ти и честито на вашия татко!

Краси, вие пак сте спретнали пълна лятна програма! Чудесно е така  Peace Hug !
Снимките на Анито са прекрасни, както винаги  Heart Eyes ! Коментарите са на място  Wink !
Лошо изживяване сте имали и вие! Сигурно и двете много сте се уплашили! Дано няма повече такива инциденти.

Днес ще запиша час на Антон на УНГ, вчера му взех направление от педи, защото повече от седмица не му се оправя тая задна хрема, кашля много, хърка и се дави, като спи. Опитът на майка му, когато е била на същата възраст, показва, че е симптоматично за сливиците, та ако може, още днес ще отидем да ни видят.
В петък много се ядосах. Установих, че в яслата, въпреки изричната ми молба още от първия ден на Тони там, са му дали шоколад  Close ! И нямаше да разбера, ако вечерта Тони не се беше задавил и повърнал леко. Вчера мъжът ми попитал какво е ял малкият в петък, отговорът: "Кроасан с шоколад. Ама какво се притеснявате, той вече няколко пъти е ял. На две седмици веднъж има такава закуска". Нямаше да се ядосам толкова, ако не го бях казала изрично, че Тони не е ял шоколад под никаква форма изобщо и че ако има в менюто, предпочитам да му нося закуска от вкъщи. Обещали са, че ще го имат пред вид за в бъдеще.
Исках да отложа този момент с шоколада максимално напред във времето, дано  се съобразяват вече!

Хубав ден на всички   bouquet !

# 259
  • Бургас
Привет,
днес пак стана горещо!
Калимей, защо така не ти се пише. Липсват ни твоите позитивни постове! Не се ядосвай за Тони, просто изрично предупреди в яслата че е недопустимо да дават шоколад при условие че си забранила. Ще се оплачеш на директорката и ще има санкции.
Много се ядосвам че не се спазват указанията на родителите. А ако детето имаше алергия. Трябва ли някое дете да пострада, за да се научат?
Ванконаси, страхтона новина за сърчицето! Hug
Краси, сори за гадното падане на Ани!
Иначе тя е прекрасна, не съм коментирала че бях с общия акаунт. Но искам да кажа, че на последните две снимки където сте двете сте просто прелест. Така се замечтах за момиченце!

# 260
  • София
Не се ядосвай за Тони, просто изрично предупреди в яслата че е недопустимо да дават шоколад при условие че си забранила. Ще се оплачеш на директорката и ще има санкции.
Много се ядосвам че не се спазват указанията на родителите. А ако детето имаше алергия. Трябва ли някое дете да пострада, за да се научат?
На мен ми е чудно, че в ЧДГ изобщо дават шоколад, още повече пък когато родителят е предупредил! Кали, нали не бъркам, че е в частна? При нас още Емко като пуснах нямаше нищо шоколадово и сладко в менюто, а като има алергия или кажем да не дават нещо, не дават.

Днес Дани ще е цял ден и за пръв път ще спи наобяд. Сутринта още като завих в уличката на детската и ревна в колата, дори не бях паркирала още. Shocked Направо ме изуми. Дадох им сутринта по една плюшена играчка да гушкат наобяд, влязоха и двамата с рев, след малко ще звънна да питам как са и лесно ли са заспали.

# 261
Благодаря ви момичета Hug
Краси само като си помисля с тези падания ми настръхва косата .Голяма е сладурана Ани  love001
Кали нзнам тия в яслите мозък имат ли bash? При положение, че си ги предупредила и аз на Иван недавам шоколад. Антон да се оправя бързо

# 262
  • морето и сините вълни :)
ЗДравейтеееееее бандА

Ние сме добре,ще тръгваме на ясла другия месец.
Видях се с Веселка....приятна среща изкарахме и така Peace
Честито бебешорче на  Поли.Да расте жива,здрава и мноооого послушна  bouquet

Целувки от мен и Влади на всички

# 263
  • София
Анитке, ти къде се запиля? Никаква те няма  newsm66 ! Точно днес си мислех за теб, че не си писала отдавна.
И още колко други ... да не ги изброявам, че ми става мъчно  Sad . Сетих се и за Феми, много ми липсва тая жена. Виждате ли се, как са с Бояна?
И Клара не е писала, дано всичко с нея е наред и кара спокойна бременност  Praynig !

Лекси, нещо мързелът ме е налегнал здраво. Лятна умора ли е, що ли, не знам! Ще гледам да съм по-редовна  Wink Hug !

Аня, да, в частна сме. Директорката обеща, че ще се има пред вид за в бъдеще и дано да е така. Истината е, че няма как да сме сигурни какво точно се случва в ДГ, независимо частна ли е или държавна, докато децата не започнат самички да разказват за изминалия ден там. Важното е, че Тони е добре, а и наистина си мисля, че след солената забележка на мъжа ми, наистина ще се съобразяват вече.
Днес като се прибраха с баща си, това дете полудя - тича из вкъщи в продължение на 30 мин. и крещя неистово от радост. Гонихме се, гъделичкахме се, голяма борба падна и какво ли още не. Накрая беше вир вода. Изкъпахме го, яде като ламя и заспа за секунди  Heart Eyes .

Хайде лека нощ от нас   bouquet !

# 264
Else, Краси, тя Деси си беше кисела и ревлива доста преди кърлежа, близо седмица. Така че едва ли е от това, но ви благодаря, че търсите обяснение на поведението й.  Hug

За мен все още остава загадка. Може би караме с пълна сила бебешки пубертет. Но и зъби не са или поне по нищо не личи. Пипах, рових в устата и няма нищо набъбнало или тръгнало. Сега уж маааааалко са се покротнали нещата. Има някакви изблици от време на време, като започне да се тръшка и да се дере с пълно гърло за най-малкото нещо. Днес например единият път беше, защото като я преместих да спи при мен на обяд, понеже се събуди, рева 15 минути, защото съм била забравила да й извадя и куклата от кошарата. И реве и се къса и чак не може да ме чуе да се успокои и да ми обясни какво иска.... Пълна лудница е.  Rolling Eyes #Crazy

Краси, много кофти падане сте имали, щом и толкова много рани е имало... Радвам се, че всичко вече отминава и дано малката красавица забрави тази случка  Praynig Hug А като идвате към Русе, непременно да се обадите!  Naughty Дано само не съвпадне с нашето ходене на море, което най-неочаквано се появи в програмата  Wink (и аз съм много доволна, макар и малко притеснена, че ще ни е за първи път на море с Деси). Между 23-ти и 27-ми няма да сме в Русе.

Мейче, браво на Тони за сламката. Всяко нещо с времето си. Децата са толкова различни - едно прави едно, друго друго. Но на всичко си му идва времето  Peace Grinning А за шоколада просто нямам коментар. Другите момичета са коментирали всичко, което и аз бих искала да кажа, а другото е леко нецензурно...  #Cussing out А какво стана с работата, щеше да има някакви промени...?

Ванякоси, честито на твоя мъж! Пожелавам му да стане генерал  Peace Честита ти племенничка - да ви е жива и здрава!   bouquet  и много се радвам, че с малчо всичко е наред, дано и в бъдеще да е така!  Praynig Hug

Отивам да гледам снимки сега.

# 265
хе,хе.
Добре сме Кали мей,просто нямах нет Mr. Green
затова ме нямаше
Влади е станалмного палав,много инатест (за което обвиняам башща му защотот на всичко му угажда)
Ако не стане на неговото започва да се тръшка  по земята,целия се овъргалва в пепелта и пясъка оня ден си легна на цимента направо барабар с главата #Crazy #Crazy
Посяга да удря децата -абе няма управия.Срам ме хваща вече,дано в яслата го учовечат малко че аз немога вече да се оправям с ината му #Crazy

оплаках се набързо hahaha hahaha hahaha

# 266
Ани,радвам се,че се разписа Hug - ние с тебе все на бегом се засичаме някъде ooooh!
Краси,много се уплаших като прочетох Sad - радвам се,че е добре принцесата Praynig
Ески, и Ема е така - представям си какво би станало ако ги съберем на 1 място Laughing

