Нищо че пазарът е пълен с плодове, ние със Дюкан си хапваме месце - 194

• 24 281
  • 452
  •   1
Отговори
# 90
Didonski, не може грах, той е към нишестените зеленчуци.

# 91
Здравеите на вси4ки,много готини снимки в на4алото на темата ! Моми4ета днес сам много притеснена,в момента сам в втора и в понеделник като се мерих бях 64кг а днес сам 65кг това нормално ли е на някои слу4вало ли му се е ?  Crossing Arms    Аз редувам дните 5 на 5 до утре сам на ПЗ ! Но днес ми стана много кофти,много е обезкоражаващо  един кг +   !!!!!!     

# 92
Пу да му невиди ...... Както и да е
Благодаря ти Umbra  за бързия отговор

# 93
desi, нормално е мила да качиш кило а и още Simple Smile
Ще падне Hugсамо бъди режимна и ще видиш. Някои момичета качват в П дни други в ПЗ. При мен разликата е сутрин и вечер но е нормално и не се притеснявам много Peace

# 94
desi, нормално е мила да качиш кило а и още Simple Smile
Ще падне Hugсамо бъди режимна и ще видиш. Някои момичета качват в П дни други в ПЗ. При мен разликата е сутрин и вечер но е нормално и не се притеснявам много Peace
Благодаря за отговора !  Аз сам още нова,запо4нах я от на4алото на месеца и затова може би се притесних,защото това си е един кг....  Но продалжавам няма да се отказвам я ....  Simple Smile

# 95
Момичета, толкова сте словоохотливи  bouquet
Благодаря за топлия прием Hug

За кг-те - колко ли трябва да сваля newsm78

Ами ако сваля 10, ще се върна 10 години назад.

Ако сваля 17, ще се върна 20 години назад...

Ами май е по-добре да съм на 17, нали Joy

# 96
Здравейте момичета,
искам и аз с мъжо да се присъединим към вашите редици. Започваме от понеделник, той-в първа фаза, а аз в трета олекотена, защото се кърмим още с бебчо.
Въпроси - нямам. Благотворният ефект на диетата го изпитах миналата година, когато успях без много усилия да сваля 11 кг.  Забременях в края на 3-тата фаза. Успях да я изкарам докрая, но в четвърта не минах, както и не можах да продължа трета олекотена, защото не можех да гледам никакво месо, а от така любимата ми Дюканска палачинка ми се  Sick  Запазих благоразумно тегло до 6-тия месец, но от там нанатък  Shocked се започна едно лудо наддаване... В резултат сега си имам 20 излишни кила  #Puppy dog cry #Cussing out и най-сладкото бебе на света   babyuu newsm76
Миналата година ви четях най-редовно и супер се забавлявах, особенно в петъчните вечери  Crazy Whistling Но не съм писала...
Прочетох всичко за кърмачките в Блога....  Имам нужда обаче от подкрепа, има ли други кърмачки в момента на режима? Интересувам се естественно от ефекта на режима върху  bombs и бебчето. Знам, че не трябва да се сваля повече от кило на седмица при кърмене... Но имам чувството, че няма дори и толкова да сваля...

# 97
Когато започвах режима във форума постоянно се пишеше пийте много вода
Това ми помогна страшно много. Затова си позволявам да напомня сега и аз    Animal Tropical Fish
И тъй като мина полунощ имаме рожденнички bdbaloni newsm59  bigdance2 nbirthday
Lucie,Мастърче , Тониgelinda, Лани
може да има и още  Hug

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 08:43 от Sejana

# 98
  • София :(
        Добра ви вечер  Hug
    Без бой си признавам, че от новата тема нищо не съм чела, само видях снимките на първа  Laughing, Вещи, страхотна си  Hug  bouquet, пък и от старата последните страници ги прескочих, но който е имал причина да празнува, да е щастлив, горд, доволен от себе си - ЧЕСТИТО  Hug  bouquet
    Сега само ви пожелавам гореща лятна нощ и още по-горещи сънища, а това ви е за лека нощ

Много  Hug Hug Hug на всички

# 99
  • Варна
честит рожден ден на herera, lucie i tonny bg!пожелавам ви много здраве, много успехи, да сте все така слънчеви и прекрасни! newsm51 newsm51
мило Мастърче, бъди все така невероятна и позитивна!много здраве, радост, късмет и любов!целувам те![/i]

# 100
  • София :(
              Я, то вече станало събота  Laughing
        tonnny_bg,
        TheNMaster,
   Много здраве, любов и усмивки ви пожелевам и да сте винаги така слънчеви, ведри и позитивни   Hug Hug Hug

# 101
Честит рожден ден на Тони, Мастърчето и Луси  newsm51 txtloves newsm59 и Лани мисля беше днес - честито  Tada
Да сте все усмихнати, щастливи, успели в живота и постигащи мечта след мечта  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Ако знаете какво малко сладко нещо се е гушнало сега до мен ...  newsm03 мисля че котколюбивите дами като Мименсита и Мис Марпъл могат да го оценят - бебе-персийче с тигрова окраска ...и ми мърка ....и се гушка .... като разтопен кашкавал съм  smile3504
Извинете за офтопика, но исках да се похваля ..... че няма да е задълго - утре пътува за Варна и се надявам да го подаря, че си имам премного грижи с татко му  Mr. Green
Хубава вечер момичета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 01:59 от Elence

# 102
Идвам да ви кажа,че ще сменям режима..много бавно ми се вижда свалянето при мене, или аз пък много съм се забързала,на къде ли , но ще пробвам нещо друго...Искам  също да ви кажа,че сте много готин отбор и се чувствах при вас чудесно! Благодаря на всички,които винаги ми отговаряхте на всякакви въпроси,съшо и на Вещи за неспирно полаганият труд за всички,които са тук в темата-  bouquet  Желая ви много свалени килца,бъдете здрави и винаги така задружни! Hug

# 103
Добро утро на всички! кантарът още спи...не, че съм очаквала друго...  smile3516 smile3507 аз пия кафенце и хапвам палачинка... хубав уикенд!  Hug Hug Hug Hug Hug
отивам на екскурзия Simple Smile))

и аз съм от котколюбивите!!!  txtloves newsm03 smile3521

# 104
        ехааа , добрютро ! Специално влизам за нашите рожденници!

Честит рожден ден на Тони, Мастърчето , Луси   и Лани , бъдете красиви момичета с много прекрасни хора около вас които ви обичат!    newsm59  party023  bigdance2 Tada

Общи условия

Активация на акаунт