ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 21

• 44 692
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Някой да ми кажеше преди, че след серия няма да има нито един коментар нямаше да повярвам!
Ееех, а какви времена бяха...  Grinning Преди се втурвахме да пишем още като пуснат рекламите по средата. Пък някои пишеха дори по време на самия филм  Mr. Green Еееех...

# 691
Някой да ми кажеше преди, че след серия няма да има нито един коментар нямаше да повярвам!
Ееех, а какви времена бяха...  Grinning Преди се втурвахме да пишем още като пуснат рекламите по средата. Пък някои пишеха дори по време на самия филм  Mr. Green Еееех...

само че не коментари, а сценарии и въздишки преобладаваха

# 692
Моля, ви разкажете на бързо какво се случи в снощната серия. Благодаря ви предварително.

Бла бла бла бла бла  Mr. Green

P.S. Дано съм ти помогнал. Laughing Ноо ако искаш виж и тука ----> http://www.vbox7.com/play:152ba7f0

# 693
  • София
Мда, каквото и в досегашните- нищо.

# 694
Не се знае, може Марина да се окаже бременна. Все пак й закъснява само два дни, а толкова рано тестът не отчита правилно.  Laughing Стана ми мъчно за Мартин и за Стойо.
Филип приличаше на някакво малко разглезено богаташче, не ми хареса.  Sick
Многострадалната Елица не я коментирам.

# 695
Филип приличаше на някакво малко разглезено богаташче, не ми хареса.  Sick
Многострадалната Елица не я коментирам.

Елица ве4е мноого ме дразни,незнам само мен ли,но като я видя с борсу4естата мутра(извинявам се за израза) и отка4ам,4естно  Sick .
а ина4е преди неможех да заспя без да гледам филма,с такъв интерес го следях,а сега по някой път дори забравям да превклю4а канала,нещо и на мен ми стана доооооста блудкав...

# 696

само че не коментари, а сценарии и въздишки преобладаваха
пак имаше нещо от ..нищо
аз снощи се позавъртях, позавъртях. Но не само че никой не беше писал, но нямаше и никой  в темата, поне да виси. Аз реших, че може би има срив в сайта  Mr. Green Laughing

# 697
Да ви зарадвам тогава, щом толкова ви дразни Елица. Mr. Green Днес четох интервю със сценаристите и те казват, че тя ще изчезне за дълго време от серила. Mr. Green Но не искаха да кажат, кога и как ще се завърне. В общи линии, ако имало пазар, сериала щял да бъде нещо като Дързост и красота. Демек да си продължава с години. Grinning

# 698
Да ви зарадвам тогава, щом толкова ви дразни Елица. Mr. Green Днес четох интервю със сценаристите и те казват, че тя ще изчезне за дълго време от серила. Mr. Green Но не искаха да кажат, кога и как ще се завърне. В общи линии, ако имало пазар, сериала щял да бъде нещо като Дързост и красота. Демек да си продължава с години. Grinning
Искам новини за Валери, batiqol, Да имаш нещо?  Sick

# 699

Епа хванал си е, някакво младо гадже, ако не знаеш. Laughing Иначе в списанието освен със сценаристите, имаше интервю и с Маймуната. Mr. Green Нямаше нищо конкретно за другите герои. Simple Smile

# 700

Епа хванал си е, някакво младо гадже, ако не знаеш. Laughing Иначе в списанието освен със сценаристите, имаше интервю и с Маймуната. Mr. Green Нямаше нищо конкретно за другите герои. Simple Smile
Кой не разбрах, си е хванал младо гадже? Героят или актьорът?  Laughing

# 701

Момче е гаджето. Laughing Laughing Laughing

# 702

Момче е гаджето. Laughing Laughing Laughing
Значи Валери
ей, ама говориш с недомлъвки, не ме шашкай:)
Актьорът не го давам ни никого  Mr. Green Heart Eyes

# 703

Значи Валери

Какви недомлъвки? Mr. Green Ти нали питаше за Валери? Crossing Arms Това ще провокира Крис да атакува Мартин, оттам Явор полазва секретарката на Анастасия, после Митко се нахвърля на Анастейша, оттам Надето засмуква Светльо, Норчето се качва на брата на Явор и това дава сили на майка й да атакува Борис.....Абе яко полазване се очаква. Laughing

# 704

Значи Валери

Какви недомлъвки? Mr. Green Ти нали питаше за Валери? Crossing Arms Това ще провокира Крис да атакува Мартин, оттам Явор полазва секретарката на Анастасия, после Митко се нахвърля на Анастейша, оттам Надето засмуква Светльо, Норчето се качва на брата на Явор и това дава сили на майка й да атакува Борис.....Абе яко полазване се очаква. Laughing
И няма да ми убиват Валери, нали!!!!

Общи условия

Активация на акаунт