# 267
  • София
Хихи, Ани, Дани и той сега е в такъв период - като се ядоса и си казва "мамо, лягам" и ляга на земята или "мамо, сядам" и сяда на цимента навън. #Crazy Лошото е, че като реша да го вдигна се извива и онзи ден му изпука ръката в лакътя, та се поуплаших. Confused

КалиМей, уж в частните повече се съобразяват с мнението на родителите и откъм новости в хранене и възпитание и т.н. Това имах предвид. Wink

Днес като ги взех бяха щастливи и спокойни и двамата, а на мен толкова бързо ми мина деня  ooooh!, но хубаво ми беше, от години не бях оставала сама без мъж и деца за няколко часа. Laughing

Леле, Краси, сега прочетох за Ани, много пада милата, дано няма страх от кучета след случката. Hug

# 268
  • Варна
Здравейте милички, отдавна не съм писала, но ви следя изкъсо Simple Smile
Ние бяхме болни - всички.Тати донесе някакъв вирус, след него малкия го прихвана и накрая и аз. Уж съм кораво магаре, ама на - този път не ми се размина. Добре, че Кокче много леко го изкара. Малко температура и това е. Постоянно беше в настроение за игри и пакости. А ние......газени от влак.Но вече всчики сме ОК и сме готови за лятната ваканция. Направили сме си резервация за комплекс "Извора" на Арбанаси. Моля ако някой е бил там и то през лятото да сподели. Много хора ни плашат че било адска жега там на това Арбанаси. Но на нас ни изглежда приятно в самиоя комплекс - има басейн, детски кът, минизоопарк...Не знам - дано да не съжаляваме.
Такааааа, като стана дума за ваканция - моля всички, които планират идване към Варна и имат желание да се видим и да си кажем `здрасти` да ми пратят л.с. - да си разменим телефони. Тъй като заминаваме на 26.07 и там няма нет, предварително искам да организирам тези неща, че много ще ме е яд после ако се разминем...Планирам и до Ямбол да идем малко, затова ми се иска да знам горе-долу кога да се завъртя във Варна  Wink

Друго какво...Дребния звяр прави белички. С гърнето 3-ти неуспешен опит. Прекратих го пак - опасявам се че ще развие някакъв страх от гърнето. Започна да плаче милото като иска да прави нещо - и се стиска...всеки път му обяснявам че това е много хубаво и съответно бурни оваций след попадение - но той си реве.Та реших, че най-вероятно не е готово детето...И искам-не искам, прекратих тези опити за насилие Simple Smile С говоренето сме много назад. Най-интересната дума е "апум" (който познае какво е-печели усмивка по радиото!). Ох, зверо стана...край на моя тих и спокоен уют....Чао и усмивки на всички!

П.с. Гореспоменатия "апум" е хляб   hahaha

# 269
Поспаланке,хората не са те излъгали миличка:) за Арбанаси.
Сватбата ни беше там до комлекс Извора.Комплекса найстина е страхотен това ти гарантирам със сигурност,както и Арбанаси.Аз нали съм родом  от Г.Оряховица и Арбанаси е на 4 км от там.Та  мога дакажа че познавам Арбанаси и всичко там е страхотно
Относно жегата,е найстина по топло в този район,ако гледаш прогнозата както виждаш тук във Варна го дават 29 градуса а там 38.Като не подухва и грам ветрец.Аз като ходих май месец на Горна,просто изгорях от жега Shocked,хем знам че там е по топло ама пусто не си взех  баш тънки дрехи.Тука тръгнах със  пролетно яке,и плътни блузи и дънки ,а хората там бяха по потници и чехли #Crazy #Crazy
Топличко си е няма какво да те лъжа Mr. Green Mr. Green
Весело изкарване,и непременно посетете конната база,да пояздите малко Mr. Green  bouquet  bouquet

Ние днес имаме лек имен ден та искам да почерпя.Макар и неофицялен имен ден в православния календар си ни пише"Княз Владимир" bowuu

Та едно скормно от мен се почерпете beer2 cheers beer beer Drunk Wine Glass smile3510

Общи условия

Активация на акаунт