СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ- палцестискането тече, децата се тестуват

• 23 684
  • 375
  •   1
Отговори
# 135
Това звучи много окуражаващо, големи сме песимисти.
Не може така!?!?

Винаги си имам едно на ум. Не съм песимист. Напротив-вярвам в детето си.
По-добре да се настроим за трудна,отколкото за лесна математика.Говоря за нас-родителите.
Едва ли много деца четат този форум.Така,че вие не споделяйте какво се коментира тук. Wink

# 136
И ние уж сме доволни за сега,но както се казва-пилците се броят на есен.Чакамееееее...........къде са теста и текста на страницатаа?????

# 137
  • България
И ние уж сме доволни за сега,но както се казва-пилците се броят на есен.Чакамееееее...........къде са теста и текста на страницатаа?????

А за какво са ти?  Wink
Изпитът мина, още малко математика и .... каквото, такова  Grinning

# 138
  • В центъра на мръсотията

Ще смятаме  Peace че кой има нерви да чака до резултатите...

# 139
  • България
Дори да е труден изпитът по математика, за подготвените ще е по-добре. Мен даже повече би ме притеснил още един лесен изпит.

# 140
  • България

Не се бях сетила!  doh

# 141

Не се бях сетила!  doh

Ахъм,много точно казано!!!!!!
Немам вече нерви,вервайте ми
 Sick

# 142
"По-лесен преразказ не съм правила, а теста си беше фасулски" - това е коментара на мойто гардже  Mr. Green

Всичко минало нормално. Естествено, не са им дали да си водят записки за преразказа, както "услужливо" ни излъга bTV сутринта.

# 143
Аз отдавна съм се отказала да сверяваме  отговори и предварително да изчисляваме оценки.
Чакам 2-ри юли.

# 144
Здравейте момичета, моята дъщеря също е доволна, Под игото и е любима книга, вярвам ,че и с математиката ще се справят, само ненужно се тревожим.Кажете, като излязат отговорите къде да ги намерим Hug

# 145
Тия дни четох, че ще дават тестовите книжки на децата, а само листа с отговорите ще се представя за изпита.
Но в нашия случай не са им ги дали, а на вас?

# 146
Нищо не са им дали и на нашите деца

# 147
Прочетох, че не трябва да се пише дидактическата задача на беловата, но нашите квесторки казали, че трябва. И сега какво? Може ли да анулират работите? Според мен не трябва, все пак децата не са виновни. Ако направят нещо такова .. #2gunfire

# 148
# 149
Благодаря за линка!

Общи условия

Активация на акаунт