Нищо че пазарът е пълен с плодове, ние със Дюкан си хапваме месце - 194

• 24 299
  • 452
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро,леле докато ви следих вчера на работа нямаше нова тема а сега ставам и включвам компа и какво да видя цели 7страници  #Cussing out
Да се отчет анали ви бях казале че в петък се тегля.И кантарът ме зарадва много цели 2кила! newsm44 newsm68Гадините мръсни падат като мухи Mr. GreenНие заминаваме на палатка ,взе да ни харесва и ще ви чета чак в неделя.Отслабващ уикенд ви желая!!! Hug Hug Hug

# 106
        Тони, Мастърчето , Луси , Лани -   newsm59  party023 nbirthday  ura бъдете щастливи.
       Много нещо сте изписали. Уж водих записки - та честити месечинки на всички весито, филюдка smile3525 smile3525 smile3525
       михи   bouquet  bouquet  bouquet
       дари68, мимиии, петенце-цветенце Hug Hug Hug
       Очаквам срещата с нетърпение  love001  love001  love001
       За протокола - моята трета върви успешно. Включила съм всичко по устав и килцата си ги контролирам.
       Лек и минусов ден
       Гушки и целувки на всички newsm51 newsm51 newsm51

# 107
Здравейте и от мен,

без бой си признавам че изтървах последните теми  Sad
но тази я прочетох  Laughing

и понеже си имаме много рожденици ей това е за тях

# 108
Хехееее...Ха,ДобрЮтро!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мерси момичета за пожеланията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да почерпя по случай Рожднният ми ден днес!

Тони,Люси,Лани,Гелинда ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВАС!!!  

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 08:08 от TheNMaster

# 109
TheNMaster,Тони,Люси,Лани

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МОМИЧЕТА!!!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СИЯЕТЕ КАТО ЗВАЗДИТЕ НА НЕБЕТО И ДА СЕ ЧУВСТТВАТЕ ВИНАГИ КАТО ЗВЕЗДИ!!!

# 110
Тони бг, Мастерче, Лани и Люси - Да сте живи и здрави и вечно обичани   bouquet

Признавам си и аз съм рожденничка днес и добре че Мастерчето е почерпила прилично че още не мога да слагам снимки  Embarassed

Малеее то наистина е голям съвпадък днес  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 111
Мастърче, Луси, Тони, gelinda, Ланиbdbaloni ожелавам ви много здраве, щастие и късмет, много щастливи мигове и повече поводи за усмивки и празнуване!  newsm38

Сега искам специално да благодаря на всички, които ме поздравиха и които ме подкрепиха. Благодаря ви момичета за насърчителните думи, страхотни сте!
chuqra  Hug, Umbra  Hug, CarmenQueasy  Hug, чочосан  Hug (миличка стискам ти палци и при теб нещата да се наредят  spoko), Шуши  Hug, Флучия  Hug, Янич  Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И да се отчета. Тази сутрин съм с малък +, но е нормално, нали от вчера съм на ПЗ. Ама това число 55.900 като го видя вече и не знам какво ми става  Rage
Сега ви пожелавам хубав и усмихнат уикенд!  Hug

# 112
  • Пловдив
Честит Рожден ден на всички днешни рожденички! Да сте живи, здрави, весели и слаби!
Люси   Мастерче  Тони  Лани  Гелинда
Мира, видях те миналото лято, нищо общо нямаше с първата снимка  Mr. Green Вярно, че това лято изглеждаш по-добре от миналото, но и тогава не беше зле Simple Smile
Канима, добре дошла   bouquet Колко кг ти дава калкулаторът на Дюкан? Защото ние може да си мечтаем да станем като 15 годишни, но все пак е нужно да се съобразим с реалността и за съжаление и с времето.   Wink
Кати79, помисли си за най-сладкото бебче на света и се върни тук най-рано, когато направи 6 месеца. Не подлагай детенцето на това.  Naughty
Пинки, успех!   bouquet
И аз обичам котки, дори ника ми в една игра, в която прекарвам половината от живота си е Дръгливото коте  Crazy  Ама с 3 деца не бих имала смелостта и коте да си взема  Mr. Green

# 113
  • София
Ииии... колко много празнуващи днес! Hug
Мастерче, Тони, Люси, Лани, Гелинда ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъдете живи и здрави, красиви, щастливи, обичани и обичащи! Hug

Сериозно обмислям схема 1П/1ПЗ  newsm78
Много хубав ден на всички! Hug

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 08:46 от Snow4eva

# 114
Люси,Тони,Мастерче,Лани,Гелинда честит рожден ден мили момичета.Пожелавам ви много щастие успехи и любов. nbirthday  party023 newsm38

# 115
Добро утро дюканки-сладуранки Heart Eyes
Аз испивам сутрешното си кафе  smile3507 и се приготвям за работа.
Да незабравя да честитя на рожденичките

newsm59 Мастърчето, Тони бг, Лани, Луси и Галинда   nbirthday
                                     happy bd

Много сланчев и позитивен ден с много минусчета ви пожелавам  bouquet

# 116
Миши,мерси ,че си ме записала на първа Hug....аз пак изтървам по малко прасето,дано не се улея...иначе започнах повечко да спортувам.
Ама много ми е отпаднало...и нервно същевремнно #2gunfire.Много мисля за храна..все кво ще ям,какво да си наготвя..,да не съм забравила да си купя нещо...Това от както съм на режима,и някак като навик ми oстана. newsm78

# 117
Люси,Тони,Мастерче,Лани,Гелинда

# 118
Честит празник на рожденничките,
Тони, Люси, Мастерче, Лани, Гелинда, желая ви много здраве, радост и щастие. Винаги бъдете, усмихнати и красиви.

# 119
  • Разград
Здравейте, милички!
Вещи, благодаря за чудсната тема отново с прекрасен снимков материал!   bouquet
Честит Рожден Ден на Тони, Люси, Мастерче, Лани, Гелинда!
Бъдете живи и здрави! Бъдете винаги засмяни! Бъдете приказни цветя и душата на всяка компания добра!
Изчетох всичко от края на предишната и новата тема! Пожелавам успех на всички вас и вашите дечица!  Peace
welcome на новичките попълнениея! Бъдете режимни и винаги усмихнати!
Боре, ти къде се изгуби? Пиши по-често и няма да ти е толкова трудно!  Hug
Сега искам да ви се похваля! Аз съм си режимна, въпреки че пак не писах 2-3 дни! Всичко, което бях окъкала се свали за тези 5 дни П! Вече дори съм 66 килца и съм много доволна! После ще си оправя линийката!
Пожелавам ви приятна среща и чакаме снимки!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт