ЯНУАРКИ 2010 за ФМ се стягат ......(7)

• 12 003
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте
Аз и днес бях на преглед . Вече официално съм настанена в болница и после ще има болничен един месец. Пък като мине този месец ще видим  newsm78
Относно изплащането от НОИ- не е вярно че има максимум. Моята заплата е по- висока и мниялия път си взимах по около 600-700лева. Болничния е 80%, а после като се взема за майчинство ти го изчисляват средно аритметично на ден за последната една година и това ти плащат през целия период в зависимост от работните дни- 90% естествено.

Друго май няма нищо интересно от мен. Бебо е 29,4 мм  Laughing и ми изчисли 9седмици. Нещо напоследък често си го гледам(

Днес казах на шефа, че поне месец и половина няма да ме има. нещо не му стана много радостно, но по- важни сме ние с бебо пък работа ще има и след нас. Аз му казах още преди 2-3 седмици и той се учуди, тъй като нали Александър още е малък, но го прие добре май.
Но той моя шеф е разбран, а и аз съм на държавна работа  Wink

# 91
Корема или стомаха боли? Кое нямаше да знаеш и за какво му се накара? Ако не съм прочела нещо напред моля за извинение. Много зависи и как те боли долу ниско ли е ?
Болиме ниско долу.
Оказа се че съм с две седмици по-назад.
Казах на доктора че няма начин, но той каза че е възможно.
Оказах се с късна овулация аз неможах да повярвам. Tired
Имали мами който ще гледат детето си сами, моят ме напусна Cry
Термин 1 февруари за протокола на 18 съм
Можели да остана при вас не ми се мести в другата тема?

# 92
Fallen_91 естествено, че може да останеш Hug
Вземи изпий едно но-шпа за болките..явно мн ти се е насъбрало Confused
Не знам какво да ти кажа...повечето неподготвени за това "мъже" се стряскат от новината и ситуацията....дай му малко време-дано му дойде акъла Confused

# 93
january2010 опитах да ти пратя лс обаче нямаш свободно място. ако освободиш малко понеже искам и аз да се видя на първа страничка. Embarassed мерси  bouquet

и аз така се опитах, но пише че кутията на january2010 е препълнена Simple Smile)

Момичета, ако на january2010  няма място, пуснете ми ги на мен. Довечера по-късно, ако не заспа преди малката, ще се опитам да вляза и да ви допълня в списъка!  Hug Извинявайте, че така е станало, но не бях обърнала внимание, че на january2010 кутията има само 3 места, т.е. бързо ще се препълва, дори и да се чисти редовно.

Fallen_91,  много тъжно! Hug Дано да имаш подкрепата на близките си в този момент! А за оставането ти тук, зависи изцяло от теб!  Hug За болките док какво каза?

# 94
Fallen_91, разбира се, че може миличка, няма нужда да питаш Hug

Имали мами който ще гледат детето си сами, моят ме напусна Cry

Какво се случи, няма ли варианти да се оправят нещата Confused самичка ще ти е трудно. Вашите имат ли възможност да ти помагат? Weary
Ние тука ще помагаме с каквото можем Hug

Каня се да ви кажа от доста време, че на мен от джанки ми става доста по-добре, обрала съм всички дървета в околността Embarassed

# 95
Цитирам-в този етап матката ти се раширява, нормалное да те боли.
Другият месец съм в Търново на частно.
Пих две хапчета но-шпа и ме боли по малко, но за кратко

# 96
  • Попово
Влизам само да поздравя Шопи Мими, Стайл и Ивалекс, желая ви късмет  Hug

# 97
Катинче ,и аз съм като коза  Laughing Вечно вися по дърветата из квартала ... Mr. Green
Fallen_91 -определено ще тии е трудно ,но пък със здрава гърбина...ще се получи  Hug Ако не се оправят нещата,да знаеш,че е за добро ...

Пепенкеееее    love001  love001

# 98
Фален–91 всичко ще се нареди,но как така изведнъж той реши да си тръгне.

Ние сме добре за момента,на 24 ще ходя на преглед.

Катинче ти как си,мина ли ти стреса,успокои ли се вече.

