Нищо че пазарът е пълен с плодове, ние със Дюкан си хапваме месце - 194

• 24 282
  • 452
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен  Hug Hug Hug
Докато се усетя и тая тема ще отиде в архива  hahahaБлагодаря на mihi69 че ме записа на първа    bouquet
Аз имам проблем с кантара - не показва правилно - отчита че теглото пада ама колко пада не може да му се вярва ... пробвах го с разни мерки - слагам 2 кг показва 5  #Crazy Обаче точно сега не мога да си купя друг ,поне до края на месеца не мога да си го позволя и това ме поставя в много кофти ситуация ... Иначе съм добре - бих казала отлично!   Grinning
Пожелавам мноооого минуси на всички тоя уикенд! Hug Hug Hug
П.П. - от утре вкарвам и свекървата в тайфата - очарована е от режима ми  Simple Smile
Олее как забравих да питам - в рецептите използвате Степ за желирани кремчета - може ли да се пие Степ понеже тя трудно пие вода но сока го приема редовно и да речем ако може поне 0.500 мл на ден да е сок ще е ок за нея  newsm78

# 76
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте прекрасни
виждам питате за мен Simple Smile))
тук съм жива и здрава , преместихме се с моя мъж в наше гнезденце и затова не мога да пиша,всеки които го е преживял ме разбира каква радост е да създаваш свой дом с много обич и желание................
АЗ скоро влизам в 4 - та и не ми е хич хубаво ,знаете че мн отрицателно гледам на тия фази ,но няма как.
Да споделя как върви 3-та при мен......както винаги с .
Организмът ми е голямо животно когато си карам пз няма проблем ,но вкарам ли плод......хляб......кашкавал и край просто организма ми все едно се събужда и не мога да му обясня ,4е това е нормално да хапвам той си иска целия хляб и така ,когато не ги вкарвам тия храни всичко е ок рибка,салатка и плод най- много ,но почна ли с другото така се огалвам ,че няма как.ДА знам,че съм се борила толкова много бла бла ,но като се събуди прасето край отива на гала ден,после 2-3 дена п и така.Като съм гала съм плюс 2 кг задължително и така ,абе лъжем се .Нямам намерение да влизам в 4-та , ще си карам 2-3  и така
Мисля ,че 3-та е до живот.Не искам да да лъжа и да казвам ооо супер си е 3- та мн съм примерна,всичко е една голяма борба и така.
Влязох 53 сега съм 55-57 .Мисля да си държа 55 кила ,и само като се замисля какви нечовешки усилия бяха за да сваля последните кила малееййййй сега си казвам ,че това беше голяма глупост 2-3 кг майната му то си е вариращо.Доста грешки допуснах ,но съм многоооооооооооооо благодарна на всички момичета ,че бяха с мен и ме подкрепяха толкова много.Вече и аз не знам колко месеци станаха с вас , радвам се че почнах Дюкан сега вече знам какво да ям , като седна с приятелка и като си поръчам 1 кафе ,а тя ми опява колко е дебела и си поръчва шеикове с куп сметана и сладолед..........................
Не знам какво да кажа отивам да чета и да се радвам на новия ми апартамент, не съм чела да знаете.
Горе главата и тези ,който се мъчат като мен месеци с 1-2 килограма скачайте в 3-та ,аз трябваше да стигна до болницата ( заради запека ми) за да се сетя че е време да премина в 3-та фаза.
Целувам ви много всичките ,не знам дали ще успея да дойда на срещата ,но мислено съм с вас..........................

# 77
Михи69Hug  Hug  Hug благодаря миличка,наистина имам нужда макар,че след снощните гадни скариди съм -500.
Отивам да дочета  newsm78  старата тема и след това  pletka за утрешната срещичка УРАААА

# 78
Момичета, не мога да не се похваля! Предложиха ми работа!  newsm44 И аз се съгласих. Въпреки че заплащането не е особено задоволяващо, на фона на цялата безработица и положението в момента, смятам че е добре. А и мисля, че ще ми е доста полезно всичко, което ще науча. В понеделник в 10 часа ще ходя в офиса да ме назначат и да доуточним подробностите! Много съм щастлива!  newsm68 Може би тази вечер за първи път от много време насам ще спя спокойно.
Пожелавам ви спокойна вечер!

