Туристическа виза за САЩ

• 158 561
  • 529
  •   2
Отговори
# 435
Ако беше чела внимателно,нямаше да пишеш всичко това.Да,с доста неща съм наясно,а с които не съм се старая да се информирам,ако ми се налага.Няма да адвокатствам на телевизията.Това беше журналистическо разкритие.Както писах и по-горе,задаваха въпроса:защо след като няма право?Ще повторя,че от телевизията излъчиха по скайп разговор с въпросният АА,така споменаха име,местоживеене в момента,че след службата тук се е пенсионирал и пр.И не се вълнувам дали някой приема или не иска да приеме,че визи се дават и по ''вторият''начин.Меко казано ми е наивно,че някои нашенци конкретно в Сащ много се засягат на тема двоен  стандарт,който прилага във всяка област страната на ''неограничените възможности''.Наясно съм и с плюсовете...и минусите Mr. Greenна тази страна.

# 436
Може ли да ми обяснищ какво озн. двоен стандарт, който се прилага във всяка област в "страната на неограничените възможности)...определено си много наясно с нещата?

# 437
Zdraveite ot men!
Az iskah da spodelq samo opitut si otnosno temata,kato se nadqvam da byda polezna pone na nqkogo s nego!
Predi da zamina da kandidatsvam za turisticheska viza se bqh porazrovila hubavo iz chujdite saitove I otkrih dosta polezna iformaciq,kato nai-poleznoto ot vsichko bqha spoedelenite intervuta na horata-prerazkazani.Ta obshto vzeto dobih predstava za kakvo stave na vypros na samoto intervu I kato otidoh purvo ne lugah(kandidatsvah v London).Pitaha me zashto sum tuk I im kazah za da rabotq.Vtoro ne se pritesnqvah ni nai-malko v kraina smetka vajnoto e da sme jivi I zdravi. I treto prosto bqh sebe si.Taka che smqtam che tova sa osnovnite neshta koito trqbva da spazva chovek I nqma da ima problem,nezavisimo kude e.Rezultat 10 godishna viza.Az sushto realno poglednato sym potenciaen emigrant,nai-veche zashtoto sym mlada.No mi dadoha I razbora se nqma da zloupotrebqvam s doverieto im Simple Smile

# 438
  • The point of no return
В отговор на последното мнение, което ми избоде очите - имала сте късмет! И най-вероятно нямате роднини в Щатите - иначе нито едно от изброените неща не би ви помогнало да вземете виза.

# 439
В отговор на последното мнение, което ми избоде очите - имала сте късмет! И най-вероятно нямате роднини в Щатите - иначе нито едно от изброените неща не би ви помогнало да вземете виза.

Родителите ми, семейството на брат ми взеха 10 годишни визи....дали нямат рподнини в САЩ  newsm78

# 440

Родителите ми, семейството на брат ми взеха 10 годишни визи....дали нямат рподнини в САЩ  newsm78

Абсолютно. Цялата огромна рода на половинката са "хамериканци". Това никога не е било пречка за издаването на визи на който и да било член от моето семейство, от 1998 г. насам.  Peace

# 441
Благодаря ви за отделеното време,много сте мили,скоро ще кандидатствам отново и ще споделя с вас.

# 442
  • The point of no return

Както писах вече, имали са късмет и са взели визи. Ако се разходите по други форуми, ще разберете какво имам впредвид.

# 443
Не знам какво пише в други форуми, но наличието на роднини в САЩ не дисквалифицира желаещите за туристически визи - нито на теория, нито на практика.

# 444
Не знам какво пише по другите форуми, до сега не съм чула на някой познат (на роднините му) да са отказали виза.

# 445
Здравейте,

Скоро гледам, че никой не е писал за визите.
Аз искам да кандидатствам за туристическа виза, но още търся кой да ми прати покана  Confused
Без покана какъв е шанса, ако ги убедиш, че искаш просто да отидеш на екскурзия?
Други варианти има ли?
Ако някой наскоро е кандидатствал - ще се радвам да сподели  Hug

# 446
И аз искам да разбера само че  ми казаха (човек който е в Америка) че след като се даде туристическа виза може да си наемеш адвокат в Америка и да искаш да останеш да работиш там легално .Ако има някой да каже дали е така.

# 447
Е така тръгват слуховете за Америка.Добре,че човека,който е там не е казал,че и помощи дават.
Ако беше истина половината екскурзиянти щяха да се пробват.
Защо не опиташ в Европа?Поне няма визи.

# 448
И аз искам да разбера само че  ми казаха (човек който е в Америка) че след като се даде туристическа виза може да си наемеш адвокат в Америка и да искаш да останеш да работиш там легално .Ако има някой да каже дали е така.
Да абсолютно. Само не разбирам как толкова народ е нелегален в САЩ, щом само един адвокат се иска и готово.
 ooooh!
Ей заради такива умници все още отказват на над 10% от кандидатстващите, за туристическа, и пак заради тях скоро няма да паднат тези визи.

# 449
неплатени данъци и задължения пречка ли са за издаване на туристическа или работна виза

Общи условия

Активация на акаунт