ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 21

• 44 704
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Аз вчера малко го загледах, но Елица още не съм  я видяла, а  и Митетооо също,направо го забравям тоз сериал, яд ме е че стана така, с това тъпо прекъсване на пролет, по никое време,  Rolling Eyes

# 676
Явор и Мартин не можеха да се траят, кога пък толкова близки си станаха, та си говорят чак приятелски.

ами те са си баджанаци ли им се казваше или бъркам  newsm78

Ами доколкото съм запозната, Мартин трябва да е шурей на Явор, по линия Елица.
По линия Софи, може и баджанаци да се каже. Joy

По отношение на Софи са баджанаци, ама по отношение на Елица двамата са доведени братя (нали единият й е брат, а другият е доведен брат)...
Мартин не е ли от брака на АНАСТАСИЯ  с новия и мъж (как му беше името) Аз все мисля че тя го е родила  newsm78

# 677
  • София
Мартин не е ли от брака на АНАСТАСИЯ  с новия и мъж (как му беше името) Аз все мисля че тя го е родила  newsm78

Няма как...Мартин е по-голям от Елица. Борис е бил женен за Каролина преди Анастасия и Мартин е тяхно дете. После тя е починала. А Силвия е била близка приятелка с жената на Борис.

# 678
  • гр.София-Красна поляна
Извинявам се,бях написала нещо и после видях,че съм объркала темата.
Срам,срам.

# 679
  • София
Като вървяха рекламите на филма, преди да започнат пак да го дават , ми направи впечатление, една сцена, в която Тони и негови дружки  биеха и ритаха Филип. Поне на него ми заприлича , пък ще видим. Въпреки, че  с това темпо,с което вървят сериите, кой знае кога ще е .

# 680
Аз пък зощо съм останала с впечатление ,че на някоя реклама гледах Елица и Софито......и двете бяха бременни Thinking
Някой видял ли е нещо подобно или съм се объркала нещо newsm78

# 681
Аз пък зощо съм останала с впечатление ,че на някоя реклама гледах Елица и Софито......и двете бяха бременни Thinking
Някой видял ли е нещо подобно или съм се объркала нещо newsm78

Да, това беше ако не се лъжа 100- тната серия, в която всички сънуваха. Беше супер откачено.

# 682
  • София
Някой да ми кажеше преди, че след серия няма да има нито един коментар нямаше да повярвам!

Да взема аз да се разпиша....  Rolling Eyes
Филип в новия си прекрасен вид беше.... Sick Косата ужасна, дрехите по-широки отколкото трябва и доста пенсионерски бих казала. Един лек ужас!
Не разбрах точно Еличка защо се сърди на Кристиян? Някой разбра ли? Или тя по презумпция му е сърдита?  Laughing
Бих казала, че Явор беше готин, преди толкова ми харесваше, но откакто гледах "Здрач" друг мъж освен Робърт Патинсън не виждам! Joy Joy Joy

# 683
Кой епизод беше снощи, че не успях да го гледам?

# 684
  • Бургас
123епизод.

# 685
# 686
Не разбрах точно Еличка защо се сърди на Кристиян? Някой разбра ли? Или тя по презумпция му е сърдита?  Laughing

Тя е по принцип сърдита на всички за всичко!

Добре, че сценаристите не са направили глупостта Марина да е бременна! Щеше да е уникално тъпо!

# 687
  • София
Добре, че сценаристите не са направили глупостта Марина да е бременна! Щеше да е уникално тъпо!

Не, че това щеше да учуди някой! Те доста се постараха да ни убедят в своята уникалност! Laughing

# 688
Моля, ви разкажете на бързо какво се случи в снощната серия. Благодаря ви предварително.

# 689
  • София
Марина направи теста и беше отрицателен. Поговориха си с Андрей и уж пооправиха отношенията. Андрей реши, че ще започне пак да се занимава с бокс, и ще зареже заведението, каза го и на Мартин. София окончателно отряза Мартин и той беше доста отчаян. Елица се цупеше и само каза на брат си да вземе истински да покаже на момичето, че я обича. В това време влезе Анастасия и чу разговора. Коментарът й беше: знаех си че така ще стане, София не е за тебе. Малката Нора прави някакъв заговор със сои съученици как да разкарат Тони цигането. Накара Филип да си гелоса косата, облече го с маркови дрехи, със сако и много му се кефеше. Май идеята беше по този начин да впечатли приятелката му (ох, забравих й името), но когато тя го видя, му каза, че изглежда смешно.А, да, Яна се казваше момичето. Най-интересното беше, че Кристиян отиде в апартамента на Валери и там имаше един друг младеж. Крис избесня, а Валери му обясняваше как само били пили кафе. Имаше малко обяснения между двамата от рода: "Ти какво искаш от мен, трябва да се определиш какъв си...." След това Крис отиде в дома на Константинови, опита да говори с Елица, тя му се нацупи. После искаше да сподели с Мартин, който от своя страна му каза, че е с разбито сърце и се опита да го прегърне приятелски, а Крис се дръпна като ужилен. В следващата сцена Мартин отиде при майката на Крис и й каза, че той напоследък се държи твърде странно и че е.... и в този момент влезе Крис и серията свърши. А и още нещо, Марина се съгласи да ходи на психолог.

Общи условия

Активация на акаунт