П.П. Ох нямам търпение за срещичката утре!  Hug

# 79
изядох доста риба на скара, с малки кости, които май ще ми остържат гърлото и стомаха  Sick  та затова имам молба към TheNMaster - бе как беше рецептата за предварително киснене на рибата, така че да костиците да стават за ядене? нещо не я намирам..   bouquet  
Дидка_23 честито! дано си допаднете и с колегите  Hug

# 80
  • София по рождение
Като заговорихте за риба, аз мисля довечера да хапвам пенгасиус, но не съм много по рецептите та ако може някои да ми подскаже как да я направя да е сочна и да не е на скара, че нещо не ми допадат на скара Sick
 Hug

аз го пекох във фурната с настъргани домати, кисели краставички и 1 чушка нарязана. Не е много лошо, но тилапията ми харесва повече, по-сухичка е .

# 81
Didka_23, честито! Да те вдъхновява много работата и да си я обичаш Simple Smile

Аз идвам с менюто... Нямам минус, нямам плюс, но поне смъквам на мерки - пак е нещо.
Днес хапвах: кекс с трици, кисело мляко, 300 гр. пилешко филе, рибка на скара и желирано кисело мляко.

# 82
Вещиnewsm10 - както винаги - супер темичка! mihi69, аз също благодаря за записа на 1-ва  newsm51 Нямам нужда от много сваляне, че то си продължи при мен и в трета фаза (баща ми мисли, че не е нормално вече да се храня както пише в книгата, а да свалям  Cry иди обяснявай, че много хора свалят след като включат и други храни...) Иначе аз се чувствам прекрасно и си ям всичко по устав. Не мислех, че ще достигна желаните кг, но вече почти е факт. Тъй че, момичета и момчета - дерзайте - всички можем! Лека вечер на всички!   bouquet

# 83
Дидка, много се радвам за теб.И тъй като и аз съм без работа дано повлечеш крак та и аз да намеря нещо
Нарциса,радвам се ,че килограмите изчезват Hug Hug Hug

# 84
   Добра вечер сладуранки , дюканки!  Hug Heart Eyes  
     Талиии , мерси за комплимента , дано скоро да си сваля 2 кг плюс и ще се фотна и ще пусна и най - зловещите си снимки !  Mr. Green
    Венерасче , гуш гуш много гуш!  bouquet  Hug
    Михи96 , благодаря за записа миличка !  Hug
  Веситоооо и всички мой любими момичета утре ще се видим!  Hug
  Слънцето , дано всичко дойде на мястото си , и аз си чакам МЦ то дано скоро и мен ме огрее  Praynig
   Мастърче , този не го бях чувала , ще избазикам приятелите арменци  Joy hahaha Joy

Аз днес се загубих по задачи от сутринта , но път хвърчах като линейка и имах късмет бързо да свърша и в следобеда , събрах малко слънчеви лъчи на плажа  ! Много беше хубаво само съм разочерована от към работата , казаха ми че скоро в отпуск няма да ме пуснат  Sad !
  Дидка миличка , честито дано се чувстваш много добре там и да ти спори работата!  Heart Eyes Hug
 Адреналинче , не ни забравяй пиши по - често  Hug
   Нарци, супер вървиш мила , все така да падат кг  Hug
  Лекинка на всички , аз се заемам с готвене , че  милото вече го сърби коремката  ooooh!

# 85
  • Бургас
Привет,дружина дюканска! Hug
Отдавна не съм влизала във форума,големи проблеми с компютъра,дано вече да премина всичко!
Мислех,че сте ме забравили,но още на първата страничка видях,че Венерас се е сетила за мен и ми стана едно хубаво и ведро!Венерас,благодаря,миличка!!! Heart Eyes
Малък отчет на моята трета-Е,вече не свалям,защото моето прасе се събуди,и при мен като при Адреналинка започнаха гала след гала,такова тъпкане-по-добре да не изброявам- какво ли не беше?Никаква спирачка-отприщи се и това е!Три килца отгоре сложих,та сега си отговарям на лентичката,горе-долу въртя 55-56кг.,но четвъртъка си бе твърдо протеинов.Дано да устоя и да заприщя прасчо,но за себе си правя извода,че ако не си готвя и нямам режимно сладко всичко е изтървано.Така,че пак се взимам в ръце,мързела се разкарва и пак трябва да действам в куфнята/не ми е любимо място,ама нейсе/.И няма такова нещо като разбуден метаболизъм,не си ли спазваш режима на Дюки/макар и 3+ при мен/килцата се качват.
Утре ще се видим в красивата Варна,нямам идея кои ще бъдат,много имам за четене,но ако имам възможност тогава ще чета.
Много гушки и целувки на всички момичета,няма да изброявам,за да не пропусна някой,но нека всеки се чувства гушнат от мен!! Hug Hug Hug
Лека и отслабваща вечер!

# 86
mihi69:  Hug   bouquet  Hug Много ме зарадва, като видях че си ме записала на първа страничка  Hug Hug Hug
Didka_23: Много се радвам за теб, а сега вдигни гордо глава и не искам усмивката да пада от лицето ти. Ти си млада, умна и способна, стискам палци да се чувстваш удовлетворена от новата работа и всичко да върви като по вода Hug.
Elence: Да кажеш после как е станало сушито, че ми се ще и аз да пробвам като вляза в 3-та.
Ичони: http://gotvarstvo.georgievi.net/a/podsladiteli. Ако не ти се чете, на кратко. Фруктоза, сорбитол и ксилитол - НЕ, другите са ок. Аз лично гледам да ги избягвам и ги ползвам само в краен случай (МЦ) защото много отварят апетитът.
k_remi: аз също не мога да пия чиста водица и набивам на степчетата.
Цитат от книгата за потвърждение- "И накрая, кока-колата лайт и всяка друга подобна напитка, която не съдържа повече от една калория на чаша, са позволени на всички етапи от плана Протал"
Днес хапвах пангасиус на скара- доста мазничък стана, хапах си го с удоволствие. За утре съм си предвидила тиквички с извара и дробчета с лук. Продължавам да съм в приповдигнато настроение и мога да кажа, че определено психиката има отношение към свалянето

Лека, мека и отслабваща  Hug

# 87
Дидка, много съм щастлива за теб! Браво, миличка  Hug
Михи, златна си, ей! Благодаря ти от сърце, че ме записа на първа страница! Това не ми се е случвало от месеци!!! Знам, че ще подейства!
Адреналинка, Сани и аз напоследък изпускам прасето - в смисъл, че си правя галите един ден по-рано от предвиденото. Не издържам на глада за сладко и вместо да ям утре шоколад, си го хапнах днес Sad Но много ми помага писането във форума. Пишете и вие, няма по-силен стимул от момичетата тук!
Хеписмайл, страшно си красива, изглеждаш невероятно, не си губи времето с човек, който не те оценява! Аз го направих - 2г. бях с мъж, който ми съсипа нервите, здравето и отношенията с част от приятелите ми. Не знам как са нещата при вас, ти най-добре знаеш какво ти е, но наистина си прекрасна и заслужаваш да имаш същия човек до себе си  Hug

# 88
Здравейте момичета,

не съм влизала няколко седмици. Имах много работа Sad Какво сте направили бре няколко теми сте изписали.
Вчера направих един месец на режима и мога да ви се похваля с минус 11 кг.
Доста свикнах с начина на хранене и да ви призная много рядко ми се дояжда нещо.

Исках да ви питам че не помня в книгата какво пишеше за грах, той може ли да се консумира през ПЗ дните или не?

Момечета тъй като е невъзможно да изчета почти четири теми искам да ви кажа чи мислено съм с вас всеки ден.
Поздравявам всички с поводи и ..... без поводи.
Целувки на всички вас смели и волеви жени с пожелание за много много минеси и усмивки на лицата ви.

Grinning

# 89
Дидка, много се радвам за теб!!! Дано работата ти носи удовлетворение и добри доходи. Ще се радвам утре да се запознаем!

Общи условия

Активация на акаунт