Франция - ваканция! (22)

• 20 186
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Как сте, момичета? Тук такива ужасни жеги настъпиха, че утре мистрал, не мистрал, отиваме на плажа.

За съжаление, не бях взела апарата в Алпите, и съжалявам, но сигурно пак ще отидем. На нас всичките ни пътешествия са непредвидени.

Мария, дано само няма прекалено много хора в Царево по това време. Ех, яд ме е че не успяхте да организирате идване насам - може би догодина?

Роц, направи ли всички проучвания за Индия? С нетърпение ще чакам да се върнете (първо да тръгнете де Grinning)

# 136
Мария, приятно изкарване на родното черноморие Hug
Еха Роца, предстои ви едно вълнуващо приключение Hug Индия....мечтата на полвинчо Simple Smile
Хубава седмица мацки Hug

# 137
  • пак на Рив Гош
Мария, весело изкарване в Царево, дано да не е голяма лудница! Кога заминавате?

Мамба, и аз знам за тукашни актове за раждане, ама български по Интернет не съм вадила.

Чумби, ние може догодина да дойдем накъмто вас Wink - гледах, че от работата на мъжа ми имат почивен комплекс близо до Сан Рафаел  Grinning. На нас ни останаха ваксините и се оказа, че комбинираните ваксини за тифоидна треска и хепатит за възрастни са свършили, та ще трябва да се боцкаме с всяка поотделно... като сложим към тях и ДТ-то - става "жаме 2 сан 3"  Laughing

Мари_Рус, дано и вашите мечти за пътуване да се сбъднат  Hug (моите бавно, но сигурно почват  Wink).

Да ви се похваля, успяхме да уговорим със свекърва ми да гледа Камбанката утре следобед, а ние отиваме на Хари Потъъъър  newsm44
Другите къде изчезнахте?

# 138
Другите къде изчезнахте?

Как къде бе Роца, на ваканция  Laughing
пс:оправих се акта за раждане ,благодаря.
Роца гадно това с ваксините -колко об6то са на брой ?Индия явно е ме4та на много от нас..с нетърпение 6те о4акваме пътеписа ти от там. Hug

# 139
Ех, вие ме притеснихте с тази "лудница" Laughing, моля ви не убивайте всичко детско в мен Joy Реално погледнато, най-вероятно ще има много хора, но все пак не сме в най-популярното място на черноморието, надявам се да е поносимо. Ние сме в малък семеен "хотел", кажи му осъвременени квартири Wink в стария квартал, Василико,близо до плажа Нестинарка...ако на някой му говори нещо това(на мен -не),видях в подфорума На път..., че за там отзивите са добри.

чумби, и аз се надявам догодина да стигнем до вас (напомни ми къде сте точно Embarassed!), трябва ранна и различна от тазигодишната организация-тоест , здраве и живот, в Бг по великден, а на море "у нас " във френско. Ама дотогава....има много време Grinning
Роца, бон кураж за ваксините Sunglasses
мари-рус, благодаря за пожеланията и ...стискам ти палци Wink

Аз утре съм на работа 24 часа Sad, желая ви лек уикенд!

# 140
Мария К.споко - няма туристи и сезона е много слаб в БГ ....дано се поразмърда ,но едва ли ...Това по въпроса за лудницата ...6те си изкарате хубаво според мен , плажа е хубав , хотела не го знам . Peace

# 141
# 142
chumbi,

мерси за информацията.  Преди време имаше и една фирма Евролайнс, някой пътувал ли е с тях?

# 143
Лято, аз отдавна не съм пътувала с автобус, но ето какво намерих в сайта на евролайнс, просто кликни на България:
http://www.eurolines.fr/destinations_1/timetable-and-fares/

# 144
Мария, оцеля ли след 24 часа работа? Много добре си изглежда хотела, пък и щом сте цяла семейна организация, няма начин да не прекарате добре. В Царево морето е най-топло.
Което не може да се каже за тукашното в момента - този мистрал аз все го подценявам, но за нула време така тотално изстудява водата, че изобщо не става за плуване.  Така и не можахме да отидем официално на плаж.

Но пък, пак непредвидено, ходихме снощи на джаз фестивала в Ница и използувах да направя едно дълго кръгче от променадата с гледка към Негреску (там мистрал няма).

# 145
чумби, тук съм Wink Имам опит с такива дълги работни дни-нощи, а и идеята , че само с едно дежурство си плащам морето в Бг, ме мотивира и ми дава сили Joy
Странно съвпадение, че точно вчера на обяд колегите ми ми обясняваха историята с мистрала, който изстудявал водата в средиземно море....Надяввам се все пак да направите няколко истински плажа Sunglasses
Аз сега заминавам на едно сложно за мен "активите"-купуването на подаръците за Бг #Cussing out

# 146
Тук съм, чета ви, радвам се че ставате все повече.
Не мислех, че някога ще го призная, но... Франция ми липсва много, понякога.
Голям гуш от нас!

# 147
Мария К. ,

Благодаря за информацията!Видях им сега и цените, билетите им са по-скъпи от самолетните!! Аз и това уж гледах да съобразя...

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 21:41 от liato

# 148
Тук съм, чета ви, радвам се че ставате все повече.
Не мислех, че някога ще го призная, но... Франция ми липсва много, понякога.
Голям гуш от нас!

Hug и от нас
защо не една ваканция в Южна Франция догодина Wink

# 149
Мише, и ти ни липсваш! Heart Eyes Как е четата - как се забавлявате (укротявате) през ваканцията? Някой няма ли да ходи към Родопите?

Значи догодина да ви чакам всички - ехаа, страхотно ще е наистина! Да започвам ли да се подготвям вече? (да изстудявам розéто, например Wink

Общи условия

Активация на акаунт