ЯНУАРКИ 2010 за ФМ се стягат ......(7)

• 12 003
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Честит имен ден на всички!  bigdance2

# 181
на мен ми издадоха само едно направление в началото(бях във 7-ма седмица) и повече не са ми трябвали. такса дори личната лекарка не ми поиска като и казах за какво ми е направлението. така че според мене това направление което ще ти даде сега трябва да ти е достатъчно за изкарването на цялата бременност. само да попитам и аз въпреки всичко, тъй като си смених личния лекар трябва ли да уведомявам гинеколожката или не и  предполагам не ми трябва друго направление от новото джипи? мерси Hug

# 182
Здравейте!

Много изоставам с четенето на темата.
Честит имен ден на празнуващите!
За имената-ако е момче-задължително Милен като татко си.За момиче имам 7-8 имена,между които да избирам.
И аз съм  сънувала бебето-беше момиче,абсолютно същото като каката когато се роди. Laughing

# 183
Тарталетка,
със сигурност ще се обадим, когато посетим Шумен. Hug
Гледам, привърженичка си на кърменето, като мен. Дай, Боже да я докараме до там, ще се подкрепяме. Повечето имате опит, но аз наваксвам с четене. Mr. Green
Понеже си по-запозната с въпроса, теб ще питам. Когато се посещава ЖК, заплаща ли се някаква такса за преглед? Не ми се иска да се излагам. Никога до сега не съм използвала услугите на лекар по ЗК и не съм наясно с нещата, а трябва все пак някой фиктивно да ми води картона. Embarassed

Додичка се е покрила пак. Няма да се разберем така! Naughty Доди, драсни някой ред, за да зная, че си добре! Hug

Цоци,
радвам се, че с Рая сте добре! Също и, че вече са отминали неразположенията ти. Аз също се чувствам така - все едно не съм бременна. Толкова спокойна и щастлива не съм била от години!
Прегръдки! Hug

MTV
,
постовете ти в един друг форум, са много образователни. С удоволствие те чета. Hug
Категорично никаква проходилка няма да мине през прага на дома ни! Mr. Green

# 184
Hope_ ,нищо не се плаща,само някои изследвания,ако лекарят прецени че са ти необходими.

# 185
Здравейте, радвам се като си говорим за хубави теми като имена и пол, стига с тия проблеми, пари и т.н.  Party и гледам днес само хубави новини, и от мама цоци и от тарталета, може да съм пропуснала някой Simple Smile и аз да се похваля, мина ми прегледа, бебето било мн пораснало и си отговаря на седмиците вече, бедрото му е 6мм, на което много се зарадвах Grinning и ми определиха термин точно за 17.01, както и аз си мислех, а на мен 17 ми е късметлийското число Simple Smile е, хайде да не се хваля много, че съм суеверна, пу-пу все така да е...
а на мен днес ми взеха потребителска такса от 2.40, а аз си мислех 4е не трябва да я плащам вече, ама си премълчах и ги дадох...
продължавам да работя, тия дни ще отида и на първите изследвания, дано и с тях всичко е наред.
прегръдки на всички  Hug

# 186
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!!  newsm51Да ви питам...вие казвате ли ,че сте бременни???Аз не съм суеверна... не го крия...то е хубаво,нали така?!

# 187
за какво такса 2.40?
вас като гледам повечето доста късно ви почват с излседванията,на мен вече два пъти ми правиха.
и аз казвам.То в град като нашия стига на един човек да кажеш и всички научават. Laughing
А първата жена на мъжа ми разбра,че съм бременна преди аз да съм го разбрала,обаче не казва по какво позна. newsm78

# 188
ЧИД и от мен, въпреки съм скарана с празниците и нямам представа кои точно празнуват, но важното е да са живи и здрави.
Вече на никой не казвам, който разбрал разбрал, за неразбралите чак, когато започне да ми личи. Naughty