Ние другия месец ще ходим на курортен град с водни паркове и колкото и да се радвам толкова ми е и притеснено.

# 99
Катинче ти как си,мина ли ти стреса,успокои ли се вече.

Уф, днес цял ден бях яхнала метлата afwitch сега съм по-спокойна  Hug

А ти защо си притеснена за почивката, отпусни се и се наслаждавай Party и...снимков мат'риал задължително  Flutter

Fallen_91, забравих да те питам как ти е ръчичката, нищо не казваш Thinking

# 100
Здравейте мамчета,

отдавна не съм писала, но ви четях, а и виждам, че сте ме добавили на първа страничка, за което сърдечно благодаря   bouquet
Моят термин също се оказа 02.02, но аз не мисля да се местя, надявам се и вие  да не ме отпратите - при вас ми хареса, а и имам предчуваствие, че бебо ще се роди малко по-рано, като знам кога сме го правили  Mr. Green

Както и да е - с нетърпение чакам събота, тогава съм на преглед. Дано отлепването да е минало и вече да няма тревоги. Аз преминах едни 10-ина дни с много гадене и малко повръщане, но се чувствах като парцал, нямах сили за нищо. От два дни, направо съм нов човек, само гърдите ме болят.

Кой питаше дали си търсим снаха - търсим, търсим  Hug

Фален 91, ще се справиш скъпа, всичко ще си дойде на мястото  Hug

# 101
          Здравейте, да ви разкажа за мойте перипетии. В петък личния док. ми даде направление за гинеколог,  да се запиша за ЖК. И днес аз отидох в един частен мед. център, които работи със ЗК  и попаднах на една 70 год. докторка, която каза че има частен кабинет в блока отсреща /в който съответно прави аборти/ и която се държа толкова грубо, че почти ме разплака. Като и казах че е трето дете ме попита кой поред брак ми е това, на плахия ми отговор "първи", тя ме гледаше ехидно и ме питаше "защо, защо ви  е това, не разбирам?". Едвам се стърпях да не и кажа "защото си проста" #2gunfire. Докато чаках  да дойде "апаратурата" от съседния кабинет, тя ми разказа, как преди няколко дни си е купила апартамент в пет звезден хотел в Банско и как сега ще си купува и на морето. Хвалбите й завършиха с думите "и всичките пари от кабинета ми". Погнусих се. А като ме видя на "апарата", просто онемях от некадърността и или може би си беше вече чиста склероза. Капака беше, че ми отказа да проследява бременността, обаче ми взе  направлението и  ми даде визитка, "ако има нещо - в частния кабинет". Слизах по стълбите и ми беше гадно, хем ме обиди, хем ме използва като ми взе направлението..... Как е възможно Човек, Жена, Лекар да стигне до там за пари и за съжаление тя не е единствена, а са маса......Сега л. док. няма право да ми даде друго направление за гинеколог в рамките на един месец, добре че той е Човек и Лекар и ми пусна изследванията, а иначе аз съм си на частно при моя доктор другия вторник, и той взима пари, но поне е специалист и не е нагъл. Май ви надух главите, моля извинете, ама ми олекна, а и исках да споделя с вас какво представлява тъпата ни система "здравеопазване", е знам че има и изключения, дано да са повече.......
           Лека нощ!

# 102
Здравейте, банда!Към Дани77, хич да не обръща внимание на тази изкуфяла бабка, а да си намери читав гинеколог, който да работи със ЗК.Искам да попитам нещо момичета, на вас схващат ли се мускулите на краката, докато спите и още нещо, забелязвате ли кървене на венците?Ясно е, че по време на бременност зъбите са особено чувствителни, но едва проблемите с тях започват толкова рано.Вие много рано купувате неща за бебето, аз засега гледам само количките в интернет, спряла съм се на Чиполино Рапидо за 180 лева, комбинирана.Но ще я купувам чак през февруари. Thinking
Спорен и усмихнат ден. newsm32

# 103
Момичета някой ще ме добави ли в списъка отпред- viola78-първа бременност-30г. от гр.Левски?

# 104
Термина ми е 04.01.2010г.

Общи условия

Активация на акаунт