Нищо че пазарът е пълен с плодове, ние със Дюкан си хапваме месце - 194

• 24 307
  • 452
  •   1
Отговори
# 120
  • София :(
       Добро утро  Hug
   Ама те рожденичките днес били цял отбор  Laughing
   Lucie, lany, gelinda
   И ако пропущам някого, да си грабва това
   Пожелавам ви да сте здрави, красиви и слаби, усмихнати, обичани и щастливи  Hug Hug Hug
   ThNMaster хубаво е предложила цял банкет, ама кафе гледам още не сме пили  Laughing

А това е за всички котколюбиви  Hug Hug Hug  Joy Joy Joy
   Слънчев, усмихнат и спокоен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 121

ThNMaster хубаво е предложила цял банкет, ама кафе гледам още не сме пили  Laughing

Да бе...Да ти иземмвам функциите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green нЪл'шЪ ма тиганьосаш набързо
 smile3534 smile3533 smile3532

# 122

Честит Рожден Ден на Тони, Люси, Мастерче, Лани, Гелинда!  [/color] [/b]                     Tatitt честито миличка    bouquet  bouquet  bouquet·Лека и безпроблемна бременност до края  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 11:18 от mihi69

# 123
  • Варна
яяяя!още рожденици!Лани, Гелинда, честит рожден ден милички!да сте живи и здрави!много здраве и радост ви пожелавам! newsm51 newsm51

# 124
  • София
Добро утро!  Hug   food010
Нещо напоследък не успяам да чета навреме, все съм назад  Crazy Още не съм свършила старта тема  #Crazy Карам си обаче наред, да не би да пропусна нещо  Mr. Green
Честит рожден ден на Люси  Hug, Мастерчето Hug, Джелинда Hug, Тони Hug и Лани Hug Да сте много здрави и щастливи, усмивката да не слиза от лицата ви!
Завиждам днес  и за двете срещи, много съжалявам, че няма да мога да присъствам.
Блеки  Hug Hug Hug ужасно се радвам, че се реши да пишеш отново! Много ме е яд, че се налага пак да си във втора фаза! Но поне на теб килата не ти личат, а това си е голям плюс. Нямам търпение да видя новия ти имидж  Laughing И се надявам вече да си редовна в писането, защото ми липсваше много!  newsm51
Горда  Hug надявам се и ти да пропишеш пак!   bouquet
Бачиииииииии  Hug искам да знам коя е тази дюканка?
Цитат
Да знаеш една наша стара дюканка успя с режима за втори път. Постигна отново първите си резултати и сега е много по-отговорна.
А слончето го има още в подписа ми, щото съм си такова  Embarassed Ама като ми остане време, ще го махна, хайде от мен да мине! Joy
Сноу Hug, Люси Hug, Доре Hug, Блеки Hug, Вещи Hug, Мирка  Hug много сте единодушни по въпроса за слончето ми  Joy
Сисита  Hug благодаря и на теб за подкрепата и съветите! Прочетох в нета за ометрикс, тук няма точно това, но ще си взема някакви омеги и най-важното - ще се постарая да не ги забравям и да ги пия!  Laughing
Момичета, благодаря на всичките, които се включиха или в темата, или на ЛС, за да ме успокоят, посъветват и окуражат! Това значи много за мен, обичам ви  Hug Hug Hug
Сега почвам войната с холестерола на няколко фронта - диета (модифициран Дюкан), омеги, пектин... Чакам да ми доставят антилипиден чай Тян ши...
Сетих се за пъдпъдъчите яйца, на опаковката им пише, че са с по-малко холестерол  newsm78 Трябва да потърся инфо в нета и да си хапвам от тях  newsm78
И от днес, след почти десетмесечно прекъсване, вкарвам и велото  Crazy пък да видим кой кого  Joy Joy Joy
Изчетох старата тема, новата ще почака, да посвърша нещо, все пак  Crazy
За малко да забравя - специални гушки за Вая  Hug Hug Hug
Приятен ден, момичета!

# 125
Добро утро! Ама много сте бързи !Все така успешни и отслабващи!аз си чета!  bouquet

# 126
Добро утро!
Честити рождени дни на прекрасните Люси, Мастърче, Лани, Гелинда и Тони!  newsm38 Бъдете здрави и щастливи!

Михи, много ти благодаря за записването на първа!  Flowers Bouquet

Дидка, много хубава новина, дано сега се успокоиш, което най-вероятно ще се отрази и на кантара!

