В помощ на фризьора/малко обмяна на опит/

• 109 660
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
здравейте, търся професионално мнение, с каква боя мога да постигна този цвят
това е моята коса
http://media.snimka.bg/7198/020650431.jpg
http://media.snimka.bg/7198/020650432.jpg

Имаш страхотен цвят на косата ! Heart Eyes Моля те кажи ми това боя ли е или ти е естествен цвета ?

# 571
здравейте, бих искала да ви помоля да ми препоръчате хубава книга за фризьори.

# 572
здравейте, бих искала да ви помоля да ми препоръчате хубава книга за фризьори.

За какво ти е книга има толкова много информация в Интернет.

# 573
  • София
здравейте, търся професионално мнение, с каква боя мога да постигна този цвят
това е моята коса
http://media.snimka.bg/7198/020650431.jpg
http://media.snimka.bg/7198/020650432.jpg

Имаш страхотен цвят на косата ! Heart Eyes Моля те кажи ми това боя ли е или ти е естествен цвета ?
боя, Garnier Colour Naturals естествено светло русо като номер мисля че беше 8, но това което е на снимките е на 3седмици след боя, по принцип като се боядисах стоеше със зелен отенък

# 574
Много ти благодаря elasmen .
Чула съм ,че се получава зелен отенък при изрусени коси и ползване на пепелна боя, но при теб защо при условие ,че си ползвала натурално 8 без индекс е станало зелено  нямам представа?! Ако получиш пак от някоя боя зелен отенък знам ,че се маха с изплакване на вода в която са добавени два аспирина и после изплакваш отново с чиста вода.

# 575
  • София
Много ти благодаря elasmen .
Чула съм ,че се получава зелен отенък при изрусени коси и ползване на пепелна боя, но при теб защо при условие ,че си ползвала натурално 8 без индекс е станало зелено  нямам представа?! Ако получиш пак от някоя боя зелен отенък знам ,че се маха с изплакване на вода в която са добавени два аспирина и после изплакваш отново с чиста вода.
ами на каталога самата мостра също изглежда със зелен отенък, а и отдолу имах пепелна на престиж преди да нанеса тази, аз исках да е със зелен отенък, но после падна и пак остана жълто, сега съм пепелна, пак на гарниер, смесих много тъмно пепелно с много много светло пепелно, получи се светло пепелно, другия път направо светло пепелно ще взема защото ми хареса как стана

# 576
Много се извинявам тогава ! Аз реших ,че не искаш така. Иначе цвета на снимката е страхотен ! Peace

# 577
  • София
Много се извинявам тогава ! Аз реших ,че не искаш така. Иначе цвета на снимката е страхотен ! Peace
единственото което не искам е косата ми да има жълт отенък  Flutter

# 578
Въпрос към професионалистите - изгаря ли косата при къдрене?

# 579
Здравейте, темата е чудесна  Grinning  Имам въпрос към професионалистите, пишещи тук - ориентирайте ме моля за цена на боядисване с Иноа в салон. От около година се боядисвам сама, но тъй като тази боя е професионална и не се продава в магазин, а в салоните ми се иска направо на място да ме боядиса професионалист  Peace . Ако е от значение - дължината на косата ми е под раменете. И за да не се сметне за реклама, може и на лични да ми отговорите  Peace
Предварително благодаря   bouquet

# 580
Не знам на правилното място ли питам, ама да попитам: От известно време не ходя на фризьор, а при една приятелка и съм много доволна. И сега искам да и подаря професионална ножица, ама като не им разбирам на тези ножици?!?  Някой ако знае , моля да обясни - какво значи "оникс" и "титаниева". Или тези номерца - 5,5", 6" ?

# 581
Оникс и титаниева е материала,от който е изработена.
Цифрите са инчове и означават размера на ножицата.
Ако не е точно за нейната ръка няма да и върши работа.
Няма по-лошо от неудобна ножица...

# 582
Здравейте, темата е чудесна  Grinning  Имам въпрос към професионалистите, пишещи тук - ориентирайте ме моля за цена на боядисване с Иноа в салон. От около година се боядисвам сама, но тъй като тази боя е професионална и не се продава в магазин, а в салоните ми се иска направо на място да ме боядиса професионалист  Peace . Ако е от значение - дължината на косата ми е под раменете. И за да не се сметне за реклама, може и на лични да ми отговорите  Peace
Предварително благодаря   bouquet

Не съм професионалист ,но ще отговоря с приблизителни цени. Цена на боядисване с една доза в салон е 45лв./50 лв./ Като доколкото знам първото боядисване трябва да стане на цялата коса. На мен ми отиде доза и половина ,но косата ми е по-къса от твоята . Значи за теб или две дози или дори две дози и половина ,не знам.  После за поддържане  на корените стига една доза.

# 583
  • Ловеч
E, как не съм я видяла тази тема ; ))

Здравейте ; )))
Искам да си махна черното от косата. Останали са 4-5 пръста... боядисвах се с Wellaton синьо-черна + черна ( смесвах ги )
Мога ли по някакъв начин да го махна или трябва да чакам да израсте?

И още един въпрос - искам да си направя косата на каре, но не толкова къса... Ще се получи ли, ако остане косата по дълга?

П.С. А какво е актуално в момента, като прически?

# 584
Оникс и титаниева е материала,от който е изработена.
Цифрите са инчове и означават размера на ножицата.
Ако не е точно за нейната ръка няма да и върши работа.
Няма по-лошо от неудобна ножица...
Благодаря за информацията!

Общи условия

Активация на акаунт