Франция - ваканция! (22)

• 20 141
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета, как сте, виждам предимно ваканционно Simple Smile

Мадлен, не обръщай внимание на разни гости, комплексирани хора на всякъде. Приятна почивка.
Роцке, и на вас, още по-малко от седмица. Айде ще се видим след това да споделяме преживявания.
Аз заминавам във вторник към Родината. Няма да е много вълнуващо, но все пак е нещо.
От понеделник съм вече в отпуска и се размазвам вкъщи Simple Smile

На всички весела ваканция и успешно събиране на сили за рантрето Simple Smile

# 196
  • Бургас
Iventse, благодаря за разбирането.  Hug
Не е чак толкова лошо в родината, поне ще си почиваш. Хубава почивка  Peace

# 197
Аман от мутреси..... Money
До колкото знам българите които работят във Франция не могат да си позволят такава почивка и едва ли могат да ти дадат компетентно мнение от личен опит, а дори и да могат няма да дойдат да се изпляскат тук.
Ай-де да видим кой е по комплексиран  от двете ни  ?
Момичето има нужда от възклицания, а без тях баровската екскурзия се обезсмисля. Joy

# 198
  • пак на Рив Гош
Еееее, не ни отписвайте така с лека ръка  Laughing И ние, българите работещи във Франция душа носим и по почивки ходим  Wink... а някои даже живеят(ем) по туристически интересни места и разполагат(ме) с опит от първа ръка  Peace

Iventse, аз бях останала с твърдото впечатление, че заминавате в България на 1-ви август  newsm78 Блазе ти, че ти остава време и за размазване из къщи преди самолета. Аз ще си влача телеконференциите почти до самолета  Laughing
А впечатленията - като се върнем на кафе/бира/подобни благини  Grinning. Вие до морето ще стигнете ли, или ще сте на обиколки напред-назад?

# 199
Роц, готови ли сте с багажа? Този рекламен клип за Индия много странен ми се вижда - нямах точно такава идея за страната. Ще чакам информация от първа ръка. Леко и приятно приключение!

Ние още караме полуваканция полуергенски, взех да посвиквам май..

# 200
Ехооо, здравейте пак от мен!Ние изкарахме чудесна едноседмична ваканция в Царево. Мястото беше идеално пригодено за нас-тихо спокойно кварталче, без почти никакви туристи, без заведения и съответно без една нота чалга или други неприятни екстри. Идеално за малки деца. Времето беше с нас-топло, водата като чай, децата изкараха 99 процента от времето вътре, а аз разбира се не можах дори да седна, бях като спасител на плажа Laughing Но сме много много доволни и обещахме на морето догодина пак да дойдем Sunglasses
Приятна ваканция на всички!До скоро!
Ивенце, и мъжът ми утре лети с бг самолетите, може да сте заедно Wink
Роца, лек път и едно незабравимо индийско приклиучение!

# 201
Аман от мутреси..... Money
До колкото знам българите които работят във Франция не могат да си позволят такава почивка и едва ли могат да ти дадат компетентно мнение от личен опит, а дори и да могат няма да дойдат да се изпляскат тук.
Ай-де да видим кой е по комплексиран  от двете ни  ?
Момичето има нужда от възклицания, а без тях баровската екскурзия се обезсмисля. Joy

Леле , ама ти си много запозната с българите които живеят във Фр....тц тц ...и от къде това инфо??? ooooh! Thinking Whistling
Ние пък сме във ваканция в Португалия ,обикаляме я от до и скоро 6те отско4им и до Мадейра , и за твоя информация живея във Фр...ха сега .... Crazy
брей аман от такива злоби ,дето само се обаждат дето трябва и не трябва  
И от къде ре6и 4е е мутреса ???Жената попита най културно за инфо ...
хайде девойки приятна ваканция, добре 4е нямам нет постоянно ,4е какви глупости пи6ат някой ..... Laughing

# 202
Мамба, не се ядосвай Simple Smile И аз се чудех кой обработвал данъчната ми декларация, но мистерията се разкри - това е Пипи.
Явно Карлсон събира ТВА-то, а Емил от Лъонеберя е кмет. Ето днешният ден не е загубен, ще си легна по-умна!