# 189
Смея да твърдя, че съм реалист...затова, си спестявам отговорите на евентуалните въпроси "как е-растете ли" и от сорта, предвид 2-та ми спонтанни аборта-единият година преди успешната ми бременност с Трифи, и миналогодишния Confused
Така че в това отношение не от суеверие, а чиста прагматичност и спестяване на моите кофти емоции и нерви Peace /както и на сина ни, на който имах глупостта да кажа мин.год., че ще става батко ooooh!-иди после обяснявай на 3годишно дете къде е бебето, което до вчера целува през корема на мама Tired/
Сега не смея да се зарадвам Sad-чакам да минат всите ФМ, БХС–та и 12-та г.с. и ако всичко е наред, може да ми се отпусне душата...това е -парен каша духа.
Естествено съм далеч от идеята да ви внушавам страх Stop-прото ви казвам реална ситуация..

# 190
На мен една жена в метрото ми отстъпи мястото и да седна,аз и отказах и една циганка бързо се намърда а жената дето ми направи място и се развика"не виждате ли че Жената е бременна".Това беше преди около месец и почти не ми личеше а и тогава бях със свободни дрехи.Още се чудя как позна

# 191
Незнам...понякога и мен ме е страх ,че нещо ще се случи,но пък може ли да съм все в стрес?!Казала съм на дъщеря ми още като разбрах/тя е на 10/,понеже и бях обещала ,че тя ще е първия човек на когото ще кажа.За себе си незнам...май ми се е понадуло тумбачето,а е рано...преди 10 години ми пролича в 5месец newsm78Аз немога да се въздържа...казвам...пък да става каквото ще.Освен това всичките ми познати се сетиха веднага ...как се спират цигари от раз при положение,че 10 години неможах Simple Smile

# 192
Поздравления за прибирането на Мама Цоци и Рая вкъщи! Hug Никакви болести вече и щастливо бременеене! Naughty
Аз предния път не казвах доста дълго време, но сега си признах още от самото начало  Embarassed Не съм суеверна, просто предния път имаше разни усложнения и не ми се бързаше Confused Сега обаче май трябваше да почна да говоря за това, за да си повярвам и аз  Embarassed А за корема да не говорим, преди и на мен ми пролича в 5 месец, а сега съм с такъв корем, ча днес съм си обула и панталон за бременни  Shocked Но пък му се радвам  Heart Eyes

# 193
Едно много полезно сайтче, вярно е, че до раждането има много време, но трябва да сме подготвени от рано - http://www.papa-bebe.com/kak_da_izberem.html

# 194
  • София
Здравейте, момичета!
Не искам да развалям положителния тон на темата обаче няма на кого да се оплача. Днес бях на ФМ в Токуда, където май повече няма да отида. Оставете, че времето навън беше ужасно и успя едно хубаво да ме намокри, но и като отидох в болницата трябваше да чакам поне един час след уговорения час за прегледа /а жената преди мен чакаше 3 часа - ужас/. Отгоре на всичкото въпросната лекарка ми каза, че било твърде рано за ФМ и да отида след 2 седмици ама все пак да ме била погледнала. Първо ме пита каква кръвна група съм и като и казах, че съм 0 - , започна да ми обяснява, че нещо я притеснявало, да съм била лягала там да ме види и започна да ми говори неща като аз да не те притеснявам, но се виждат антитела, всичко ще е наред, но непременно още другата седмица трябва да си направиш изследвания за антитела и да дойдеш непременно пак да те видя и след две седмици пак, че съм много претеснена и искам аз да те наблюдавам.  Излязох си със сълзи на очи и въобще не си записах друг час както тя ми каза. И всичко това за 60 лв. Не ми е за парите, ако трябва и още ще даваме, но ужасно се притесних и не знам какво става. От друга страна мойта гинеколожка ми беше казала, че тези изследвания се правят чак втори триместър. Ако някой има инфо по въпроса, моля да сподели, защото ми е много притеснено, а докато изчета всичко ще дойде време пак за преглед.
 Извинявайте, че внасям такъв нюанс в темата, обаче няма към кого да се обърна.

Общи условия

Активация на акаунт