Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са специалистите по фетална морфология в ТОРАКС в Пловдив?
Какви са преживяванията на други майки с близнаци?
Какви са съветите за спиране на кафето и цигарите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са специалистите по фетална морфология в ТОРАКС в Пловдив?
-
Какви са преживяванията на други майки с близнаци?
-
Какви са съветите за спиране на кафето и цигарите по време на бременност?
Форумът предлага съвети за спиране на кафето и цигарите по време на бременност, като се споделят лични преживявания и опит. Съветите включват постепенно отказване, консумация на повече течности, консумация на храни като мюсли с кисело мляко, сушени сливи и приемане на фибри и вода за проблеми с тоалетната.
-
Какви са преживяванията на майките с кърменето и какви съвети се споделят?
-
Какви са мненията за изследванията и специалистите по здравно осигуряване?

)
сега съм по-спокойна
и...снимков мат'риал задължително 
. Докато чаках да дойде "апаратурата" от съседния кабинет, тя ми разказа, как преди няколко дни си е купила апартамент в пет звезден хотел в Банско и как сега ще си купува и на морето. Хвалбите й завършиха с думите "и всичките пари от кабинета ми". Погнусих се. А като ме видя на "апарата", просто онемях от некадърността и или може би си беше вече чиста склероза. Капака беше, че ми отказа да проследява бременността, обаче ми взе направлението и ми даде визитка, "ако има нещо - в частния кабинет". Слизах по стълбите и ми беше гадно, хем ме обиди, хем ме използва като ми взе направлението..... Как е възможно Човек, Жена, Лекар да стигне до там за пари и за съжаление тя не е единствена, а са маса......Сега л. док. няма право да ми даде друго направление за гинеколог в рамките на един месец, добре че той е Човек и Лекар и ми пусна изследванията, а иначе аз съм си на частно при моя доктор другия вторник, и той взима пари, но поне е специалист и не е нагъл. Май ви надух главите, моля извинете, ама ми олекна, а и исках да споделя с вас какво представлява тъпата ни система "здравеопазване", е знам че има и изключения, дано да са повече.......