По-добре си починете, Португалия е супер!

Мария, ние с чехите пътуваме, та няма да го засечем твоя мъж.

Лека вечер Wink

# 203
Здравейте!
И ние се завърнахме от почивка, мислех да разказвам, ама нещо ми се отщя...То нали всички българи в чужбина чинии мият и за сладолед едва събират, та какво да споделям за лазурния бряг...Ама айде, ще кажа само че полуостров Жиен е наистина прекрасно местенце, ако сте гмуркачи това е местенцеТО! Много зеленина, много брегова ивица, много плажове за всеки вкус - с бял фин пясък, с по-тъмен тип Слънче бряг, с камъчета, скали и каланки - ама каквото си пожелаете.Водата беше изключително чиста. А Иер е много чаровен град с много красива старинна част и много плами.
Чумби с 10 месечно и 6 годишно в колата едвам се добрахме до Жиен. Благодаря за поканата, отправям към вас на свой ред - и Лион си го бива, особенно есенно-зимно време - божоле нуво,празник на светлините, едно-друго...
Роца ако пестиш от закуски цяла година за другото лято ви каним да ни дойдете на гости и после да продължите на юг .Приятно индийско приключение!Ихааа, ще стане интересно като си дойдеш, че нещо е позаспала темичката, типично по августовски...
мамба приятна почивка и да разкажеш като се върнеш!На Пипи няма да й е интересно, тя и на вулкана Попокатепепел е била даже!

# 204
Самурайка, мерси, че все пак сподели за ваканцията Grinning Записвам си в списъка с дестинации.

Аз пък не знам защо изобщо се впрягате в постове на "гости" ignore2

мамба, приятна португалска ваканция и на вас!

# 205
  • пак на Рив Гош
Самурайка, добре завърнали се! Надявам се, че сте изкарали чудесно! Определено звучи като хубаво местенце този полуостров. Май наистина някоя година ще трябва да се вдигнем на юг  Laughing. Благодаря за поканата за Лион, на мен отдавна ми се ходе там, да си призная  Blush, особено за празника на светлината.

Чумби, как е по ергенски вкъщи? Моите съседи и те си пратиха поголовно децата при баби и дядовци, нашите обаче бяха бързи и заминаха в Португалия навреме  Laughing

Мария К, вие да не би да се върнахте вече???

Мамба, приятна ваканция и на вас. До Лисабон ходихте ли? Ако да, ще чакам впечатления  Grinning

Багажът е стегнат, куфарът - претеглен, Камбанката тръпне в очакване... а аз ви казвам довиждане и до след десетина дни  Laughing

# 206
Брей, замалко да пусна Роца да тръгне без моята благословия  Grinning Роцко, супер ваканция и те очаквам с голямо удоволствие след това, с подробен разказ и всички екстри!

Да, един гном влезе в темата и вие го взехте насериозно. Недейте така бе жени, оставете гномите да дишат, те и без това са нещастни.

Аз я карам по еснафски - тоест карам я все още с вдигната глава, докога незнам, но е хубаво за момента  Wink

Хайде, бягам.

# 207
Честит имен ден на Мария К. Да ти е живо името, от здраве да не се оттървеш.
Честит ми имен ден и на мен Simple Smile

Весело изкарване на почивките на тези, на които тепърва им предстоят. Бързо влизане в ритъм на останалите, които вече са си почивали.

# 208
Ау, то и аз имам имен ден днес...хихик.  Grinning

# 209
Ау, то и аз имам имен ден днес...хихик.  Grinning
Опс  Embarassed, жива и здрава да си! Извиненията за пропуска само на живо! Пък ще имам и да черпя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт