Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 15 897
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Тайги, да си жива и здрава!  Hug

А аз съм супер изплашена, защото Ади днес привечер каза, че го боли нещо носа и спомена, че си е пъхнал солета! и аз изпаднах в ужас! Не видях нищо(с фенер гледах нещо), духахме носа, но не знам какво да очаквам сега...чета че може да попадне в трахеята и пак няма да спя тая нощ ..Как да разбера, че има нещо вътре! .А между другото му капя едни капки в носа, от които много го боли и не знам дали не е тази болката(макар че тогава още не му ги бях капнала още)..  Shocked

# 151
Марис, ако си много притеснена, отиди набързо до болницата да го погледнат. Не знам как може да се разбере дали има нещо в нослето  Thinking В някаква невероятна серия сте напоследък. Хайде да приключва вече  Praynig

Светли, много малка и много "през пръсти" подготовка направих Embarassed Но днес си имам и силна мускулна треска. Няма и 2 седмици ходех с колело на работа, но то е толкова близо. Само по 30-40 мин максимум сутрин и вечер съм карала и това е. Много се притеснявах именно заради това дали ще се справя, но успях Simple Smile Минахме го за 6 часа разстоянието с 2 почивки за 10-15 мин за тоалетна и една за 20 мин, за да хапнем.

Тайги, а снимки от моренцето  Grinning Честит имен ден! Да си здрава и все така жизнена! С гордост да си носиш хубавото име!  bouquet

# 152
Марис, я си го заведи на лекар, в България сте поне близо до Пирогов, там гледат редовно такива случаи, сигурно ще разберат има ли проблем и без рентген, а ти ще си спокойна Hug

# 153
Ми сега няма как. утре ама до утре си има доста време...а иначе духахме носа 2 пъти

# 154
  • Sofia
taigi, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на патерица!!! Много щастие и лщбов   bouquet
Пепе, страхотно се справяш, БРАВО  Peace Тео с кой пътува до БГ?
Галче, дано нещо от "онези неща" ти свърши работа  Praynig
Мариска, нямам думи просто  Cry Все ми се струва, че няма как да има твърдо тяло вътре и да търпи, но знам ли  Cry Пиши какво става!  Praynig

Аз през уикенда ходих до Нова Загора да видя Габриел - много съм щастлива: мил, възпитан, послушен...много му се радвах  Grinning Чувства се прекрасно на свобода при баба си и дядо си  Grinning

# 155
Мариска, аз пак да си кажа, това е влажно място, бии трябвало солетата да омекне, ако изобщо си я е напъхал.
Пепче, евала   bouquet  това е много, ама много амбициозно нещо, браво  Hug
Тайги, честит имен ден на патерици  Simple Smile

АниК, днес ще я видим тая работа  Thinking

Дарко от вчера е на почивка в Троян със свекитата и ми е малко свито сърцето, че с антибиотика го пратих, ама късмет  Rolling Eyes Руси пък вчера бееше с лека Т, водих го на лекар, само леко червено гърло, дано така си остане, ама се изприщих от притеснение  Crazy иначе сега пък трябва да му бъркам в раничката и да не позволявам да зарасне  #Crazy процедурата е  Sick но дано с това вече всичко мине  Praynig

# 156
Малеее, какво е това затишие!!!!
Да кажа, че явно Ади си е пъхал солети в носа, но не е останало нишо вътре, но това не ми попречи да си легна по нощите и да го гледам през 5мин. в останалото време
Да кажа, че при Галчето са наред нещата с Руси. днес са били в Пирогов на преглед!
Аник, аз имам чувството, че само моя е невъзпитан, луд и инат!

# 157
  • Sofia
Затриха се всички по морето май  newsm78

айде по едно кафе, може пък само да са позаспали

# 158
  • Sofia
айде по едно кафе, може пък само да са позаспали

Аха, баш те от тия сме  Mr. Green Ние снощи по тъмно приключихме с ремонта на терасата на съседите  Whistling Май няма да захващаме у нас  Confused Направо ни писна и на двамата с мъж ми  Sick

GALL-че, дано всичко вече е наред с малкото юначе  Hug
Marisko, просто много време си с Ади, затова понякога и на двамата нервите се опъват  Grinning И това съ солетите да му го забраниш вече  Naughty

# 159
  • Варна
Здравейте момичета!
Мноого се загубих, но изтървах края на предишната тема, а за тази вече пак бяхме подредени.
Та равносметката е 10 дена в болница с Маги с пневмония през юни, малко затишие, след това отново бронхиален спазъм, и на другия ден заминахме на Рибарица. Там си починахме добре 8 дни и вчера се върнахме вкъщи. За болестите не ми се приказва, съчувствам на всички които са в тази гадна фаза, и се моля да минава бързо  Praynig
Почивката ни беше много приятна, децата си щуряха, имаше басейн, много тревичка, и аниматори. Нали не сме ходили никъде за толкова дълго, та сме много впечатлени  Laughing Ето и малко снимки http://lexi81.multiply.com/photos/album/19/19 На Симона много добре й подейства контакта с други нови хора, отпусна се, и сега е съвсем друго дете - самостоятелна, наперена. Разбира се, ината и номерцата не ги забравя  Tired
Ще се опитам да съм по-редовна  Wink

# 160
Александра, много са ти сладки момичетата, просто са страхотни ! Да са ти живи и здрави !

# 161
  • Plovdiv
Да ви кажа "дзак". Laughing Hug
Чета ви, но не ми се пише, пък няма и какво. Grinning
Галче, Марис, Алекс, момичета Hug. Много ми е мъчно за дребните. Дано приключват тези проклети болести.
Алекс, много сте хубави и трите. Heart Eyes Hug

# 162
  • Sofia
Alex, страхотни сладурки са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Добре, че сте сколасали за почивка след болестите  Peace Дано да сте минали този период и от тук нататък само здравички слънчица  Praynig Hug
Аз днес заминавам за Банско та чак до сряда.

# 163
Добро утро, момичета!
Алекс, много сладки снимки! Лошо, че тка с Магито ама дано това да й е на душата!
Ния, съмнявам се да няма какво да драснеш! Ей така една песен да пуснеш поне  Joy
Ние вчера и днес сме на разходки по Витоша. Адо брои дните, които остават до идването на тати. Много е смешен - става и казва остават two days Simple Smile
Днес нали ще е най-горещия ден, та ви пожелавам да мине по-бързо и по-хубаво!

# 164
Марис, ти им занесе 42 градуса в България  JoyПазете се от жегите , днес едни клиенти ми се хвалят, че ще ходят в Турция, предупредих ги специално за горещината Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт