СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ- палцестискането тече, децата се тестуват

• 23 673
  • 375
  •   1
Отговори
# 150
Спретнахме един бърз преглед на ключа и сверка на теста имаме /може би/ 68т

Не е зле ,дано и на преразказа да има достатъчно т

Знаете ли как се формира оценката, за колко точки -колко се пише?

# 151
Тестът е на страницата на МОН! Можем да сверяваме! smile3529
Нека всяко детенце вече е спокойно, а мамите да отпуснат сърцата си, поне на 1/2!!! Laughing Нали ни чака и друг изпит!
 Дано всички  са се справили!!!  Praynig Praynig Praynig

# 152
Току що ми се обади дъщеря ми и каза, че си е сметнала точките - 68. Дано и на преразказа да се е справила.

# 153
# 154
Първо да се извиня на кафепиещите мами в Докторската градинка за това, че "вързах тенекия" Laughing Дребосъкът спа до 9.30, после уж минахме само да оставим една фактура, пък се замотахме и нямахме вече време за идване до вас и после обратно до Седмочисленици. Но на 25-ти, живот и здраве, като сме в 38-мо, ще се организираме Wink.
Надявам се всички да са се справили така, че да са доволни!

# 155
Абе и моето дете излезе въодушевено, че било лесно, че се е справил перфектно...Сметнахме си точките от теста -63, евентуално 64, защото не помни точно какво е писал на един въпрос.
Да ви питам-имате ли идея - на 14 въпрос, където отговора е от две думи, а той е сгрешил едната, а се дават 2 точки за отговор-дали ще отчетат 1 точка или 2. Питам защото той каза, че във Веди веднаж за същата такава ситуация са му дали 1 точка, а друг път нито една. Обадих се в РИО, че малчо щеще да откачи и естествено те не знаеха...Щях да се очудя, ако знаеха, ама както и да е.
Сега сме омърлушени и подтиснати, защото беше уверен, че ще има много по-висок резултат и се чудя как да го успокоявам. Извинява ми се, че ме бил разочаровал. Ужас. Май беше по-добре да има  информационно затъмнение, защото децата се стресират преди другия изпит.

# 156
Да ви питам-имате ли идея - на 14 въпрос, където отговора е от две думи, а той е сгрешил едната, а се дават 2 точки за отговор-дали ще отчетат 1 точка или 2.

дълбок и автор трябва да се членуват с пълен член.
Ако едната дума е записал правилно ще му дадат 1 т.

# 157
63-64 т. никак не е малко. Ако и на преразказа има 15-16 ето ти ги 80 т., което по мои сметки е 5,60.

# 158
63-64 т. никак не е малко. Ако и на преразказа има 15-16 ето ти ги 80 т., което по мои сметки е 5,60.

ФОРМУЛАТА за изчисляване на оценката:

(Точките+68 ):28= оценка

Ако точките са 80-оценката: (80+68):28=5.285

# 159
ancheto_68, по коя формула ги смяташ, очертава се и ние да сме с около 63-64 т. Да и аз мисля, че е тази формулата (Точките+68 ):28= оценка

# 160
# 161
По аналогия с един пробен изпит по математика - 80т.-оценка 5,60

# 162
Въпреки че е рано, ето и за математиката:

СКАЛА ЗА ОЦЕНЯВАНЕ по МАТЕМАТИКА

# 163
Ей, БРАВО  на Госта.
Много си бърз и полезен!!! Hug

# 164
ana, Не питай старило, питай патИло Wink
Стискам ви палци на вас повече. Децата са по-спокойни