Сноучева, нищо не ти пречи да пробваш 1П/1ПЗ примерно за една седмица и ако не си доволна да смениш, нали така? Аз карам от понеделник на тази схема и съм доста доволна, защото определено е доста по-приятна и лека за спазване. Като знам, че утре ще ям зеленчуци и хич не ми пречи П-денят. Дори и да стават по-бавно нещата, което все още не мога да твърдя, то поне е по-леко и ненатоварващо.
Блюмхен, къде си???
Хубав уикенд на всички, аз започвам с опаковането на покъщнината, че другата сряда се местим в нова квартира...  ooooh! направо зле ми става като си помисля колко работа е това, но поне е за добро.

П.П. Кри, хубаво е, че си върна старото аватарче, стискам палци всичко да се нареди лека по лека! Успех в борбата и бъди силна!
  bouquet Hug

# 127
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добър дееееееееееен!

Вий мени помнити ли мъъ?!  smile3534 newsm03

Жива съм, но крайно нережимна! Ни мъ бийте - не харесвам месо  Whistling.

Това се дължи на тоталната хормонална лудница, която върви с новото ми положение!  preggo EFP
Хваля се - ще си имам Януарско бебче. Вече съм 11 седмица и ми е лошо нон-стоп, но не ми пука  Mr. Green.

По тази причина, махам Дюки лентичката засега, защото едва ли ще мога да я контролирам сега.
Лекарката ми каза, че няма по-добър режим за мен, от моя си (т.е. Дюки). Плодът се изграждал от протеини най-вече, та било добре да се ядат много, ама пусто........... месо да не видя  Sick. Добре че така се отнасям и към шоколада  Flutter
Та съм на плодово-доматен режим.... засега.

Специални честитки на милите Люси  Heart Eyes, Мастърче  Heart Eyes, Тони  Heart Eyes, Лани, Гелинда!

Желая ви мнооого, много успех, късмет и радост!   bouquet

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 10:34 от Tatitt

# 128
  • Пловдив
Татитче, леко и безпроблемно  Hug
Кри, падпадъчите яйца може да имат по-малко холестерол, но всички знаем колко са големи, а имат всичко, което има в едно нормално кокоше яйце. Мисълта ми е, че с 3 не можеш да се наядеш, а количеството, с което ще стане едно нормално ядене ще е от над 10 яйца , а дали е полезно да се ядат такова количество яйца ще си отговори всеки Sad

# 129
От сутринта толкова хубави новини добре започва деня,дано завърши по същия начин.Първо да поздравя бъдещата мама HugТатитче предстои ти едно от най-вълнуващите преживявания за една жена,пази се,храни се и извличай позитивните емоции от всяка една случка през тези месеци.Така сега да подкарвам рожденичките - Люси,Тони,Лани,Гелинда Two Hearts newsm59  bigdance2 nbirthday newsm38  GiftАбе не забравям ли някого newsm78,имаше май още някой,но кой беше newsm78,ама естествено моята любимка HugМаастерче за теб специални поздрави мила няма да забравя помощта,която ми оказа в началото.Момичета бъдете здрави,щастливи и обичани newsm51Между другото, то и аз имам повод да черпя-втора месечинка и резултат- 7кг.Чувствам се добре в кожата си и разбрах защо задържам,май ще се срещам по-рано с МЦ.Хайде отивам да събирам багажа,че довечера ще ям агънце на хижичка-оха.Да се представя от днес официална третофазничка bowuu,вече и аз ще давам акъл на новобранците  Mr. Green

# 130
добър ден   Party днес много позитивизъм лъха от страниците, с кеф да чете човек  Blush

Мастърче, Луси, Тони, gelinda, Лани - честит рожден ден! много щастие и успехи ви пожелавам!  bouquet   nbirthday
татит - честито за бебока! лека и приятна бременност и едно сладко бебче накрая   preggo   ylinfant

честито на всички с месечинки! продължавайте смело напред   bouquet   

пинкито, жалко че се отказваш, но ти пожелавам много късмет с който режим избереш!

при мен нищо ново. имам плюс, но съм в ПЗ и преди ВЦ, така че не ме интересува особено  Mr. Green  тия дни обаче ужасно ми се спи, добре че съм почивка още малко - следобед спя по 3-4 часа, вечер още 10 часа.. не мога да се позная! преди не можех и 7 часа да ги докарам. дано ми мине бързо, че съм като парцал..

приятен и отслабващ ден от мен  Hug

# 131
  • София
Стига бре!!!! smile3533 smile3532 smile3533 smile3532

Петенце, ти ли измисли, че имам рожден ден??? newsm66

Аз съм родена на 18 декември, и поради преклонната ми възраст хич не ща да имам 2 пъти рожденни дни в годината, ей!!!
Така Филюдката я поздравявахме 2 пъти миналата година Joy Joy
Иначе благодарско на всички, дето ме поздравиха!

Айде чакам с нетърпение да се видим на срещата!

[b]Татитттттчеееееее[/b] Two Hearts stork-boy stork-girl 1stroller ОБИЧАААМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!
Браво на теб! Плюскай си сега наволя! Че като се завърнеш, някои от нас още ще сме тук Mr. Green

# 132
Тони,Мастерче,Лани,Гелинда да сте живи и здрави момичета и винаги обичани!!

Tatitt честито миличка Hug·Лека и безпроблемна бременност до края ·ç

Леле колко хубави поводи днес·Аз от радост забравих да ви кажа ДОБРО УТРО !!

Хубав и отслабващ уикенд момичета Hug Hug·

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 16:47 от Ичони

# 133
Стига бре!!!! smile3533 smile3532 smile3533 smile3532

Петенце, ти ли измисли, че имам рожден ден??? newsm66

Аз съм родена на 18 декември, и поради преклонната ми възраст хич не ща да имам 2 пъти рожденни дни в годината, ей!!!
...
smile3532 и аз по течението  Joy Joy Joy
Ама тъкмо щях да питам откъде знаете кога някой има РД, ама си викам- то си пише някъде и аз още не съм разбрала ... ама май е по слухове  hahaha
На мен мног ми се спи ... снощи малкото котешко нещо не ме остави изобщо, а днеска станах много рано, за да го водя. Имам и да чета за изпита утре ... абе с две думи - няма среща днеска за мен  Outta Joint Сега  лягам да подремна и да събера сили за четенето   Flutter
Хубав ден на всички   bouquet Минуси и щастие в пожелавам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А да - и на Татит - Честито!!!!  Misc Baby Bottle Спокойна бременност и едно невероятно бебче ти пожелавам  Hug Hug Hug

# 134
Честито на рожденничките ни   ura
Целувам всички от форума   love001
Добре дошли на новичките   bouquet
Момичета, все имах спирачка да пиша от много проблеми които ми налетяха но много ми липсвате.Пък и не исках да ви врънкам. При мен положението не е розово макар и не много страшно но не се чуствам доволна. Главната причина е че финансово съм затруднена и не си доставям нужното кличество протеини. Вече само ги накусвам в готвено по малко за миризма както се казва и спазвам стриктно протеиновия си четвъртък. Покрай липсата им ,защото само те ме засищат добре и не се чуствам гладна с тях ми се увиличи чуството за глад а от там и изкушенията. Всичко това съпроводено с много  стрес и резултата е че наруших правилата - хапвах по често сладко от позволеното и както каза Кри, стреса единствен отвърза прасенцето в мен- за пръв път от началото на режима-почти година. Стана ми много криво от това . Пък ако имах и месо достатъчно може би нямаше да си позволя прегрешенията. Трудно ми е ,дано се справя че не искам и да си представя друго положение различно от сегашното на килограми. Днес съм 61.900, вчера бях 61.400 след протеиновия четвъртък, при минимум 60 и грамове. Мисля че в резултат на прегрешенита съм качила наистина 1 кг (не мисля че е вода,защото се наблюдавам и записвам всеки ден показанията си)  ooooh! а това ме плаши. При намален прием на протеини ям повече зеленчуци и трябва да намаля количествено доста нещата. Лошото е още че вечер много ми се яде -след работа. През  деня всичко е нормално но като се прибера в 18ч. и мога да ям 4 пъти докато си легна обикновено все е ксно - 12.00- 1.00 часа. И точно това не мога да премахна. То е повече накусване с домат, домат и сиренце, плод, или малко супа но факта е налице- многократен прием вечерта. На мен лично това винаги ми е пречело и преди режима. Не знам какво да правя,моля посъветвайте ме и ме подкрепете. Hug Гушкам ви.

Общи условия

Активация на акаунт